Задорнов про пукінське кодло

Задорнов про пукінське кодло
http://mzadornov.livejournal.com/53076.html

Більше посилань від Задорнова в його твітері: https://twitter.com/#!/mnzadornov

Фіга се! Шо, мужики реально на Землі гості?

Фіга се! Шо, мужики реально на Землі гості? Таку думку я "тестую" досить давно і вона відрізняється від думки "Чоловіки із Марса, а жінки із Венери". Причому відрізняється в частині походження жінок. =)
Мої аргументи я дізнавався із різних джерел (наприклад, http://www.womenhealth.dsmu.edu.ua/infoline/vag3.htm, де я теж міг дещо для себе уточнити), але найбільш-компактно і цікаво це я побачив по каналу Discovery. Аргументи викладаю не по мірі значимості, а в формі логічного ланцюжка.
1. Статевий потяг жінок до чоловіків відбувається із подачі основного чоловічого гормону в їхньому організмі - тестостерону. Без нього жінка не хоче чоловіка в сексуальному плані.
2. Із самого початку зачяття коли сперма попадає в матку жінки відбувається мікро-війна між кислим  середовищем матки і спермою, адже таке середовище є смертельним для сперматозоїдів.
3. Жіноча яйцеклітина (базова клітина, на основі якої сформується новий організм) завжди має Х-хромосому. Для народження дівчинки потрібне злиття яйцеклітини із Х-хромосомою сперматозоїда. Для народження хлопчика потрібне злиття яйцеклітини із Y-хромосомою. Тобто можна вважати, що жіночим началом є Х-хромосома, а чоловічим началом Y-хромосома. І якщо тепер порівняти умовні формули жіночої XX і чоловічої XY клітини, то можна і тут побачити хто до кого "примазався" =)
4. Навіть якщо дитина має чоловічий набір хромосом XY, але в організмі буде дефіцит тестостерону, то така дитина буде (неповноцінною) жінкою.
5. Перші 7-8 тижнів (майже два місяці) усі діти без виключень є жіночої статі.
6. Навіть статеві органи чоловіків формуються із статевих органів жінок.
7. У чоловіків є "непотрібні" їм соски на грудях, що, по-моєму, теж вказує на користуванням чоловіками жіночого тіла.
8. Мозок людини поділений на дві частини: ліва половина відповідає за логіку, права - за інтуїцію. Цей пункт хоч і не зовсім демонструє, що чоловік користується жіночим тілом, але в контексті інших спостережень теж є цікавим, особливо якщо згадати, що чоловіки у більшій мірі використовують логіку в своєму житті, а жінки - інтуїцію. Тобто розподіл одного тіла між жіночим і чоловічим началом "на лицо", так би мовити.
...
Також інтуїтивно цікавим є той факт, що матюкливі слова стосуються статевої системи, а одним із проявів домінування - чоловіча роль в статевих відносинах (наприклад, російською - "иметь я хотел его/её ввиду", або "ну что отымел тебя начальник?" і т.д.)

П.С. Ну от написав покищо що сходу згадав із цього приводу.

ПРиганнали продались "братьям" а ті тіпа і не зрозуміли що стало

ПРиганнали продали курортні місця в Криму і національну безпеку москалям тіпа в обмін за знижку на газ, а ті прикинулись дурниками і дивуються про які знижки йдеться. Тобто кинули як лохів...

воно (Табачник) ідентифікує себе із Московією...

воно (тобто Табачник), кого ПРиганали призначили на посаду міністра освіти і який всіми своїми діями старається знижчити усе українське, обмовилося - воно себе ідентифікує із Московією

Московский язык має якесь відношення до Київської Русі?

Досить довго нав'язувалась українцям думка про "русский язык" як мова, яка найбільше нагадує стародавню мову, якою говорили наші предки за часів Київської Русі. На мою думку, це робили такі "проффессіаннали" типу Дмитра Табачника. Це такі і їм подібні люди дозволяють собі заявляти, що українці це насправді західна частина московитів. Подібні до Табачника "деятели" переписували і переписують підручники на промосковський лад. Причому вони щей говорять, що вони відновлюють справедливість і пишуть "справжню" історію України. В такому разі більшість людей вибирають для прочитання і сприйняття те, до чого вони звикли - тобто до СРСР-овської історії.
І справді - коли і одні, і другі говорять що пишуть "істинну" історію України, то,в такому разі, важко знайти орієнтири хто ж таки правий, а хто нагло бреше. Але, на мою думку, таким орієнтиром може стати наступні незаперечні факти, які кожен із нас може перевірити без посилань на якісь "авторитетные источники информации".
1. Міста України, в яких була радянська влада говорять на московській мові набагато більше, ніж простолюд із сіл поблизу за "пару" кілометрів від цих міст. Адже московська мова вимагалась буквально кругом починаючи навіть від детсадка (це я говорю не із теорії, а із власного досвіду!). В школах, ВУЗах, в судах, держзакладах... короче кругом нав'язувалась московська мова.
В той час як в селі люди не піддавались такому тотальному омосковленню... Люди із села майже по всій Україні говорять на українській, а в містах на московській мові, і є очевидним перенавчання на іншу мову від тої, на якій землі вони живуть. На західній Україні набагато менше часу була царська Московія і СРСР вони сприймали із супротивом; як наслідок - тільки на західній Україні спостерігається такий великий відсоток україномовних громадян в містах.
2. Якщо столицею Київської Русі був Київ, і якщо "русский язык" був найближчим до сучасного "русского", то чому так далеко від столиці люди із сіл розмовляють на "русском языке"? Тобто найближче від Києва йде українська мова, потім чуть далі за 100 км - білоруська, а вже аж потім "говорят на русском". Факт? - факт!
3. Ви чули від московитів і московито-подібних "украинский патриот"? Для них не існує патріотів України. Ви чули від них таке? Я ні. Для них градація слідуюча:
або ти брат "русскому" народу і слухаєшся їх якому богу служити, яку історію вчити, і на якій мові говорити...
або ти "бандерськая националюга и сволочь"
..третього не дано - немає в їх термінах "украинский патриот"!
4. Вистрілювали українську інтелегенцію, яка "заікалась" про національність? Відправляли їх на різні заслання? А розстріли в різних "Биковнях", яких по Україні розкидано не мало. На хвилинку тільки уявіть - в Биковні розстріляні без суда і слідства десь 100 тис. людей. І хто тоді правив цим... навіть "звірством" буде м'яко сказано? Московити і їх "шестеры" тут в Україні...
І нехай на хвилинку московити і їм подібні подумають щоб залишилось від "русской культуры", якщо б їх цвіт нації вістрілювали сотнями тисяч? І лише потім заікаються про "неконкурентноспособность" української мови в порівняні із "русским языком"... Я можу погодитись из такими... заявителями, але якою ціною "русский язык" вибивав рідну для України українську мову, треба пам'ятати...
 Говорили що голод в Україні має "природній" характер?
Чи я щось тут придумую і якісь наклепи пишу?

Народ же прагне до простішого і кращого життя. Московити показували фільми на московській мові, і в цих фільмах показували любов, дружбу... причому інші мови недопускались - тільки повинні фігурувати "русский человек" і "русский язык". Тим самим роблячи підсвідому паралель хто є самим культурним, самим сильним, самим розумним...
Доречі, і навіть у фільмах про Другу Світову Війну московити умудрились кругом називати народ, який воює - "русский народ", а не "советский народ". У їхніх фільмах наступают "русские", воюють "русские". І вже зараз московський президет владімір пукін розповідає теж, що саму основу складали "русские"...
Нехай розповідають всякі табачники, лужкови, затуліни, пукіни..., що ми русский народ... може ми і руский народ, але вже точно не московський...

82%, 9 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

18%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна