хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

www.zarvanycia.cc.ua Неділя м’ясопусна

  • 20.02.17, 17:20

www.zarvanycia.cc.ua Неділя м’ясопусна

19 лютого – останній день, коли дозволяється вживати в їжу м’ясо, на церковнослов’янській мові він називається «м’ясопуст». Попереду – Сирна седмиця, чи як її називають в народі – Масляниця. Вона називається так тому, що з цього дня за церковним Уставом не дозволяється їсти м’ясо, а тільки молочні продукти, яйця і рибу. Смисл цього древнього звичаю в тому, щоб поступово відступати від звичної їжі і переходити до великопісного утримання. 
В середу і в п’ятницю Сирної седмиці замість Божественної літургії звершується особливе богослужіння, схоже з великопісним чином. У суботу Сирної седмиці звершується пам’ять всіх преподобних отців, в подвигу просіявших. Також з вечірнього богослужіння у вівторок розпочинається читання великопісної молитви преподобного Ефрема Сіріна.

9

Коментарі

120.02.17, 19:16

І не знала......
В обране.

    221.02.17, 12:07

    З СВЯТОМ РІДНОЇ МОВИ !О Мово НАША рідна українська ! Ти скарб від Бога й предків наш ....на вічнії віки ! ...Тебе не раз хотіла знищити Москви бридка орда чужинська ! .За тебе помирали героічно наші славні козаки ! .....Прекрасна НАША Мово.. розквітай немов сади весняні !!Звени натхненно в співі діточок і солов"їв.! .. І хай слова Твої ... як Сонця промінці прегарні - безсмертним сяйвом линуть в світ..... і зігрівають наших друзів ....і знищать наніц ворогів ...щоб вічно жив наш України й Христа рід ! .Не зрадимо Тебе ....о НАША Мати рідна Украна і Мову НАШУ скріпимо молитвою в житті ....Хай Бог і БОЖА МАТИ нам усім поможуть шоб були ми всебільше патріотичні ....героїчні і святі !БОРІМОСЯ й ВИБОРЕМО ! МОЛІМОСЯ й ВИМОЛИМО http://blog.i.ua/user/8113241/ СЛАВА УКРАЇНІ