Скупайся в Закарпатті

Для чого витрачати час та гроші на Баден-Баден, Францішкові лазні чи Карлові Вари якщо можна чудово відпочити за вихідні у нас на Закарпатті. При цьому не потрібно закордонного паспорту, візи та іноземної валюти. Запрошуємо на регулярний відпочинковий тур, який актуальний у будь-яку пору року. 
Дата Туру:

Субота 12.07.2014 - Неділя 13.07.2014
Субота 26.07.2014 - Неділя 27.07.2014
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
Ціна;395грн
Online-Бронь
1 день: Львів (виїзд о 08:00) – санаторій "Карпати” (екскурсія палацом Шенборнів, прогулянка парком, похід до "Джерела краси”) – Берегово (обід, купання в термальному басейні) – Бене (дегустація вина у братів Параски) – Боржава (поселення, розважальна програма "Угорський фольклор", ночівля в угорських садибах зеленого туризму).
2 день: сніданок, виїзд 09:00 – Косонь (відпочинок на території релаксаційно-оздоровчого комплексу Косонь, купання в термальних водах, прісному басейні) – Лумшори (варіння в чанах та купання в гірській річці, обід) – Львів (повернення о 22:30). 
Подія туру: Хочете добре відпочити, розважитися та краще пізнати культуру етнічних угорців, що проживають на території Закарпаття? Тоді в рамках туру у вас є чудова нагода поринути у цей колорит, взявши участь урозважальній програмі "Угорський фольклор”
. У програмі: - жива музика від місцевого угорського гурту "Кокош” (3 скрипача, контрабас, акордеон) - народні угорські пісні - майстер-клас чардашу різних виді від майстрів народної хореографії. - святкові страви угорської кухні. 
Меню: - холодна нарізка - салати - бульйон з чігою - чіркепопрікаш з нокедлі - вино, палинка - вода мінеральна - кава - солодощі Вартість програми "Угорський фольклор” - 180 грн/ос. (сюди входить їжа, напої, майстер-класи, музики). Програма буде відбуватися, якщо зголосяться не менше 20-ти осіб.

На Вас чекають:
Що
Де
Коли*
День перший
Починаємо мандрівку. По дорозі матимемо санітарну зупинку (чай, кава, WC) на заправці біля м. Стрий. Дорогою екскурсовод розповідатиме цікаві факти про місця, які проїжджаємо.Виїзд зі ЛьвоваВиїзд о 08:00
Найгарніший палац Закарпаття зачарує вас своєю ошатністю та вишуканістю. 52 кімнати дивляться на вас 365-ма вікнами, а потрапити всередину можна через 12 входів. Біля палацу знаходиться парк з екзотичними рослинами, ставок, контури якого нагадують кордони Австро-Угорської імперії, та "Джерело краси”, біля якого кожен відчуває себе вічно молодим.Санаторій "Карпати”12:00 — 13:30
Мабуть ви вже зголодніли! Запрошуємо на обід зі страв Закарпатської кухні. Після обіду занурюємося у новий термальний басейн відпочинковго комплексу "Жайворонок”. Відомі далеко за межами України унікальні мінеральні води Берегівщини, аналоги яким є лише в Новій Зеландії, дозволять вам відпочити, розслабитися, оздоровитися та набратися сил для нових перемог.Берегово14:30 — 17:30
Недалеко від Берегово запрошуємо у старовинні підвали на дегустацію натуральних вин. Приватні винороби брати Параски розкажуть, покажуть та наллють файного вина.Бене18:00 — 19:30
Щоб краще відчути колорит Закарпаття, поспілкуватися з етнічними угорцями, скуштувати їхні домашні страви, насолодитися гостинністю місцевих мешканців запрошуємо вас до участі у розважальній програмі "Угорський фольклор”. А щоб ви ще й відчували себе у комфортній домашній обстановці, пропонуємо для ночівлі садиби зеленого туризму селища Боржава. Зручні дво-, тримісні кімнати з вигодами на блок.БоржаваПоселення о 20:00

День другий
Прокидаємося, снідаємо та зі сльозами на очах і обіцянками повернутися прощаємося з господарями садиб і починаємо другий день подорожі.Виїзд з БоржавиВиїзд о 09:00
На кордоні з Угорщиною серед 200-літнього дубового гаю у новому відпочинково-оздоровчому комплексі "Косонь” на вас чекають термальний басейн з мінеральною водою, прісний басейн з аква-баром, дитячі басейни, водні атракціони, Королівська зала, чайна зала та все що необхідне для справжнього відпочинку.Косонь10:00—12:30
Варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб "суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки. Після купання ви зможете пообідати закарпатськими стравами у ресторані колибі, що знаходиться біля чанів.Лумшори14:30—16:30
Співаємо, дрімаємо, дивимося кіно — для чого кращий настрій буде. ;)Повернення до Львова16:30—22:00

* – вказані години можуть коливатися в ту чи іншу сторону на 15-20 хвилин в залежності від стану доріг, погоди та водія, який з нами буде їхати.

 

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, екскурсійний супровід по дорозі, страхівка на час подорожі.

Додатково оплачується: вхідні квитки, харчування, участь у розважальні програмі "Угорський фольклор".Вартість вхідних квитків: купання в чанах у Лумшорах: дорослі - 50 грн., діти до 12 років – 35 грн. термальний басейн в Косино: дорослі – 70 грн, діти нижче 1,4м – 50 грн, оренда шафи для одягу та цінних речей — 20 грн (можна орендувати одну шафу для кількох осіб), термальний басейн в Берегово: дорослі — 50 грн, діти до 6р — 30 грн, дегустація вина в Бене: дорослі — 40 грн, екскурсія без дегустаці (у тому числі для дітей) — 20 грн; санаторій "Карпати”: дорослі – 8 грн, діти – 6 грн; участь у розважальні програмі "Угорський фольклор" - 180 грн.

Проживання: Для того, щоб ви почували себе як вдома і найкраще відчули колорит Закарпаття, пропонуємо вам мешкати у приватних садибах зеленого туризму: 2-ох, 3-охмісні кімнати з вигодами на блок. 

Харчування: Обід І дня відбувається у Берегово у ресторані «Шеркерт». Меню: ійовко боб-гуляш, катропляне пюре, попікаш (свинина тушена в сметанному соусі в червоному перці), мариновані огірки, млинець з шоколадом, кампот, хліб. Вартість: 60 грн. 

Вечеря І дня відбувається під час розважальної програми "Угорський фольклор". Для тих, хто не бере участі у програмі, вечерю з найкращих страв угорської кухні організують в садибах зеленого туризму. 

Меню: бульйон з чігою, угорські голубці, солодощі домашньої випічки, домашнє вино та інші алкогольні напої. Вартість: 45 грн. 

Сніданок ІІ день відбувається в садибах зеленого туризму. Меню: холодна нарізка, яєчня, чай, кава. Вартість 30 грн. 

Обід ІІ дня буде відбуватися в ресторані «Мисливська садиба» біля чанів у с. Лумшори. Пропонуємо 2 варіанти меню зі страв Закарпатської кухні вартістю 60 грн кожен. І варіант: кнедлі з курячою підливкою, грибна юшка, салат, компот, хліб. ІІ варіант: бограч, банош з бринзою та шкварками, салат, компот, хліб.

Корисна інформація для учасників туру: Особливості перебування на території комплексу "Косонь”: • Кожному учаснику видається на вході спеціальний браслет, в якому запрограмований час перебування на території комплексу, • Оскільки діти можуть загубити браслет, його краще відати дорослим. Втрата браслету коштує 400 грн. • Лежаки на території платні – 20 грн. Тому, в теплу пору року, можна з собою взяти каремат або спеціальний килимок. • На території комплексу у торгових точках розраховуються за допомогою браслету, в який запрограмовується сума ваших витрат. Готівка видається стюарту на виході.  Що з собою потрібно мати в басейні: тапочки на гумовій підошві, шапочку, рушник, купальник/плавки, мочалку, засіб для душу, фен.

Безкоштовна служба Online Бронювання:
(+38 097) 465 44 20  (+38 063) 071 35 29

Приєднатися до події

Перлини Волині + тунель кохання

Перлини Волині + тунель кохання
Подорож до краю давніх храмів, фортець, лісів, озер, веселих і оригінальних людей
Дата:
Субота 09.08.2014- Неділя 10.08.2014
Тривалість: 2 дні / 1 ніч
Ціна;330грн
Online-Бронь
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Берестечко-Пляшева (огляд Національного історико-меморіального заповідника "Поле Берестейської битви”) – Дубно (екскурсія по замку, місту та обід) – Тараканів (огляд форту) – Клевань (екскурсія тунелем кохання) – Луцьк (поселення в готель о 20:00).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Луцьк (екскурсія по місту, замку, музеях) – Колодяжне (огляд Літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки та обід) – Володимир-Волинський (екскурсія містом) – Зимне (огляд монастиря) – Львів (повернення о 22:30). 

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичних об’єктах та харчування.

Вартість вхідних квитків:

- Національний історико-меморіальний заповідник "Поле Берестейської битви” (загальний, пенсійний – 10 грн./особа, студентський, учнівський – 5 грн./особа);

- Дубненський замок (загальний, пенсійний – 10 грн./особа, студентський, учнівський – 6 грн./особа);

- Луцький замок (загальний, пенсійний – 10 грн./особа, студентський, учнівський – 5 грн./особа);

- музей волинської ікони (загальний, пенсійний – 15 грн./особа, студентський, учнівський – 9 грн./особа);

- Літературно-меморіальний музей-садиба Лесі Українки (загальний, пенсійний – 14 грн./особа, студентський, учнівський – 8 грн./особа).

Проживання: готель у м. Луцьк, комфортні 2-, 3-, 4-місні номера зі зручностями у номері.

Харчування: обід в Сб – ресторан м. Дубно, вечеря в Сб в м. Луцьк, сніданок в Нд – готель, обід в Нд – в ресторані с. Колодяжне.

ВАРТІСТЬ туру для груп: 
475 грн./особа – для групи з 16 осіб;
439 грн./особа – для групи з 19 осіб;
419 грн./особа – для групи з 25 осіб;
383 грн./особа – для групи з 30 осіб;
313 грн./особа – для групи з 45 осіб;
330 грн./особа – в складі збірної групи (екскурсія відбувається регулярно, раз в квартал).

  Опис вхідних об'єктів
Берестечко-Пляшева. 
В цих місцях знаходиться Національний історико-меморіальний заповідник "Поле Берестейської битви”, адже тут у 1651р. відбулася трагічна битва козаків під проводом Б.Хмельницького з польським коронним військом. На місці битви збудована ефектна церква-мавзолей святого Георгія (1914р.) а з сусіднього села перенесена дерев’яна церква святого Михайла (1650р.). 
Дубно. 
Дубенський історико-культурний заповідник включає в себе 29 визначних пам’яток міста. Найвизначнішою пам’яткою є нездоланий Дубненський замок (1492р.), який складається з оборонних валів і бастіонів, палаців Острозьких (XVI ст.) та Любомирських (XVIІІ ст.). В місті можна оглянути колишній костел монастиря бернардинів (1627р.), Луцьку браму (XVI ст.), монастир кармеліток (XVIІ ст.), Спаську церкву (1643р.) та синагогу (ХІХ ст.). 
Тараканів.
 У 1885-1890рр. в Тараканові російською царською армією був збудований величезний оборонний форт, який пережив дві світові війни але і досі вражає своїми розмірами. Три поверхи споруди є над землею, а три під землею, збереглися залишки казарм, переходів, тунелів, які викликають захоплення в багатьох поколінь туристів. 
Клевань.

Тут знаходиться всесвітньовідомий «тунель кохання», який є ботанічним феноменом, що утворений заростями дерев і кущів навколо вузькоколійної залізниці. Завдяки своїй мальовничості він приваблює до себе туристів, особливо закоханих пар з цілого світу.

Луцьк. 

Сучасна столиця Волині, яку іноді за велику кількість храмів називають "Волинським Римом”, є одним з найцікавіших міст України. Окрасою міста є Верхній замок (1340-1384рр.) з трьома збереженими вежами В’їздною (Любарта), Стировою (Свидригайла) і Владичою, а також залишками фундаментів церкви Івана Богослова (ХІІІ ст.). В місті також можна оглянути церкву св. Покрови (XV ст.), кафедральний костел св. Петра і Павла (1610р.), лютеранську кірху (1907р.), Хтестовоздвиженську церкву (XVІІ ст.), колишню синагогу (1626р.) та церкву св. Трійці (1752р.) А на десерт Вас чекає "луцький будинок з химерами” художника Миколи Голованя, який прикрашений химерними скульптурами, візерунками і викликає щире захоплення в усіх гостей міста. 

Колодяжне.

В цьому маленькому волинському селі провела велику частину свого життя найвизначніша українська поетеса Леся Українка. Шанувальників її творчості гостинно запрошує до себе Літературно-меморіальний музей-садиба Лесі Українки. 

Володимир-Волинський. 

Місто відоме з 988 року, історична столиця Волині, зацікавлює найстарішою культовою спорудою Волині – Успенським собором (1160р.), величними оборонними земляними валами та іншими культовими спорудами. 

Зимне. 

Зимова резиденція володимирських князів манить до себе Святогірським Успенським оборонним монастирем, в якому зберігається ікона Зимнівської Божої Матері. До ансамблю монастиря входять Успенська церква з печерами (1495р.), оборонні стіни з вежами (XVI-XVII ст.) і оборонна церква св. Трійці (1567р.).

Online-Бронь
Безкоштовна служба Online Бронювання:
(+38 097) 465 44 20  (+38 063) 071 35 29

Приєднатися до події

Сиро-Винний тур Закарпаттям

Сиро-Винний тур Закарпаттям
Оптимальний варіант побачити все найкраще в Закарпатті за вихідні. Цікаві екскурсоводи вам покажуть могутні замки, захоплюючі гірські панорами, розкриють неперевершений колорит краю. Матимете можливість покупатися у термальному басейні, скуштувати місцеву кухню, випити файного вина. 
Виїзд на тур щосуботи.
Дата:
12.07.2014,19.07.2014,
26.07.2014,02.08.2014
Ціна; 345 грн
Online-Бронь
1 день (субота): виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати. (екскурсія парком, огляд палацу Шенборна) –Мукачево (екскурсія замком Паланок, обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму, поселення о 21:30). 
2 день (неділя): сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід зі страв бойківської кухні) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).

На Вас чекають:

- знайомства із історією, звичаями, культурою та релігією п’ятьох етносів Закарпаття: бойками, лемками, угорцями, циганами, русинами;
- найкращі страви бойківської, угорської, лемківської кухонь;
- найвидатніші історичні пам’ятки краю: замок Шенборна, Мукачівський замок, історичний центр Берегово, загальний огляд Виноградівського, Королевського і Хустського замків, чудові дерев’яні храми;
- краса карпатських гір, озера Синевир, водоспад Шипіт, можливість зробити фото на згадку в наймальовничішому місці Карпат, купання в термальному басейні міста Берегово;
- дегустація екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією, а також дегустація бринзи, вурди, будзу з карпатських полонин;
- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарів Берегівського району.

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

Додатково оплачується: вхідні квитки в музеях, харчування, дегустації сиру і вина. Вартість вхідних квитків:територія замку Шенборна (загальний – 8 грн., учні – 6 грн.), Мукачівський замок (загальний і студентський – 10 грн., учні – 5 грн.), термальний басейн в Берегово (загальний – 50 грн./год., діти дошкільного віку – 30 грн./год.), дегустація вин (40 грн./особа, екскурсія без споживання вина 20 грн./особа), дегустація трьох сортів сиру з вином (загальний та студенти – 25 грн., учні – 10 грн.), водоспад Шипіт (загальний – 3 грн., учні – б/к), озеро "Синевир”: загальний – 10 грн., студенти і школярі – 2 грн.

Проживання: відбувається в затишних угорських садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. 

Дуже рекомендуємо замовляти також вечерю і сніданок (60 грн./особа), вечеря складається з страв угорської національної кухні: боб-гуляш в бограчі, угорські голубці, угорські солодощі та вино, сніданок – звичайний європейський. 

Харчування: Обід в Сб – відбувається у місті Мукачево в ресторані "Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат "Овочеве асорті”, на перше "Підбивані лопатки”, на друге шишки в грибному соусі з кнедликами, компот з чорниць (яфен), хліб. Вартість 45 грн./особа. 

Обід в Нд – відбувається в бойківському ресторані біля в Пилипці і складається з найкращих страв бойківської кухні: перше – юшка з білими грибами, друге – бануш з бринзою, салат овочевий, чай з трав, хліб. Вартість обіду 55 грн./особа. 

Виїзд на тур щосуботи.

Online-Бронь

Безкоштовна служба Online Бронювання:
(+38 097) 465 44 20  (+38 063) 071 35 29

Приєднатися до події

Закарпатський Десерт + Купання В Чанах

тури до львова, відпочинок у львові, Львів – Чинадієво (замок Сент-Міклош) – Мукачево (центр, дегустація меду, медовухи, бальзамів, смакування солодощами) – Берегово (участь в Фестивалі білого вина) – Ужгород (екскурсія містом, смакування солодощів у кондитерських міста, обід) – Лумшори (купання в чанах), львів, турфірма, АльтанЗакарпатський Десерт + Купання В ЧанахКІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА

Солодощі, десертні вина, медовухи, історії кохання та варіння на повільному вогні у великому чані

Львів – Чинадієво (замок Сент-Міклош) – Мукачево (екскурсія містом, дегустація смакоти і бальзамів) – Берегово(дегустація вина) – Ужгород(екскурсія містом, смакування солодощів) Лумшори (купання в чанах) – Львів

15.02.2014

 Увага !! Акція до дня святого валентина  2 дні — 295 грн

План туру:
1 день (субота): виїзд зі Львова (08:00). Приїзд у Чинадієво 
захоплива екскурсія невідомим замком Сент-Міклош. Посеред старовинного містечка Чинадієво розташований похмурий середньовічний замок "Сент-Міклош” (XIVст.), з цікавим інтер’єром, потаємним ходом та спальнею мужньої Ілони Зріні, в якій вона зустрічалася з графом Імре Текелі.

          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан 

   ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

Переїзд до Мукачево. Екскурсія. Замість потужного замку в Мукачево пропонуємо Вам оглянути каплицю св. Мартина (XIV ст.), палац Ракоці (1663р.) та прекрасну зелену ратушу (1903р.). А солодкоїжок запрошуємо продегустувати продукти бджільництва в Першому в Україні дегустаційному залі "Медовий дім” та посмакувати найкращі закарпатські солодощі в Кондитерському домі Бондаренко. А хто хоче щоб його життя було солодким, як мед, то треба лише потерти бронзову вишню на першому в Україні пам’ятнику учню кондитера.

          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан  

  ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

Далі нас чекає Берегове. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де більшість людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України - Берегово. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), "Графський двір” – садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.). Але найбільше туристів цікавлять унікальні термальні води, що піднімаються з глибини 1600 м. та лікують від 86 хвороб, аналоги їм є лише в Новій Зеландії.

Фестиваль Білого Вина. Винороби ордену святого Венцела щиро запрошують всіх винолюбів спробувати і придбати найкращі закарпатські вина від приватних виноробів та виноробних заводів. Також для Вас готують свої виступи найкращі фольклорні та естрадні колективи Закарпаття, забави та конкурси фестивалю на довго забезпечать Вам хороший настрій.

Переїзд в одне із селищ Берегівського району — угорські села, яке на жаль, оминає багато туристів, а дарма, саме тут чудово поєдналися поруч храми двох епох. Одним з них є реформаторська церква (1400р.) з найвищою готичною дерев’яною дзвінницею Закарпаття (XVIII ст.). Окрасою церкви є стеля, що розбита на квадрати – кесони з розслинним орнаментом (1753р.). Друга гармонійна святиня - це костел Святого Духа (2001р.) 
Ночівля в Берегівському р-ні в угорських міні-готелях.

Поселення о 21:00.

 

2 день (неділя): сніданок і виїзд (08:00)

Переїзд в Ужгород. Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста - Корзо, обов’язково огляньте найвідоміший храм міста Катедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), огляньте один з найстаріших в Україні замок (ХIV ст.), пам’ятку садово-паркового мистецтва державного значення - ботанічний сад УжНУ, Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов’язково завітайте в культову корчму "Деца у нотаря”. Всі бажаючі зможуть посмакувати солодощі у кондитерських міста.
          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан  
  ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

обід.

Переїзд у Лумшори - КУПАННЯ У ЧАНАХ! В підніжжі найбільшої полонини українських Карпат полонини Руна знаходиться бальнеологічний курорт Лумшори, який відомий ще з XVII ст. В ньому тісно переплелися райської краси природа і елементи пекла – величезні металеві чани, в яких Вас варитимуть на повільному вогні в мінеральній сірководневій воді. Для більшої насолоди можна чергувати "варіння” в чані і купання в холодній воді. Такий відпочинок окрім незабутніх вражень, приводить до оздоровлення опорно-рухового апарату і омолоджує організм на десять років. А ті, хто пройшли тренування перед пеклом, допускаються до оглядин каскаду мальовничих водоспадів на річці Лумшори. 

          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан  

  ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

Повернення до Львова близько 23:00.

У вартість ВХОДИТЬ:

  • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу,
  • проживання в затишних угорських садибах,
  • супровід гіда-екскурсовода,
  • екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах,
  • страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються:

  • вхідні квитки в туристичні об’єкти,
  • харчування,
  • дегустації меду і вина.

Вартість вхідних квитків:
- музей "Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- дегустація в Медовому домі (4 меди, 2 медовухи, 1 медовий бальзам, 1 пилок: (60 грн./особа):
- дегустація десертних вин (40 грн./особа, екскурсія без споживання вина 20 грн./особа)
- Ужгородський замок: загальний - 15 грн., студентський – 10 грн., дитячий – 5 грн.;
- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 50 грн./особа.
Проживання і харчування:
Проживання відбувається в затишних угорських садибах зеленого туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Дуже рекомендуємо замовляти також вечерю (40 грн./особа) і сніданок (30 грн./особа), які включають також смачні угорські солодощі.
Обіди в Сб та Нд – відбуваються в ресторанах міст Мукачево і Ужгорода й складатимуться найкращих страв закарпатської кухні.

Категорія: Тури в Закарпаття | Переглядів: 208 | Додав: Захід-Tour
Всього коментарів: 0
 (095) 776 3 631    (096) 281 8 498
  (097) 465 4 420    (063) 186 0 696
 

Приєднатися до події

Закарпатський Десерт + Купання В Чанах

тури до львова, відпочинок у львові, Львів – Чинадієво (замок Сент-Міклош) – Мукачево (центр, дегустація меду, медовухи, бальзамів, смакування солодощами) – Берегово (участь в Фестивалі білого вина) – Ужгород (екскурсія містом, смакування солодощів у кондитерських міста, обід) – Лумшори (купання в чанах), львів, турфірма, АльтанЗакарпатський Десерт + Купання В ЧанахКІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА

Солодощі, десертні вина, медовухи, історії кохання та варіння на повільному вогні у великому чані

Львів – Чинадієво (замок Сент-Міклош) – Мукачево (екскурсія містом, дегустація смакоти і бальзамів) – Берегово(дегустація вина) – Ужгород(екскурсія містом, смакування солодощів) Лумшори (купання в чанах) – Львів

15.02.2014

 Увага !! Акція до дня святого валентина  2 дні — 295 грн

План туру:
1 день (субота): виїзд зі Львова (08:00). Приїзд у Чинадієво (захоплива екскурсія невідомим замком Сент-Міклош. Посеред старовинного містечка Чинадієво розташований похмурий середньовічний замок "Сент-Міклош” (XIVст.), з цікавим інтер’єром, потаємним ходом та спальнею мужньої Ілони Зріні, в якій вона зустрічалася з графом Імре Текелі.

          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан 

   ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

Переїзд до Мукачево. Екскурсія. Замість потужного замку в Мукачево пропонуємо Вам оглянути каплицю св. Мартина (XIV ст.), палац Ракоці (1663р.) та прекрасну зелену ратушу (1903р.). А солодкоїжок запрошуємо продегустувати продукти бджільництва в Першому в Україні дегустаційному залі "Медовий дім” та посмакувати найкращі закарпатські солодощі в Кондитерському домі Бондаренко. А хто хоче щоб його життя було солодким, як мед, то треба лише потерти бронзову вишню на першому в Україні пам’ятнику учню кондитера.

          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан  

  ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

Далі нас чекає Берегове. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де більшість людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України - Берегово. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), "Графський двір” – садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.). Але найбільше туристів цікавлять унікальні термальні води, що піднімаються з глибини 1600 м. та лікують від 86 хвороб, аналоги їм є лише в Новій Зеландії.

Фестиваль Білого Вина. Винороби ордену святого Венцела щиро запрошують всіх винолюбів спробувати і придбати найкращі закарпатські вина від приватних виноробів та виноробних заводів. Також для Вас готують свої виступи найкращі фольклорні та естрадні колективи Закарпаття, забави та конкурси фестивалю на довго забезпечать Вам хороший настрій.

Переїзд в одне із селищ Берегівського району — угорські села, яке на жаль, оминає багато туристів, а дарма, саме тут чудово поєдналися поруч храми двох епох. Одним з них є реформаторська церква (1400р.) з найвищою готичною дерев’яною дзвінницею Закарпаття (XVIII ст.). Окрасою церкви є стеля, що розбита на квадрати – кесони з розслинним орнаментом (1753р.). Друга гармонійна святиня - це костел Святого Духа (2001р.) 
Ночівля в Берегівському р-ні в угорських міні-готелях.

Поселення о 21:00.

 

2 день (неділя): сніданок і виїзд (08:00)

Переїзд в Ужгород. Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста - Корзо, обов’язково огляньте найвідоміший храм міста Катедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), огляньте один з найстаріших в Україні замок (ХIV ст.), пам’ятку садово-паркового мистецтва державного значення - ботанічний сад УжНУ, Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов’язково завітайте в культову корчму "Деца у нотаря”. Всі бажаючі зможуть посмакувати солодощі у кондитерських міста.
          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан  
  ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

обід.

Переїзд у Лумшори - КУПАННЯ У ЧАНАХ! В підніжжі найбільшої полонини українських Карпат полонини Руна знаходиться бальнеологічний курорт Лумшори, який відомий ще з XVII ст. В ньому тісно переплелися райської краси природа і елементи пекла – величезні металеві чани, в яких Вас варитимуть на повільному вогні в мінеральній сірководневій воді. Для більшої насолоди можна чергувати "варіння” в чані і купання в холодній воді. Такий відпочинок окрім незабутніх вражень, приводить до оздоровлення опорно-рухового апарату і омолоджує організм на десять років. А ті, хто пройшли тренування перед пеклом, допускаються до оглядин каскаду мальовничих водоспадів на річці Лумшори. 

          ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан  

  ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

Повернення до Львова близько 23:00.

У вартість ВХОДИТЬ:

  • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу,
  • проживання в затишних угорських садибах,
  • супровід гіда-екскурсовода,
  • екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах,
  • страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються:

  • вхідні квитки в туристичні об’єкти,
  • харчування,
  • дегустації меду і вина.

Вартість вхідних квитків:
- музей "Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- дегустація в Медовому домі (4 меди, 2 медовухи, 1 медовий бальзам, 1 пилок: (60 грн./особа):
- дегустація десертних вин (40 грн./особа, екскурсія без споживання вина 20 грн./особа)
- Ужгородський замок: загальний - 15 грн., студентський – 10 грн., дитячий – 5 грн.;
- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 50 грн./особа.
Проживання і харчування:
Проживання відбувається в затишних угорських садибах зеленого туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Дуже рекомендуємо замовляти також вечерю (40 грн./особа) і сніданок (30 грн./особа), які включають також смачні угорські солодощі.
Обіди в Сб та Нд – відбуваються в ресторанах міст Мукачево і Ужгорода й складатимуться найкращих страв закарпатської кухні.

 (095) 776 3 631    (096) 281 8 498
  (097) 465 4 420    (063) 186 0 696
 

Приєднатися до події

Скупайся в Закарпатті

Скупайся в Закарпатті
Тривалість туру: 2 дні
Вартість з особи: 395,00грн.
Дати туру: 25.01.14; 22.02.14; 29.03.14
Під час дводенної мандрівки на Вас чекає мальовнича природа Закарпаття, унікальні мінеральні води, знайомство із звичаями, побутом та традиціями гостинних місцевих мешканців, смачні страви закарпатської кухні, оздоровлення в термальних басейнах та чанах. 
Маршрут туру: 
1 день (субота): виїзд зі Львова в 08.00 — Пилипець (водоспад Шипіт) — підйом канатно-крісельною дорогою на г. Гимба — обід — Берегове (купання в термальному басейні) — Мужієво (поселення о 19.00, вечеря, ночівля в угорських садибах сільського туризму). 
2 день (неділя): сніданок і виїзд в 08.00 — Косонь (купання в термальних водах та прісному басейні) — обід — Лумшори (варіння в чанах та купання в гірській річці) — повернення до Львова (орієнтовно 22.30).
Шипіт - один з найкрасивіших водоспадів Закарпаття, що знаходиться в ущелині річки Пилипця. Водоспад спадає каскадами з висоти 14 метрів. Назва "Шипіт” походить від слова "шепіт”, оскільки здалеку чути звуки спадаючої води які нагадують шепотіння. 
За 300 метрів від водоспаду розташований канатно-крісельний підйомник на гору Гимба. Гора Гимба - одна з найвищих вершин гірського масиву Полонина Боржава. Її висота становить 1498 метри. На гору веде найдовший швидкісний витяг в Українських Карпатах. 
Берегове - місто розташоване в межах Закарпатської низовини, що славиться рідкісними в світі термальними джерелами. Басейни з термальними джерелами працюють цілорічно. Температура води в басейні під відкритим небом перевищує 30° за Цельсієм. Тут ви зможете не лише розслабитись і поплавати але й зміцнити своє здоров'я.
Косонь - село в Закарпатській області, що розташоване на кордоні з Угорщиною. Тут знаходиться оздоровчо-туристичний комплекс "Косино”, де функціонують свердловини термальних джерел. Температура води 42°. Зона відпочинку розташована в дубовому гаю включає: термальний басейн з мінеральною водою, прісний басейн з аква-баром, водні атракціони та дитячі басейни, Королівську та чайну зали. 
Лумшори - гірське село та відомий бальнеологічний курорт. Родзинкою села є купання в чанах. Мінеральна вода нагрівається до 40°-45° в чанах ємністю 1000 літрів. До води додають різні засушені трави. Варіння в гарячій воді чергують з купанням у гірській річці. Такі процедури позитивно впливають на зміцнення здоров'я.
Додаткова інформація
Вартість екскурсіїї - 395,00грн з особи. 
У вартість включено:
  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • проживання в угорських садибах сільського туризму, в 2-х та 3-х-місних номерах з вигодами на блок;
  • постійний супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійне обслуговування у музеях;
  • страхування від нещасного випадку під час поїздки. 
    У вартість не включено:
  • вхідні квитки у музеї;
  • харчування. 
    Вартість вхідних квитків:
  • водоспад Шипіт (дорослі - 3,00 грн, діти - безкоштовно);
  • термальний басейн в Берегово (загальний 50,00 грн/год, діти дошкільного віку 30,00 грн/год);
  • термальний басейн в Косино (дорослі - 30,00 грн, діти 1,2м - 20,00 грн); оренда шафи для цінних речей - 20,00 грн.
  • купання в чанах в Лумшорах (дорослі - 50,00 грн, діти до 12 років - 35,00 грн). 
    Екскурсійний супровід дорогою та в туристичних об’єктах здійснюється українською мовою. 
    Бронювання екскурсії "Скупайся в Закарпатті"
    Ви можете здійснити бронювання подзвонивши по телефону:
    (+38 097) 465 44 20
    (+38 063) 186 06 96
    з 10:00 до 19:00, з понеділка по п'ятницю
    Або ви можете подати online-заявку 
    на бронювання екскурсії "Скупайся в Закарпатті"
    Замовити Тур
     (095) 776 3 631    (096) 281 8 498
      (097) 465 4 420    (063) 186 0 696

    Приєднатися до події

    Сиро-Винний тур Закарпаттям (Зимовий)

    Сиро-Винний тур Закарпаттям (Зимовий)
    тури до львова, відпочинок у львові, водоспад ШИПІТ, БУКОВЕЛЬ, ЗОЛОТА ПІДКОВА ЛЬВІВЩИНИ, львів, турфірма, АльтанРЕКОМЕНДУЄМО! 

    Львів – Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія) –Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (вироби з лози) –Сойми Келечин (мінеральні води) - Пилипець, водоспад Шипіт та гора Гимба – Львів

    ЩОТИЖНЯ

    діля): сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (купівля виробів з лози) – Сойми-Келечин (дегустація і набирання унікальних м - See more at: http://www.vidviday.com.ua/syro-vynnyj_tur_zakarpattyam#sthash.XgsJe4du.dpuf
    02.03.2013,
    16.03.2013
    02.03.2013,
    16.03.2013
    02.03.2013,
    16.03.2013
    02.03.2013,
    16.03.2013
    02.03.2013,
    16.03.2013
      2 дні — 330 грн
    Увага! В зв'язку із коротким світловим днем, в типовому літньому турі огляд озера Синевир замінено на купівлю виробів з лози в Ізі, дегустацію і набирання унікальних мінеральних вод в Соймах і Келечині та підйом канатно-крісельною дорогою на гору Гимба в селі Пилипець.
    План туру:
    1 день (субота): виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму, поселення о 21:30).
    2 день (неділя): сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (купівля виробів з лози) – Сойми-Келечин (дегустація і набирання унікальних мінеральних вод) – Пилипець (обід, огляд водоспаду Шипіт та підйом на канатно-крісельній дорозі на гору Гимба) – Львів (повернення о 22:30).

    1 день (субота):

    Виїзд зі Львова о 08:00.
    Переїзд в Чинадійово. Екскурсія по замку графів Шенборнів. Серед карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших замків країни, наче у казку запрошує Вас мисливський замок графів Шенборнів (1890р.). Він дивиться на Вас 365 вікнами, запрошує через 12 входів у 52 кімнати. Замок оточений гарним парком з багатьма екзотичними рослинами.

              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан 
    Неподалік від замка-красеня знаходиться оборонний замок барона Перені (XIV ст.), на жаль, він не такий доглянутий як його колега, але зважаючи на свій вік також заслуговує на увагу туристів.
    Переїзд до Мукачево. Екскурсія. Звідки б Ви не наближалися до Мукачево, за десятки кілометрів, на одинокій гостроверхій сопці, як магніт, Вас притягує овіяний легендами і бойовою славою мукачівський замок "Паланок” (XIV ст.). Цей визначний воєнно-архітектурний пам'ятник середньовіччя був збудований для охорони і контролю торгових і військових шляхів. Деякі джерела стверджують, що вже в ІХ-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Спорудив замок руський князь Федір Корятович і перетворив його у свою резиденцію.

              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, АльтанТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

    Обід.
    Далі ми з Вами побуваємо в Берегово, де на нас чекатиме купання в термальному басейні, дегустація вин та не менш цікава екскурсія. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де більшість людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України - Берегово. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), "Графський двір” – садиба княза Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.).

              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан
    Переїзд в Четфалву — угорське село, яке на жаль, оминає багато туристів, а дарма, саме тут чудово поєдналися поруч храми двох епох. Одним з них є реформаторська церква (1400р.) з найвищою готичною дерев’яною дзвінницею Закарпаття (XVIII ст.). Окрасою церкви є стеля, що розбита на квадрати – кесони з розслинним орнаментом (1753р.). Друга гармонійна святиня - це костел Святого Духа (2001р.) 
    Ночівля в Берегівському р-ні в угорських міні-готелях.

    Поселення о 21:00.

     

    2 день (неділя):

    Сніданок і виїзд о 08:00.
    Переїзд в Нижнє Селище — унікальне село в Україні, яке є зразком місцевого господарювання. Мешканці об’єдналися в "Асоціацію місцевого розвитку”, завдяки якій було розбудовано інфраструктуру селища та запрацювала сироварня, яка запрошує Вас на дегустацію різних сортів сира з вином. Сир виготовляється за швейцарською технологією та є найкращим в Україні. Ті, кому сир засмакує, зможуть його придбати.

    Далі наш шлях лежить в Ізу - столиця лозоплетіння України, проїжджаючи через село можна придбати різноманітні сувеніри з лози, від простих ужиткових до справжніх витворів мистецтва.
    Переїзд у Пилипець.
    Тут з висоти 15 метрів багатьма заворожуючими каскадами між андезиновими скелями скидає води в мальовничу гірську долину один з найкрасивіших водоспадів України – водоспад Шипіт. Він бере свій початок з великого підземного джерела, т.з. "морське око”, в одному з найгарніших місць українських Карпат – полонині Боржава. Перебування тут чудово допомагає відпочити від цивілізації та дає нові життєві сили.
              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан
    Повернення до Львова орієнтовно о 22:00.

    На Вас чекають:

    • знайомства із історією, звичаями, культурою та релігією п’ятьох етносів Закарпаття: бойками, лемками, угорцями, циганами, русинами;
    • найкращі страви бойківської, угорської, чеської кухонь;
    • найвидатніші історичні пам’ятки краю: замок Шенборна, Мукачівський замок, історичний центр Берегово, загальний огляд Виноградовівського і Хустського замків, чудові дерев’яні храми;
    • краса карпатських гір, озера Синевир, водоспад Шипіт, можливість зробити фото на згадку в наймальовничішому місці Карпат, купання в термальному басейні міста Берегово;
    • дегустація екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією, а також дегустація бринзи, вурди, будзу з карпатських полонин;
    • дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах, та дегустація вин приватних господарів Берегівського району.

    ВАРТІСТЬ туру для груп:

    • 435 грн./особа – для групи з 16 осіб;
    • 407 грн./особа – для групи з 19 осіб;
    • 398 грн./особа – для групи з 25 осіб;
    • 363 грн./особа – для групи з 30 осіб;
    • 295 грн./особа – для групи з 45 осіб:
    • 330 грн/особа, для будь якої кількості осіб в складі збірної групи (подорож відбувається кожної суботи і неділі).

    Вартість вказана в готівковому розрахунку (станом на 17.01.2013р.), в разі безготівкового розрахунку вартість туру обговорюється окремо.

    У вартість входить:

    • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу,
    • проживання,
    • супровід гіда-екскурсовода,
    • екскурсійне обслуговування в музеях,
    • страхування на час подорожі.

    У вартість не входить:

    • вхідні квитки в музеях, 
    • харчування.

    Вартість вхідних квитків:

    • територія замку Шенборна (загальний – 8 грн., учні – 4 грн.),
    • Мукачівський замок (загальний і студентський – 10 грн., учні – 5 грн.),
    • термальний басейн в Берегово (загальний – 50 грн./год., діти дошкільного віку – 30 грн./год.),
    • дегустація вин (40 грн./особа, екскурсія без споживання вина 20 грн./особа),
    • дегустація трьох сортів сиру з вином (загальний та студенти – 25 грн., учні – 10 грн.),
    • водоспад Шипіт (загальний – 3 грн., учні – б/к),
    • підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба (загальний - 30 грн. в обидві сторони, діти до 10 років - 15 грн. в обидві сторони).

    Проживання і харчування: в затишних угорських садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Рекомендуємо замовляти також вечерю і сніданок. Вечеря складається з страв угорської національної кухні: боб-гуляш в бограчі, угорські голубці, угорські солодощі та вино (40 грн./особа); сніданок – звичайний європейський (25 грн./особа).
    Обід в Сб – відбувається у місті Мукачево в ресторані "Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат "Овочеве асорті”, на перше "Підбивані лопатки”, на друге шишки в грибному соусі з кнедликами, компот з чорниць (яфен), хліб. Вартість 45 грн./особа.
    Обід в Нд – відбувається в бойківському ресторані біля озера Синевир і складається з найкращих страв бойківської кухні: перше – юшка з білими грибами, друге – бануш з бринзою, салат овочевий, чай з трав, хліб. Вартість обіду 55 грн./особа.

    Рекомендуємо замовляти (адже ДУЖЕ СМАЧНО) також вечерю і сніданок (60 грн./особа), вечеря складається з страв угорської національної кухні та вин, сніданок – звичайний європейський.

     (095) 776 3 631    (096) 281 8 498
      (097) 465 4 420    (063) 186 0 696
     

    Приєднатися до події

    Фестиваль Червене Вино У Мукачево

    Фестиваль Червене Вино У Мукачево"СТАРИЙ НОВИЙ РІК!"

    СТАРИЙ НОВИЙ РІК!

    Львів — Чинадійово (замок Шенборна) - Мукачево - Берегово (термальний басейн!) - Ужгород (замок) — Львів

    11.01.2014,
    13.01.2014

      2 дні — 330 грн
    1 день (субота):
    Виїзд зі Львова о 08:00.
    Перша зупинка у Чинадійово - Санаторій Карпати, де посеред карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших палаців країни, наче у казку запрошує Вас мисливський палац графів Шенборнів(1890р.). Він дивиться на Вас 365 вікнами, запрошує через 12 входів у 52 кімнати. Палац оточений гарним парком з багатьма екзотичними рослинами.
              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан 
    Переїзд у Мукачево. Звідки б Ви не наближалися до Мукачево, за десятки кілометрів, на одинокій гостроверхій сопці, як магніт, Вас притягує овіяний легендами і бойовою славою мукачівський замок "Паланок” (XIV ст.). Цей визначний воєнно-архітектурний пам'ятник середньовіччя був збудований для охорони і контролю торгових і військових шляхів. Деякі джерела стверджують, що вже в ІХ-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Спорудив замок руський князь Федір Корятович і перетворив його у свою резиденцію. Замкові стіни пам’ятають свою захисницю Ілону Зріні, що проявила дива мужності та героїзму при обороні замку. Крім потужного замку в Мукачево є ще багато цікавого: каплиця св. Мартина (XIV ст.), жіночий Миколаївський монастир на Чернечій горі (XVIIІ ст.), палац Ракоці (1663р.) та прекрасна зелена ратуша (1903р.).
              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан
    А далі - нас чекає фестиваль - конкурс "ЧЕРВЕНЕ ВИНО". Щиро запрошуємо всіх винолюбів відвідати найвідоміший і найбільший винний фестиваль України в центрі древнього Мукачева. Вас чекають понад сто найкращих виноробів Закарпаття, які привезуть різноманітні сорти молодого вина, що зберігає аромат сонця та запашного літнього дня. Також для Вас готують свої виступи найкращі фольклорні та колядницькі колективи Закарпаття, забави та конкурси фестивалю на довго забезпечать Вам хороший настрій.
    Фестиваль люблять всі: від студента до президента! Чому б не поїхати і вам?
              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан
    Вечером переїзд і поселення в угорських садибах біля Берегово.
     
    2 день (неділя)
    Вранці, після смачного сніданку нас чекають термальні басейни Берегового!. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де більшість людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України - Берегово. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), "Графський двір” – садиба княза Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.). Але найбільше туристів цікавлять унікальні термальні води, що піднімаються з глибини 1600 м. та лікують від 86 хвороб, аналоги їм є лише в Новій Зеландії. 
              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан
    Переїзд в Ужгород. Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста - Корзо, обов’язково огляньте найвідоміший храм міста Катедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), огляньте один з найстаріших в Україні замок (ХIV ст.), пам’ятку садово-паркового мистецтва державного значення - ботанічний сад УжНУ, Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов’язково завітайте в культову корчму "Деца у нотаря”.
              ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан    ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан
    Повернення до Львова орієнтовно о 22:00
    У вартість входить:
    • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу,
    • проживання,
    • супровід гіда-екскурсовода,
    • екскурсійне обслуговування в музеях,
    • страхування на час подорожі.
    Додатково оплачується:
    • вхідні квитки в музеях
    • харчування.

    Вартість вхідних квитків:

    • Мукачівський замок (10 грн. дорослі, 5 грн. діти),
    • Замок Шенборна (5 грн. дорослі, 2, 5 грн. діти),
    • Ужгородський замок (15 грн. дорослі, 10 грн студенти та 5 грн. діти), 
    • термальний басейн в Берегово (50 грн./год. дорослий і 30 грн./год. дитячий квитки)
     (095) 776 3 631    (096) 281 8 498
      (097) 465 4 420    (063) 186 0 696

    Приєднатися до події

    Садиба Запрошує на Новий рік в Карпати

     Садиба Запрошує на відпочинок в Карпати 
    Вартість доміка на Новий Рік  4600 грн на 3 Доби на 8 осіб
    а також зустріти НОВИЙ РІК- 2014, РІЗДВО, МАЛАНКУ, СВЯТОГО ВАСИЛЯ, ВОДОХРЕСТЯ...
    На першому поверсі великий коридор,столова,кухня ванна.
    До ваших послуг надаються 2-х, 3-х, 4-містні кімнати. 
    В будинку оброблено гуцульским брусом. Сучасне опалення та водопостачання. Паркінг та зручний під’їзд.
    Харчування:
    Харчування за домовленістю, до найближчого ресторану 300 м.
    Сервіс, що входить у вартість:
    Паркінг, користування побутовою технікою(Телевізори Спут.ТБ,DVD-Караоке,холодильник,посудомийка,пральна машика,сучасна-плита,мiкрохвильова,тостер,гриль на стейки,,фен,праска…) Iнтернет –WI-FI.
    Масажне ліжко,масажери ніг.
    Барна стійка-(алкогольні напої)-1.Алкогольні напої-Шампанське,Мартіні,Коньяк,горілка,вино.+2 Нарізка Хамон
    1-екскурсія-(5год.)
    Прибирання кімнат, заміна постелі та рушників раз на три дні.
    Сервіс за додаткову плату:
    Трансфери з Івано-Франківська та інших місць прибуття 
    Походи в гори, збирання грибів, ягід, відвідування базарів, майстерні та музеї Косівщини, велосипедні маршрути.
    Для відважних організовуємо пейнтбол (макс. 20 чоловік).
    4-КМ ВIД САДИБИ -ГОРИ,ГIРСЬКОЛИЖНА ТРАСА.
    ГУЦУЛЬКI КОЛИБИ,МУЗЕI-ПОРЯД. НІЧНІ КЛУБИ.
    Іноземні мови:
    Російська, англійська.Польська,Iспанська
    Як добратись:
    До Івано-Франківська, Чернівців- поїздом, далі маршруткою або автобусом до Косова. Є прямий автобус з Києва. Можливий трансфер.
    Адреса та телефони:
     
    захід-Tour
        (095) 776 3 631     (096) 281 8 498
         (097) 465 4 420     (063) 186 0 696
     

    Приєднатися до події

    Зустрічаємо рік Коника 2014 у Львові

    Зустрічаємо рік Коника 2014 у Львові (4 дні)
    31.12.13 - 03.01.14
     
     
     
    1 день 31.12.13
    Зустріч на вокзалі. Трансфер до готелю (поселення згідно правил готелю після 14:00).
    Новий Рік у Львові
    Пропонуємо Вам розпочати знайомство з містом з автобусної екскурсії. Тривалість 3 години.
    Під час автобусної екскурсії буде можливість оглянути історичну частину Львова, а саме:
    • ознайомитесь з історією львівського вокзалу;
    • побачите головний львівський греко-католицький храм XVIII ст., собор Св. Юра;
    • оглянете чудову панораму міста з Високого Замку;
    • познайомитесь з найстаршим вищим навчальним закладом України – Національним університетом ім.І.Франка;
    • побуваєте у місці, де була винайдена перша гасова лампа в Європі;
    • побачите одне з найстаріших європейських кладовищ – Личаківське кладовище; - See more at: http://wyr.com.ua/detalnishe-pro-tur/tour/2177.html#sthash.cNiDxYPs.dpuf
    Під час автобусної екскурсії буде можливість оглянути історичну частину Львова, а саме:
    • ознайомитесь з історією львівського вокзалу;
    • побачите головний львівський греко-католицький храм XVIII ст., собор Св. Юра;
    • оглянете чудову панораму міста з Високого Замку;
    • познайомитесь з найстаршим вищим навчальним закладом України – Національним університетом ім.І.Франка;
    • побуваєте у місці, де була винайдена перша гасова лампа в Європі;
    • побачите одне з найстаріших європейських кладовищ – Личаківське кладовище; - See more at: http://wyr.com.ua/detalnishe-pro-tur/tour/2177.html#sthash.cNiDxYPs.dpuf
    Під час автобусної екскурсії буде можливість оглянути історичну частину Львова, а саме:
    - ознайомитись з історією львівського вокзалу;
    - побачите головний греко-католицький храм XVIII ст., собор св. Юра;
    - оглянете чудову панораму міста з Високого Замку;
    - познайомитесь з найстарішим вищим навчальним закладом України - Національним університетом ім. Івана Франка;
    - побуваєте у місці, де була винайдена перша гасова лампа в Європі;
    - побачите одне з найстаріших кладовищ Європи - Личаківське кладовище.
    !!! Новорічна програма!!! Святкування Нового Року!!!
    2 день 1.01.14
     
    Сніданок.
    Дім Легенд
    13:00 - 15:00 Екскурсія кнайпами Львова з дегустацією львівських настоянок та кави. У перший день Нового Року пропонуємо поринути у життя львівських кав'ярнь та кнайп. Ви будете мати змогу долучитися до таємної ложі львівських масонів, де Вам запропонують дегустацію настоянок, огляд панорами міста з тераси кафе "Дім Легенд", попробувати справжньої львівської кави та дізнатися про секрети львівської кавоманії.
    Вільний час.
    Ночівля.
    3 день 02.01.13
    08:00 Виїзд зі Львова (від Порохової Вежі).
    Карпатський трамвай зимою
    11:00 - 15:00 – Запрошуємо Вас на екскурсію "Карпатським трамвайчиком". Це єдина відновлена вузькоколійка, яка зараз здійснює туристичні подорожі по мальовничих Карпатах. Під час подорожі, заплановано кілька зупинок, перша біля джерела «Горянка», де Ви зможете скуштувати лікувальну, мінеральну водичку, побачити унікальні трьохсотрічні карликовими сосни, відвідати Мізунські водоспади та завітати до місцевої жительки, яка запропонує Вам «шкалик» (місцева горілка) та карпатський чай. Подорожуючи у вагончику та слухаючи цікаві розповіді місцевого гіда про історію цього краю та самої вузькоколійної залізниці, Ви отимаєте незабутні враження і обов’язково захочете здійснити цю подорож ще раз.
     
    15:00 - 16:00 – Пропонуємо вільний час для обіду.
     
    Гошівський монастир
    16:30 - 17:30 - Відвідання Гошівського монастиря. Монастир XVI ст.., який знаходиться на горі Ясна, зачаровує відвідувачів своїм храмом Св. Преображення, де знаходиться чудотворна ікона «Цариця Карпатський гір».
     
     
     
    20:00 - Приїзд до Львова. 
    Ночівля.
     
    4 день 03.01.14
    Сніданок.
    Італійський дворик
    За додаткову оплату, пропонуємо Вам пішохідну екскурсію «Таємниці середньовічного Львова» (вартість 80 грн\ос). Пропонуємо Вам відвідати найбільш цікаві та відвідувані об'єкти нашого міста. Екскурсія передбачає більшу кількість часу перебування у приміщення і водночас огляд історичних ціностей Львова. Початок екскурсії з відвідування музею "Королівські зали" та Італійського подвір'я, дальше маршрут пролягає через відвідання підземелля Домініканського монастиря і на закінчення огляд фресок Вірменського собору, якому вже 650 років..
    Трансфер на вокзал.
    Вартість програми з людини :
    Категорія готелю

    Вартість програми

    на 1 особу, UAH

    Валентина ***1800
    Новорічна програма  1100

    Коник – симпатичний, милий і улюблений всіма герой! Це рік для людей творчих, сміливих, які готові працювати, щоб отримати результат. Його норов запальний, а вдача – гаряча. Коники вміють працювати, тому вміють і відпочивати. Особливо разом з друзями.
    Вип’єм за коника, що ріллю зорав!
    Він і хліб,і до хліба нам дав! 
    Він – трудівник, ще й гульвіса веселий, 
    Всі негаразди млином перемеле! 
    Коник , всі знають, скакун переможний, 
    З ним позмагатись не кожен з нас може. 
    Але товариш він виручить всіх, 
    Разом з ним радість і і-го-го-сміх! 

    На честь такої події запрошуєм на кантрі-вечірку з фермерським присмаком! Тут не буде нудно, адже всім відомо, як вміють веселитись справжні галицькі ковбої…

    В новорічній програмі – фермерша Таня, яка навчить доїти кобилу на швидкість і закидати лассо, Дід Мороз, який запропонує улюблену розвагу всіх на ранчо – Великий Новорічний турнір по ДАРТСУ!!! А також – улюблениця галицьких салунів – незрівняна Жужу з програмою кантрі-караоке!!!

    Отже, готуйте пальчики, розвивайте влучність, тренуйте голосові зв’язки і унікальні призи будуть ВАШІ!!!

    Ми не залишимо новорічних гостей без традиційних ковбойських танцюльок. Для ковбоїв – танець з капелюхом, а для їхніх подруг – запальний КАНКАН! Кращі танцюристи теж не підуть від нас з порожніми руками!

    І НАЙГОЛОВНІШЕ!!! Гарантуємо снігові забави на свіжому повітрі під акомпанемент «живої» мексиканської гітари і вуличне меню зі свіжовпольованого кабанчика і мясової закуски!

    Новорічне меню ресторану «Валентина» на 4 особи 31.12.2013р.:

    1. М'ясне асорті
    2. Квашене асорті
    3. Сирна тарілка
    4. Рибна тарілка
    5. Печінковий паштет
    6. Оселедець на гріночках
    7. Риба фарширована
    8. Салат «Олів'є»
    9. Салат «Цвіт папороті»
    10. Грінки з салом
    11. Печериці фаршировані
    12. Лосось з овочами
    13. Баран на вогнищі з медовухою
    14. Куліш в казанку на дровах
    15. Фрукти і тістечка
    16. Горілка 1 пл.
    17. Шампанське 1 пл
    18. Узвар 1л.
    19. Морс журавлиний 1 л
    20. Мінеральна вода 1 л.
    21. Козацький стіл до барана
    У вартість включено:
    - новорічна програма - проживання в готелі (3 ночі);
    - 3 сніданки;
    - автобусна екскурсія по Львову,
    - екскурсія "кнайпами Львова з дегустаціями";
    -трансфер вокзал - готель - вокзал.
    У вартість не входить: - Вхідні квитки в музеї       - факультативи - Особисті витрати - екскурсія "Карпатський трамвай";

    Маршрут: Україна, Львів

    Додаткові фото:
       
      
    Дата проведення туру: 31.12.2013

    Ціна: 1800.00 UAH

    захід-Tour
        (095) 776 3 631     (096) 281 8 498
         (097) 465 4 420     (063) 186 0 696

    Приєднатися до події

    Сторінки:
    1
    2
    3
    попередня
    наступна