хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Пипеццц...Понеслось!!!!!

  • 05.10.16, 10:00
З киян почнуть вибивати борги за "комуналку"
Із сьогоднішнього дня в Україні запрацювала нова служба приватних виконавців і хоча на її підготовку витратять ще три місяці, киян, які мають борги за "комуналку" вже зараз попереджають про важливість своєчасної оплати. В гіршому разі - за борги доведеться розраховуватись власним майном.

Відтак, відповідно до нових законів ("Про виконавче провадження" та "Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів") суттєво змінюється порядок примусового виконання рішень про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Зокрема, з 05 жовтня 2016 року:

- стягувач буде вправі самостійно звертатись до організації, яка здійснює боржнику виплату заробітної плати, стипендії, пенсії, для проведення відрахувань;

- боржник не матиме можливості добровільного виконання рішення після відкриття виконавчого провадження;

- із відкриттям виконавчого провадження боржник повинен сплатити не тільки суму основного боргу, інфляційні втрати, 3% річних, судовий збір, але і виконавчий збір в розмірі 10 % суми боргу та відшкодувати авансовий внесок в розмірі не менше 2% суми, що підлягає стягненню.

- боржника зобов'язано подавати виконавцю вичерпну інформацію про власні доходи та майно, за невиконання чого законодавством передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафів.

З 05 січня 2017 року:

- поряд із державними виконавцями примусове виконання рішень, зокрема, про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги, зможуть здійснювати і приватні виконавці.

- запроваджується Єдиний реєстр боржників, що передбачає відкрите розміщення на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України відомостей про боржників,

- знаходження особи в Єдиному реєстрі боржників створить негативні наслідки для самого боржника, зокреманеможливість здійснювати відчуження (продаж, дарування і т.д.) майна через нотаріусів.

- Якщо у Вас виникла заборгованість за житлово-комунальні послуги, задля уникнення негативних наслідків в подальшому та понесення додаткових витрат (сплата інфляційних витрат, 3% річних, судового, виконавчого збору, авансового внеску), Ви маєте можливість врегулювати це питання мирним шляхом, зокрема укласти договір розстрочки, - роз'яснюють у ЦКС. 

1

Коментарі

15.10.16, 10:16

Думаю, что при таком раскладе, работа судебного исполнителя будет опаснее, чем работа сапера в АТО.

    25.10.16, 10:17Відповідь на 1 від Хайдер

    Да,похоже на то!

      Гість: fedik777

      35.10.16, 11:07

      аткапаю обрез ...тама ищо гранаты кто на мэнэ

        45.10.16, 11:18

        Ха-ха с Россией идем нога в ногу, война войной, а в продвижении разных жестяков мы не отстаем от соседа, вроде и пятой колоны нет.... совпадение? не думаю...

          Гість: Даздраперма_К

          55.10.16, 11:26

          ай-яй-яй, цэ не iначе як происки путина i камуняк.
          Есть хороший фильм по теме - Дом из песка и тумана - Омерика ва всей красе

            Гість: Даздраперма_К

            65.10.16, 11:32Відповідь на 4 від MV1

            детка, эта копитолизьм, пры чём тут расия? Я торгую на голландском аукционе, там в правилах написано, что если покупатель лота в течении трёх дней не оплатил покупку и не ответил на предупредительные письма его дело передают коллекторам Панимаишь? это как у нас бы пообещал ты продавцу на OLX купить ноут, та и забыл, а через неделю - крэпки хлопцi тебе напомнят, кому ты должен

              75.10.16, 11:59Відповідь на 6 від Гість: Даздраперма_К

              детка, эта копитолизьм, пры чём тут расия? Я торгую на голландском аукционе, там в правилах написано, что если покупатель лота в течении трёх дней не оплатил покупку и не ответил на предупредительные письма его дело передают коллекторам Панимаишь? это как у нас бы пообещал ты продавцу на OLX купить ноут, та и забыл, а через неделю - крэпки хлопцi тебе напомнят, кому ты должендраздраперьмь где то вот там в голаше и не суй грешное в праведное

                85.10.16, 12:10Відповідь на 6 від Гість: Даздраперма_К

                Поясните. Голландский аукцион - это не аукцион, проводимый в Нидерландах, а тип аукционов с завышенной начальной ставкой. Кроме того, для участия в аукционных торгах вносится задаток. Если покупатель не выкупает лот, ему просто этот задаток не возвращается. О каких коллекторах и предупредительных письмах идет речь?

                  анонім

                  95.10.16, 12:57

                  Ибо не фиг. Если не можешь платить, не пользуйся. Купи квартиру меньшей площади и т.д. Если у тебя нет бабок на бензин, ты же не поедешь на машине. А почему с коммуналкой должно быть по другому?

                    Гість: Даздраперма_К

                    105.10.16, 18:19Відповідь на 8 від Бес Понятия

                    ты чо - без понятия? голландский аукцион - это онлайн-аукцион, зарегистрированный в Нидерландах. И нету там никаких завышенных ставок и задатков, там просто написано в правилах - In accordance with our Terms & Conditions, buyers are required to pay for their lots within 3 days. If (.......) does not receive payment within 3 days, we will send multiple reminders and try to reach the buyer by telephone. Should the buyer fail to pay within 18 days, the outstanding claim will be handed over to a debt collection agency. You will be kept up to date on this process

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна