хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Дев'ятниця до святої анни.


www.zarvanycia.cc.ua Дев'ятниця до святої анни.

Слава Ісусу Христу! Сьогодні хотіла б розказати про святу Анну, матір Богородиці та бабцю Ісуса Христа. Власне даних про життя Святої Анни дуже мало, в Біблії вона практично не згадується. Єдине джерело це протоєвангеліє Якова яке вважається апокрифічним. Згідно нього Свята Анна походила з роду царя Давида та була донькою священника Маттана. З маленьку Анна славилась побожністю та милосердям до бідних. Коли прийшов час вона стала дружиною побожного та заможного чоловіка на ймення Йоаким. Одружившись вони жили в Назареті. Минав час та шлюб Йоакима та Анни залишався бездітним. На той час бездітність вважалася прокляттям. На них осудливо дивились і зневажали люди. Святим Анні та Йоакиму було дуже важко тож вони ненастанно молились щоб Бог обдарував їх малятком. І ось одного дня до Святої Анни явився ангел та сповістив радісну новину скоро вона стане матір'ю. На радощах Анна пішла до Єрусалиму щоб там покласти подяку Господу за цей дорогоцінний подарунок. 21 вересня в них народилась дівчинка на ім’я Марія. В той же час Анна присвятила Марію на служіння Господу.

Померла Свята Анна незадовго до Благовіщення Марії. Довгий час по її смерті мощі зберігалися в Софійському соборі. Аж до 1333 року аж поки не були перенесені до Франції.
Також хочу згадати про джерело Святої Анни в Марійському духовному центрі що у Зарваниці. За легендою колись біля цього джерела явилась Матір Божа після чого сама вода з цього джерела стала цілющою. Вона тримає сталу температуру в десять градусів нижче нуля цілий рік і літом і зимою. Зараз джерело облагородили та прикрасили а також його було освячено у 2010 році. До цього джерела кожного року їдуть тисячі паломників які прагнуть зцілитися як духовно так і фізично.

Не дарма Святу Анну вважають покровителькою вагітних адже після купання в цьому джерелі багато жінок які не могли завагітніти отримують жадане щастя у вигляді вагітності та дитятка. Але зцілюються там не лише від безпліддя але й від духовних та інших фізичних недуг. Власне самим основним у зцілення є віра. Саме віра у те що молитви до Святої Анни та Богородиці допоможуть у зціленні має основну силу! Потрібно лише щиро молитися і вірити!

https://vk.com/krokdospasinnya ,
https://twitter.com/krokdospasinnya ,
2

Коментарі

127.03.20, 13:08

    217.10.20, 07:23

    Читаю, цікаво!