хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

www.zarvanycia.cc.ua 1 січня день памяті святого мученика Боніфа

  • 01.01.17, 17:28

www.zarvanycia.cc.ua 1 січня день памяті святого мученика Боніфатія.

Святий мученик Боніфатій був слугою одної заможної римлянки на ім'я Аглаїда, а крім того її коханцем . Молоді люди часто проводили дні в пянстві і в задоволенні своєї похоті. Та оглянувшсь на своє життя Аглаїда вирішила ступити на праведний шлях і почувши що якщо мати вдома мощі святих і всяко їм поклонятись то вони молитвами очистять її душу відрядила на небезпечний схід свого коханця Боніфатія з проханням привезти їй мощі якогось мученика. Та Боніфатій посміявся над нею спитавши чи як він не знайде мученика вона прийме його тіло ?Аглаїда присоромила його і він поїхав. 
Приїхавши в місто Тарс.що в Кілікії він пішов на площу де якраз в муках перебувало кілька християн.Побачені ним їхні муки дуже вразили його і він цілуючи їхні руки і ноги вирішив що і він має прийняти цю участь. Суддя що був там спитав Боніфатія хто він і він відповів що є християнином, а згодом відмовився здійснити жертвоприношення через що суддя присудив його катувати.Боніфатія били так що плоть відпадала від костей,запихали голки під його нігті, а потім і розпалене олово заливали йому в горло.Та милістю Божою мученик залишився неушкодженим. Люди що були навколо розлютились через те що кати так мучили молодика і почали кидати в суддю всім чим могли а потім і зовсім пішли на капище щоб зруйнувати всіх ідолів. 
Наступного дня коли бунт стих суддя велів кинути мученика Боніфатія у казан з смолою,що кипить та і це не пошкодило мученика бо його врятував ангел, казан перевернувся а смола що була в ньому облила катів.Та суддя ніяк не міг заспокоїтись і засудив Боніфатія до страти мечем.З ран його полились молоко та кров і люди що стояли там всі увірували в Бога. В той же час люди ,що приїхали разом з мучеником почали розшукувати його думаючи що він десь розважається, та зустрівши очевидця його страти пішли за ним до місця його страти і забрали його останки і зібралися вертатися до Риму. 
Напередодні їх приїзду уві сні до Аглаїди прийшов ангел і сказав щоб вона прийняла свого раба з честю. Аглаїда скликала клириків і з честю зустріла останки мученика , поховала його а згодом на місці його вічного спочинку збудувала храм.Все ж своє майно роздала біднякам і пішла до монастиря де і провела в покаянні і молитвах провела останні дні свого життя. Похоронили Аглаїду недалеко від храму де були мощі її колишнього раба і мученика Боніфатія. 

Часто люди моляться Боніфатію за припинення пияцтва. 

1

Коментарі