хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Про силу хреста

Троє дівчат йшли по залізничних коліях і опинилися між двома зустрічними поїздами. Потяги промчали, а всі троє залишилися живі. У цей час за їх спинами стояло троє бісів і сперечалися між собою.
- Ти чому її під поїзд не штовхнув?
Кажуть двоє третьому.
– Такий зручний випадок.
А той відповідає:
– Не зміг, на ній хрестик – і нічого в мене не вийшло.
– А ти свою чому не погубив, вона ж без хреста?
Питають другого.
– Так, на ній хреста немає, але коли вона виходила з дому, то осінила себе хресним знаменням, і я теж нічого не міг зробити.
У третього біса запитали:
– Ну, а ти чому позіхав? Вона ж у тебе зовсім не віруюча!
– Так-то воно так, але її мати перехрестила на дорогу й сказала: «Іди з Богом». Тут я безсилий - материнське благословення не маю права порушувати, тому що воно від Бога.
Знак хреста — глибокий вираз віри. Колись хрест був знаряддям ганебної смерті, а після воскресіння Ісуса Христа його, як зброю, ми використовуємо в боротьбі з силами зла.
«Без хреста не роби нічого: спиш ти чи встаєш від сну, працюєш чи їси, в дорозі чи пливеш по морю – усі свої дії освячуй животворним хрестом, і «не прийде до тебе зло, ані рана не приблизиться до твого тіла» (Пс. 30). Усі ворожі сили, бачачи хрест, тікають зі страхом»
Преподобний Єфрем Сирін.
1

Коментарі

114.08.24, 00:50

Вампір посміхається мені, а я машу йому зіркою Давида....(с)
Так не завадить перехреститися. У мене над лiжком хрест, але менi здається то католицьке розп'яття. Мені його подруга подарувала колись. Точно не знаю. А ще з цього ракурсу лізуть грішні думки.))