хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Хроніка заводного птаха. Харукі Муракамі. Читацькі враження :)

  • 04.11.13, 14:38
 Взагалі я люблю читати  динамічні розповіді про сильних особистостей. Або фантастику... Але ця книга мене чимось захопила. Так захопила, що кожну хвильку вільного часу я читала та не могла дочекатися - коли ж вона настане  та хвилька читання )) 


 Взагалі в реальності з нами тарпляються дивні речі. Але зайняті  якимись буденними справами, заклопотані з голови до ніг , ми не маємо часу поринути в глиб себе і розібратися, що з нами таке відбувається, чтого ми прагнемо  насправді... Головному герою вдалося ступити на стежку пізнання. Чи то так склалися обставини, чи  сам він потребував цього...але його життя стало дивовижним...нестабільнім і нез'ясненним. Попри все - ця історія має позитивне закінчення.
 

Що здивувало: те, що ми ховаємо, наінтимніше, в чому навіть собі часом соромимся признатися - написано так просто, природньо, як щось буденне 

 Думки , що впали мені до серця: 

Чи здатна одна людина повністю зрозуміти іншу?   Іншими словами, ми можемо витратити багато часу й зусиль на те, щоб спізнати іншу людину, але чи вдасться нам таким чином наблизитися до її суті? Ми забираємо собі в голову , що знаємо людей , та чи відомо нам про них щось справді важливе? 

"Ніщо так не висотує людину, як беззмістовні й непотрібні зусилля"


"Добрі новини приходять до нас тихо"

3

Коментарі

Гість: Хьюстон

14.11.13, 17:17

А як на твою думку можна наблизитись до суті людини, яку ми прагнемо пізнати?

    24.11.13, 18:54Відповідь на 1 від Гість: Хьюстон

    Мабуть це найскладніше питання. Тому що і себе часом не розумієшь, не те , що іншого.
    Потрібно бути трішечки уважнішими один до одного

      Гість: Хьюстон

      34.11.13, 21:37Відповідь на 2 від Ум_ка

      і підозрілішим