хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Борг повії…

Я не знаю автора, хто написав це,
але розповідь заслуговує уваги і її варто прочитати!
Якось влітку, в одному маленькому містечку, кілька днів йшов проливний дощ, який змусив усіх мешканців поховатись по домівках. Місто спорожніло і дощ дуже ускладнив життя людей. Пройшов деякий час, дороги сильно розмило, повінь завдала великих руйнувань і в місті почалася криза. Бізнес зупинився, грошей не вистачало і щоб якось вижити, люди брали товари та послуги один у одного в кредит.
Якось через містечко проїжджав дуже багатий чоловік і тому, що саме там його застала ніч, він вирішив зупинитися в єдиному маленькому готелі цього містечка.
Багач кладе дуже велику купюру на стіл і йде дивитись номери .
Хазяїн готелю зрадів, хапає ту банкноту і біжить, щоб віддати борг м'ясникові. М'ясник бере банкноту, та розраховується з фермером. Фермер мерщій оплачує свої борги постачальнику кормів - мельнику. Мельник хапає гроші і летить як на крилах, щоб погасити борг повії, якій він довгий час не платив, бо за часів кризи навіть вона надавала свої послуги в кредит.
Повія з купюрою в руці йде в готель, в якому зупинився багатій і віддає її господареві готелю, за останній раз, коли вона відпочивала у нього з клієнтами і не змогла заплатити через кризу.
У цей момент багатій, який весь час оглядав номери, аж до її приходу, каже, що йому нічого не сподобалося, бере банкноту і покидає заклад.
Ніхто не заробив жодної копійки, але тепер все місто живе без боргів і впевнено дивиться в майбутнє!
Мораль: якщо гроші крутяться у місцевому бізнесі -
кризи не буде!
Купуйте більше у маленьких магазинчиках та на ринках.
Надавайте переваги тому, що виробляють ваші земляки,
та ваша країна!
Якщо ваш друг має маленьке підприємство - купіть у нього!
Якщо ваш товариш шиє одяг - купуйте одяг у нього!
Якщо ваш родич виготовляє ковбасу - купуйте її в нього!
Якщо ваш знайомий пече хліб - купуйте у нього!..
Звісно не можна осягнути весь перелік необхідних речей без імпорту, але старайтесь надавати перевагу місцевим виробникам, адже більшість грошей, що забирається великими корпораціями йде з вашого міста, вашого краю, з країни!
Та коли ви купуєте у місцевого підприємця, ваших земляків - ви допомагаєте їм і собі. Ми всі у виграші, бо допомагаємо нашій економіці.
1

Коментарі

114.08.24, 00:41

Цікаво! (Там намагайтесь замість старайтесь), а так усе влучно. Щоб ще не експортувати сировину, а робить із деревини меблі, із молока йогурти, із борошна пироги і так далі.

    214.08.24, 00:47Відповідь на 1 від Vivyenn

    Згоден!