хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Уроки ангела

Найголовніше - якщо не справляєтесь самі, просіть ангелів допомогти. Ангели - це ваші невидимі друзі, коли їх просиш, то вони завжди чують і допомагають.
УРОК 1
ПРОМІНЬ СВІТЛА
Спочатку трошки теорії, потім практика і домашні завдання. Кожна душа - це енергетична субстанція. Ми всі духовні істоти. Ми всі діти Творця. Всі душі і темні і світлі і нейтральні. У кожного своє завдання, але підпорядковуються всі Богу. Світлоносці (світлі душі) або створені зі світла (Ангели) або працюють зі світлом. Наш інструмент - це світло і цілюща енергія. Кожна душа робить свою роботу автоматично. Людина може навіть не здогадуватись про це. Коли людина пізнає свою душу, приймає її і починають працювати разом, ефект фантастичний. Це активізовані душі. Активізовують ангели і Бог. Категорій душ є багато. Про них можна прочитати в книзі Дорін Верче "Земні Ангели". Я можу додати щось своє. Ангельські душі мають право на цій землі робити все на добро людей (лікувати, очищати, гармонізувати, зцілювати, звільняти, заряджати, вирішувати проблеми і багато іншого). Вони можуть творити дива. Я буду писати про це багато. Ми працюємо на астральному плані (уява). З картинками і образами. Тому, хто нічого не бачить з закритими очима, працювати не зможе за моїми техніками. Кожен образ, який ми створюємо в своїй уяві - це жива істота, яка має енергію. Дуже важливо вірити в те, що бачиш. Ми працюємо з вищими світлими силами. Тому ми їх просимо все показати і не забуваємо дякувати. Це важливо.
Тепер практика.
1-закриваємо очі
2-зупиняємо думки (просто кажемо: думки стоп!)
3-розслабляємось
Найпростіша техніка. Говоримо: Прошу показати мені промінь світла. Він спускається з неба. Це може бути тонкий промінь, стовп світла, білий, золотий, фіолетовий. Переважно він білий і сяючий. Цей промінь - це наш інструмент. Це джерело божественної енергії. Далі. Уявляємо себе в людській подобі як є в повний ріст і просто встаємо під цей промінь. Дивимось, як сяйво проходить наскрізь, наповнює все тіло до тих пір, поки людина не починає сяяти, має бути спалах і людина засвічується як лампочка. В цей час ви можете відчувати на фізичному рівні тепло, радість, спокій, умиротворення...Це світло наповнює всі тіла, душу на всіх рівнях. Воно очищує, гармонізує, зцілює, захищає людину.
Перше домашнє завдання: робота зі світлом. Бажано зранку або в любий час, можна необмежену кількість раз. Чим більше будете наповнюватись світлом, тим буде краще. Чекаю ваших коментарів.


УРОК ДЛЯ АНГЕЛІВ
Для тих, хто вірить, що духовна ангельська істота. Хто приймає свою душу і готовий допомагати іншим. Ангели створені з Божественного світла. Це світло всередині і зовні душі. В зоні серця є велика куля, яка активізовує світло. Ангели направляють своє світло або з долонь або з серця, як кому простіше. Ангельське світло надзвичайно цілюще. Ви можете лікувати, зцілювати будь-яку хворобу, орган, очищати від негативу, гармонізувати, працювати зі всіма стихіями, істотами і світами, спілкуватись з будь-якою істотою у всесвіті (з мертвими і живими), наповнювати світлом, говорити напряму з Богом і вищими світлими силами, освітлювати всю планету і галактику, активізувати душі і багато іншого. Ви можете все і маєте право творити дива на цій землі, але тільки на добро. Ваші інструменти - це ВІРА і СВІТЛО. Чим більша віра, тим кращий результат. Ваше завдання - допомагати всім. Ви - виконавці Божої волі на цій землі. Ви - Його помічники. Світло освітлює всіх і все. Робіть свою роботу і отримуйте від цього найбільше щастя.Під час роботи працюєте не ви, а Бог через вас. Тому треба говорити завжди такі слова: Господи, зціли (оздорови, очисти, наповни, гармонізуй...) і в кінці подякувати.


УРОК 2
РОЗГЛЯД СЕБЕ
Уявляємо себе в повний ріст і розглядаємо. Попросити показати можна абсолютно все: покажіть мені мої чакри, мої тіла, мої органи, всі негативи, мою ауру, енергетичні канали...Роздивляєтесь все детально, ближче, далі, крупним планом, спереду, ззаду. Спочатку потренуйтесь на собі. Потім можна дивитись будь-яку людину.
Домашнє завдання: побачити свої чакри. Чакри можуть бути у формі квіточок або іншої форми. Вони мають бути відкриті світитись різними кольорами.



УРОК 3
ЕНЕРГЕТИЧНІ КАНАЛИ
В ідеалі, людину не має нічого боліти і турбувати. Всі хвороби і проблеми - це духовні і енергетичні причини. Якщо знайти причину, забрати, людина моментально одужує. Що таке енергетичні канали - це такі шнурочки з присоскою, які чіпляються до тіла людини і через них з людини викачують життєву енергію. Викачують переважно темні істоти через людей. На жаль, через найближчих, рідних. Кому бракує енергії, вони як паразити можуть тягнути в інших. Коли чіпляється канал, в людини виникає біль, дуже сильний біль, він може зникати і знову появлятися. Переважно чіпляють до чакр. Канали можуть бути тонкі, грубі, різної ширини, в залежності від часу. Ці канали треба перерізати посередині і кінець від іншої людини вставити в землю. Хтось сам вміє їх перерізати. А хто не вміє, то може попросити Архангела Михаїла перерізати. Треба витягнути присоску з тіла і дискомфорт припиниться. Переважно канали чіпляють на голову, серце, горло, живіт, статевий орган, шию, спину, руки, ноги. Можуть бути і в інших місцях. Рану від присоски треба залікувати, бажано світлом або попросити Архангела загоїти рану. Після перерізання каналу людині може стати гаряче (це повертається енергія). Щоб побачити канал достатньо попросити: покажіть мені всі енергетичні канали. Тіло і душа мають бути абсолютно вільні. Ніхто не має права брати чужу енергію - це космічний злочин і карається Богом. Бажано сказати: я забираю назад свою енергію і віддаю тобі твою. Я забороняю брати мою енергію всім і всьому, нехай буде так.Пробуйте.


УРОК 4
ВОДОПАД СВІТЛА
На тонкому плані існує багато цікавих речей. Одна з них - водопад світла. Це світло йде від самого Бога (Творця) і є цілющим джерелом енергії. Біля водопаду стоять ангели. Водопад очищує від негативу, гармонізує всі тіла і душу, заряджає силою і позитивом. Просто скажіть: покажіть мені водопад світла і ставте себе (в одязі чи без) під нього як під воду. Світло змиє все лишнє і шкідливе. Таку процедуру можна робити безліч разів. Після купання в водопаді ангели одягають білий одяг. Це символ чистоти. І ви починаєте світитись яскравим світлом. Працюйте.


УРОК 5
СТЯГУВАННЯ НЕГАТИВУ
Негатив - це темна енергетика (чорний дим, павуки, змії, хробаки, біси, різні істоти, кулі, зірочки, медузи...). Вся ця нечисть осідає зовні на ауру і залізає всередину людини (через енергетичні канали, порчі, магію, негативні емоції, негативні думки, гріхи...). Причин негативу є море. Негативи різного роду створюють хвороби, проблеми, невдачі, блоки. Тому дуже важливо себе очищати від всього негативу, навіть найдрібнішого. Це така сама важлива процедура як чистка зубів зранку. Отже, уявляємо себе в повний ріст, за спиною (або через себе) стовп світла і кажемо такі слова: прошу стягнути з мене весь негатив зовні і зсередини. Ця вся нечисть виходить через голову в світло. Виходити може таке, що ніколи б собі не уявили. Головне, щоб стягнулось все. Коли відчуєте пустоту, ви очищені. Тоді треба наповнитись світлом з небес (УРОК 1) або піти в водопад світла (УРОК 4). Пустоту обов"язково треба заповнювати світлом і позитивною енергією. Можна уявити собі трубу або пилосос і стягувати через них в світло. Як кому буде простіше. Реакція на фізичному рівні від чистки: біль голови, нудота, жар або холод, озноб, запаморочення. Треба потерпіти - це тимчасово і швидко проходить. Пізніше - сила, енергія, позитив, радість, умиротвореність, благодать. Якщо працюєте з іншою людиною, твариною, предметом, приміщенням не забути сказати такі слова: без прийняття на мене чужого негативу і в повному Божественному захисті (щоб не перенести на себе чужу нечисть).
Хвороба - це причина енергетичного характеру. Кожна людина може сама себе лікувати, якщо вміє працювати з уявою. Наприклад: нежить, найбільш часта проблема людини. Якщо подивитись на тонкому плані - там сидять павуки або хробаки (вони чорного кольору, весь негатив тільки чорний). Якщо їх забрати, очистити це місце, нежить моментально зникне. ВЕСЬ НЕГАТИВ ТРЕБА ЗНИЩИТИ НА ТОНКОМУ ПЛАНІ - НАЙКРАЩЕ СПАЛИТИ ВОГНЕМ АБО ПОКЛАСТИ В МІШОК І ВІДДАТИ АНГЕЛУ. Потім рану заповнити світлом (загоїти). Це стосується будь-якої хвороби, проблеми з органом, частиною тіла. Головне - побачити причину дискомфорту. (Покажіть мені причину болі, хвороби, проблеми...). Все треба просити показати і дякувати вищим силам за допомогу. Пробуйте і будьте завжди здорові. Будь-яку хворобу можна зцілити без медицини, ліків і лікарів.


УРОК 6
МИНУЛЕ ЖИТТЯ (Реінкарнація)
Це складний урок. Не кожен може його пройти. Хоча кожен може спробувати. Кожен проходить певну кількість життів (ролей). Ми змінюємо тіла, але душа статична. Ці ролі мають свої негативи і позитиви, свої прчини і наслідки, свої гріхи. В кожному житті ми творимо щось погане свідомо чи не свідомо. За що потім розплачуємось в наступному житті . Це закон карми. Минула роль накладає свої відбитки (негативні якості, програми, проблеми...) в теперішньому житті. Тому в одній людині може жити кілька людей (ролей). Це заважає і мучить людину. Людина має бути абсолютно вільна. Тому бажано звільнитись від ролі минулого життя. Закрити програму реінкарнації. Закриваємо очі, розслабляємось і кажемо: покажіть мені мене (людський образ в теперішньому часі), а потім: покажіть мені моє останнє минуле життя, причину мого душевного стану чи найбільший гріх (зло), все, що хочете побачити. Вам покажуть анімаційні картинки. Просто спостерігайте, можете уточнювати запитаннями. Переважно показують кадр або якийсь сюжет. Нічому не дивуйтесь. Картинки можуть бути абсолютно несподівані. І це не гра вашої уяви. Це ваші ролі, які ви проходили раніше. Головне - нічого не думати і не вигадувати в цей час. Зупинити всі думки в голові і просто дивитись. Коли дізнаєтесь свою роль чи свій гріх, від цього треба звільнитись. Знову кажете: покажіть в мене в ролі (такій-то) і такі слова бажано вслух: я повністю звільняюсь від всіх своїх минулих життів, від всього негативу і негативних якостей минулих життів, я закриваю всі програми, звички, ситуації, людей, гріхи, проблеми, кармічні рани і хвороби минулих життів, я приймаю нове життя. я з Богом, я зі світлом, нехай буде так. Далі можете побачити, як ви знімаєте цю роль (як театральний костюм) і показуєтесь в теперішньому образі. Душа вільна.
Якщо великий гріх - вбивство, знущання, злодійство, зрада...будь-який. Треба просити пробачення в Бога за цей гріх. Поки не відчуєте чи не почуєте, що вас простили. Переважно Творець говорить такі слова: Я прощаю тебе і звільняю твою душу, роби добрі діла на цій землі. Або щось інше. І направляє світло на вас - це знак благословення.
Цей урок складний, але дуже важливий для повноцінного розвитку душі. Програми карми бажано закрити і звільнитись від вантажу реінкарнацій. Кількість ролей може бути різна. Звільнятись від кожної окремо. Пробуйте. Успіхів

УРОК 7
АРТЕФАКТ ДУШІ
Трошки цікавого про душу. Кожна душа має свій артефакт. Це інструмент, яким вона працює. Артефакти бувають різні. Але кожен виконує своє завдання. Це як в комп"ютерній дитячій грі або казці. Чарівні палички, посохи, кулі, чаші....На тонкому плані це все реальні речі. Феї і чарівники дійсно мають чарівні палички, ельфи і гноми мають веселки і спіральки, мудреці чаші, ангели кулі...Кожен щось має. Щоб побачити свій артефакт треба сказати: покажіть мені, з чим працює моя душа. І ваша душа з радістю продемонструє як працює і що робить артефакт. Це дуже цікаво. Тонкий план дуже яскравий і цікавий. Як казка. Але це все серйозно і реально. Пізнавайте себе і свою душу.



УРОК 8
СВІТ ДУШІ
Кожна душа має сферу або свій світ, де живуть душі її категорії. Ангельська сфера, світ елементалів (феї, ельфи, гноми...), сфера мудреців і т. д. І кожна душа може відвідувати свій тонкий світ. Там вона отримує знання, інформацію і заряджається енергією. Достатньо просто попросити: покажіть мені світ моєї душі. Ангели можуть бачити всі світи. Інші категорії тільки кожен свій. У всіх сферах є друзі, які допомагають нам. Їх просто треба попросити цієї допомоги. Мандруйте своїми світами і пізнавайте свою душу.

УРОК 9
ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ЗАХИСТ
Щоб захистити себе від чужого негативу, чужої негативної енергетики, треба себе захищати. Це дуже просто. Уявляємо себе в повний ріст і малюємо навколо себе СТІНУ СВІТЛА, високу, аж за голову. Щоб було захищене все тіло. Зі словами: захищаю себе від всіх і від всього на всіх рівнях. Я захищений. Стіна може бути різна: світлова, вогняна, дзеркальна, кокон, купол, куля, все, що подобається. Кольор також: біла, золота, фіолетова, кольорова. Біла і золота - найсильніший енергетичний захист. Бажано так робити зранку, але підсилювати можна кілька разів. Якщо потрібний сильний захист від якоїсь людини чи місця, малюйте кілька стін. Наприклад: світлова, вогняна, фіолетова.Це дуже ефективний спосіб вберегти свою енергетику. І найпростіший.Захищайтесь завжди.


УРОК 10
ПРОГРАМИ ЖИТТЯ
Кожна людина має програми, закладені на підсвідомому рівні, як в комп"ютері. Ці програми негативного і позитивного характеру. Програм може бути багато. Програма страхів, комплексів, негативних якостей характеру, звичок, залежностей, карми...Ці програми тормозять розвиток душі на повну. Тому їх варто закрити. Насправді це простіше, ніж здається. Треба знайти їх в собі, сформулювати і закрити.
Закриваєте очі, розслабляєтесь, зупиняєте думки, запитуєте в себе, які програми лишні і кажете: Я закриваю програму (страху води наприклад) прямо зараз і на благо всім. Я повністю звільняюсь від всього негативу. Нехай буде так. Я вільний (на). Я з Богом. (Ви можете додавати деталі: я припиняю курити, я звільняюсь від алкогольної залежності, я звільняюсь від свого комплексу...)Так само можна ставити позитивні програми: Я щасливий, я здоровий, я успішний...Таким, яким ви себе бачите в позитивному значенні і в теперішньому часі. Слова як і думки мають велику енергетичну силу.Пробуйте і позбувайтесь лишніх негативних програм.


УРОК 11 (ВАЖЛИВИЙ)
ЗВІЛЬНЕННЯ ДУШІ
Друзі, душа і тіло мають бути абсолютно вільні від всіх і всього. Щоб розвиватись і переходити на наступні рівні, треба звільнитись. Це складний процес, але можливий. Ви працюєте зі своїм енергетичним двійником (людський образ в теперішньому вигляді). Найголовніше - дивитесь на свою ауру - темна чи світла. Відрізаєте всі енергетичні канали. Відкриваєте свої чакри, які закриті. Стягуєте всі негативи зовні і зсередини. Наповнюєте себе світлом. Потім треба сказати вголос: я розриваю всі зв"язки зі всіма і зі всім на всіх рівнях. Господь закриває доступ до мене всім і всьому крім світлих сил до всіх моїх тіл і душі зовні і зсередини. Я закритий, я захищений, я вільний, я з Богом, я зі світлом, нехай буде так. Після цього впопросіть активізації вашої душі у вищих світлих сил. Ви маєте засяяти яскравим світлом. У свого двійника ви можете питати абсолютно все. Двійник не вміє обманювати і завжди говорить правду. Звільняйтесь і активізуйтесь. Це дуже важливо для вашого життя.
Друзі, хто самостійно звільняє свою душу, ви маєте знати одну річ. Процес адаптації звільнення і очищення душі проходить часто досить важко на фізичному рівні. Тіло дає свої реакції: нудота, болі, озноб, жар, холод, трясіння, скачки тиску, інші реакції. Це тимчасове явище. Треба трошки потерпіти (переважно до 3 днів). Тіло адаптувалось до негативу, потім звільнилось і адаптовується до позитиву. Це стрес для фізичного тіла. Але з часом енергія збалансовується і людина оживає. Це як нове народження.



УРОК 12
ПРОЩЕННЯ
Друзі, дуже важливо просити прощення у всіх. Дуже важливо отримувати це прощення. Це позбавляє важкого вантажу. Просити прощення можна у будь-кого. У рідних, близьких, друзів, ворогів...у кожного, з ким у вас відбуваються конфлікти, непорозуміння, суперечки. Причина дуже часто в поступках і гріхаї минулих життів. У своїх реінкарнаціях ми робимо багато зла вільно і невільно, про які навіть не здогадуємось в теперішньому житті. А наслідки цих поступків переходять в наступне життя. Тому прощення закриває ці причини і звільняє нас. Якщо ви відчуваєте, що з кимось не можете знайти спільну мову, треба попросити прощення у цієї людини. Закриваєте очі, уявляєте себе і ставите напроти себе енергетичного двійника цієї людини. Телепатично (думками) просите пробачення в цієї людини за все. Я ПРОЩАЮ ТЕБЕ, А ТИ ПРОСТИ МЕНЕ, Я ВІДПУСКАЮ ТЕБЕ, А ТИ ВІДПУСТИ МЕНЕ, Я ЗАБИРАЮ НАЗАД СВОЮ ЕНЕРГІЮ І ВІДДАЮ ТОБІ ТВОЮ, Я ВІЛЬНИЙ І ТИ ВІЛЬНИЙ, НЕХАЙ БУДЕ ТАК. Спостерігайте, що буде відбуватися. Енергетичні двійники дуже емоційні. Дивіться до тих пір, поки ваш опонент вас не простить. Ви маєте почути і відчути - я прощаю тебе, ти вільний. Можливо вас також попросять прощення. На тонкому плані прощення переходить на фізичний план автоматично. Можуть бути реакції фізичного тіла - мурашки, тепло, полегшення... На енергетичному - полегшення душі. Стосунки покращаться. Цю техніку можна робити і з померлими. Їм також важливе ваше прощення. Прощайте і будьте прощені.


УРОК 13
ЛІКУВАННЯ
САМЕ ЗАРАЗ БОГ ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ ПОЗБУТИСЯ ЛЮДСТВУ ХВОРОБ, ЯКІ СТВОРЕНІ СВОЇМИ І ЧУЖИМИ НЕГАТИВАМИ (ОСОБЛИВО СВІТЛОНОСЦЯМ). ХВОРОБ НЕ ІСНУЄ, ВЗАГАЛІ ЖОДНИХ, НІ РАКІВ, НІ ПРОСТУД. ВСІ ХВОРОБИ - ЦЕ НАСЛІДОК РІЗНИХ НЕГАТИВІВ. ПЕРЕВАЖНО ЛЮДИНА САМА СТВОРЮЄ СОБІ ЦІ НЕГАТИВИ. ЯКЩО ВОНИ ЗБІЛЬШУЮТЬСЯ І УКРІПЛЮЮТЬСЯ ДОВГИЙ ЧАС - ЛІКАРІ НАЗИВАЮТЬ ЦЕ ХРОНІЧНА ХВОРОБА АБО НЕВИЛІКОВНА. ЛІКАРІ БАЧАТЬ ФІИЧНИЙ ПЛАН ТІЛА, ВОНИ НЕ БАЧАТЬ НЕГАТИВІВ ВСЕРЕДИНІ ОРГАНІЗМУ. ТОМУ СТАВЛЯТЬ НАУКОВІ ДІАГНОЗИ І ПРИПИСУЮТЬ РІЗНУ НЕПОТРІБНУ ХІМІЮ. ТАК БУЛО ДОВГИЙ ЧАС. ПОКИ ЛЮДИ НЕ ПОЧАЛИ ШУКАТИ НЕТРАДИЦІЙНІ СПОСОБИ ЗЦІЛЕННЯ. А Я ВАМ СКАЖУ, ЩО ВСЕ НАБАГАТО ПРОСТІШЕ, НІЖ ДУМАЮТЬ ЛЮДИ. ПРИЙШОВ ЧАС ЛЮДЯМ САМИМ СЕБЕ ВИЛІКУВАТИ. ЗЦІЛЮЄ ГОСПОДЬ, АЛЕ ЛЮДИНА ЗА ЙОГО ДОПОМОГОЮ МОЖЕ ЦЕ ЗРОБИТИ САМА. КОЖНА ЛЮДИНА, ЯКА МАЄ УЯВУ, ЯКА МОЖЕ БАЧИТИ З ЗАКРИТИМИ ОЧИМА ХОЧ ЩОСЬ МОЖЕ СЕБЕ ВИЛІКУВАТИ. А Я НАВЧУ ЯК. НАВІТЬ НЕ ОБОВ"ЯЗКОВО В ЦЕ ВІРИТИ. ХОЧА ВІРА ВАЖЛИВА В ЦЬОМУ ПРОЦЕСІ. ЧИМ БІЛЬША ВІРА - ТИМ ШВИДШИЙ РЕЗУЛЬТАТ. ТІЛЬКИ ВИРІЗАНІ ОРГАНИ ЧИ ЧАСТИНИ ТІЛА НЕМОЖЛИВО ВІДНОВИТИ. ХОЧА НА ТОНКОМУ ПЛАНІ ВОНИ ТАМ Є. ВСЕ РЕШТА МОЖНА ЗЦІЛИТИ
ЛЮДСЬКА УЯВА - ЦЕ НЕ ПРОСТО ОСОБИСТА ВИГАДКА, ЦЕ ТОНКИЙ ПЛАН, В ЯКОМУ ВСЕ РЕАЛЬНО. НА ТОНКОМУ ПЛАНІ З НАМИ ПРАЦЮЮТЬ ВИЩІ СВІТЛІ СИЛИ (АНГЕЛИ, АРХАНГЕЛИ, ІСУС ХРИСТОС, ДУХОВНІ ЦІЛИТЕЛІ, БОГ). ТОМУ ЗАВЖДИ ТРЕБА ЦЕ ПАМ"ЯТАТИ.
1. ЗАКРИВАЄТЕ ОЧІ, РОЗСЛАБЛЯЄТЕСЬ І КАЖЕТЕ (АБО ВГОЛОС АБО В ДУМКАХ): ПОКАЖІТЬ МЕНІ МІЙ ХВОРИЙ ОРГАН, ПРИЧИНУ ХВОРОБИ, ХВОРЕ МІСЦЕ...ВСЕ, ЩО ВАС ТУРБУЄ. ВАМ ПОКАЖУТЬ ЦІ НЕВИДИМІ НЕГАТИВИ, ЯКІ ТУРУБЮТЬ ВАШ ОРГАНІЗМ (У ВИГЛЯДІ ЧОРНОГО ДИМУ, ПИЛУ, БОЛОТА, ПАВУКА, ЗМІЇ, ХРОБАКА, ВОСЬМИНОГА, СПРУТА, ПАЛКИ, МЕДУЗИ, ПЛЯМИ...). ВСЕ, ЩО ЧОРНЕ - ЦЕ НЕГАТИВ
2. ЯКЩО ВИ МОЖЕТЕ, ТО САМІ ОЧИЩАЄТЕ ЦЕЙ НЕГАТИВ (УЯВНИМИ РУКАМИ, ТРУБОЮ, ПИЛОСОСОМ ЧИ БУДЬ-ЧИМ) І ВИКИДАЄТЕ В МІШОК. ЯКЩО НЕ МОЖЕТЕ - ПРОСИТЕ АРХАНГЕЛА МИХАЇЛА АБО РАФАЇЛА АБО ПРОСТО ЛЮБОГО АНГЕЛА І ВІН ВАМ ДОПОМОЖЕ. ТАК ОЧИЩАЄТЕ ДО ТИХ ПІР, ПОКИ ЦЕ МІСЦЕ НЕ ЗАСВІТИТЬСЯ СВІТЛОМ (СЯЙВОМ), ЗНАЧИТЬ МІСЦЕ ЧИСТЕ.
3. ДАЛІ ПРОСИТЕ ЗЦІЛИТИ І ВІДНОВИТИ ЦЕ МІСЦЕ. НЕ ВИ ЛІКУЄТЕ, БОГ ЛІКУЄ. ТОМУ ТРЕБА ПОРОСИТИ ЦЕ ЗРОБИТИ АБО САМОГО БОГА АБО АНГЕЛІВ (ЙОГО ПОМІЧНИКІВ). ПІСЛЯ КОЖНОЇ ЧИСТКИ МІСЦЕ ТРЕБА ОСВІТИТИ (ЗАГОЇТИ, ВІДНОВИТИ). І ВСЕ. В КІНЦІ - ПОДЯКУВАТИ.
4. КОЛИ БУДЕТЕ ЛІКУВАТИ СЕБЕ - ТРЕБА ПОПРОСИТИ ПОКАЗАТИ НЕГАТИВ НА ВСІХ РІВНЯХ І ВСІХ СЛОЯХ. ЦЕ ВАЖЛИВО
5. ПРОФІЛАКТИКУ ОСВІТЛЕННЯ ЗДОРОВИХ ОРГАНІВ ТАКОЖ ТРЕБА РОБИТИ. НАВІТЬ, ЯКЩО ВАС НІЧОГО НЕ ТУРБУЄ.
ПРИЙДЕ ЧАС, КОЛИ ЛЮДСТВО БУДЕ САМО СЕБЕ ЗЦІЛЮВАТИ. І ПРИЙДЕ ЧАС, КОЛИ НЕГАТИВИ ЗНИКНУТЬ НА ЦІЙ ПЛАНЕТІ І ВСІ БУДУТЬ ЗДОРОВІ. А ПОКИ ТРЕБА СЕБЕ ЛІКУВАТИ БЕЗ ЛІКАРІВ, БЕЗ ХІМІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ, БЕЗ ЛІКАРЕНЬ. ВСЕ ДУЖЕ ПРОСТО, ТІЛЬКИ НЕ ВСІ ЦЕ ЗНАЮТЬ.
ВИ МОЖЕТЕ ЛІКУВАТИ СЕБЕ І СВОЇХ РІДНИХ, БУДЬ-КОГО. ГОЛОВНЕ НАТРЕНУВАТИСЯ І НАПРАКТИКУВАТИСЯ. ПОТІМ ВСЕ БУДЕ АВТОМАТИЧНО.
Спочатку пробуйте на собі. Потім можна допомагати іншим. Наприклад, заболіло горло. Ви уявляєте себе і кажете: покажіть мені негативи горла. ПЕРЕД РОБОТОЮ ОБОВ"ЯЗКОВО СКАЗАТИ СЛОВА: БЕЗ ПРИЙНЯТТЯ НА МЕНЕ НЕГАТИВУ (ЧУЖОГО НЕГАТИВУ).
На фізичному рівні цей процес автоматичний. Вилікували на тонкому - зцілення на фізичному. У когось відразу, у когось через деякий час. Але вилікувати можна абсолютно все. Людина має бути здорова без жодних проблем з фізичним тілом.



УРОК 14
ОСВІТЛЕННЯ
Це найприємніший, найцікавіший і найгарніший урок. Світлоносці працюють з Божественним світлом. Це світло надзвичайно потужне і цілюще. Воно творить чудеса як на тонкому плані, так і на земному. Чим більше світла буде на планеті Земля, тим краще будуть жити земляни. Душа кожного світлоносця виконує своє завдання: освітлює всіх і все. Це відбувається автоматично. А коли людина свідомо це робить, то результат сильніший. Це дуже приємна техніка. Просто в уяві або наяву (хто як може) ставите світлові стіни, стовпи, фонтани, кулі, куполи, світлові доріжки, квіти....все, що захочете. Це все зі світла. Ставте в будь-якому місці і побільше. По всій планеті. Освітлюйте світлом кожен куточок нашої планети. І побачите дива. І буде світло.


УРОК 15
ЦЕЙ УРОК ДЛЯ ТЕМНИХ ДУШ (ЧОРНІ ВІДЬМИ, ЧОРНІ МАГИ, ЧОРНІ ВОСЬМИНОГИ...), ЯКІ ХОЧУТЬ СТАТИ СВІТЛИМИ
ВСІ РАНО ЧИ ПІЗНО ПОВЕРТАЮТЬСЯ ДО СВІТЛА І БОГА. НАВІТЬ АТЕЇСТИ І САТАНІСТИ. ЧОРТИ НІ. ДУЖЕ ЧАСТО ТЕМНІ ДУШІ, ЯКІ В МИНУЛИХ ЖИТТЯХ БУЛИ В СКЛАДНИХ НЕГАТИВНИХ РОЛЯХ, НАТВОРИЛИ БАГАТО ЗЛА І ГРІХІВ. В ТЕПЕРІШНЬОМУ ЖИТТІ ЇХНІ ДУШІ ОБИРАЮТЬ СВІТЛУ ДОРОГУ І ХОЧУТЬ ЗМІНИТИСЯ. БОГ ДАЄ ЇМ ШАНС. ТОМУ РОЗПИШУ ДЕТАЛЬНО, ЩО САМЕ ТРЕБА ЗРОБИТИ. ПРОЦЕС СКЛАДНИЙ І ДОВГИЙ.
1. РОЗСЛАБИТИСЬ, ЗАКРИТИ ОЧІ І СКАЗАТИ ВГОЛОС: я розриваю всі зв"язки зі всіма і зі всім на всіх рівнях. Господь закриває доступ до мене всім і всьому крім світлих сил до всіх моїх тіл і душі зовні і зсередини. Я закритий, я захищений, я вільний, я з Богом, я зі світлом, нехай буде так
2. ПОПРОСИТИ АНГЕЛІВ КОРОНУВАТИ ВАС В СВІТЛОНОСЦІ. ВОНИ ЦЕ ЗРОБЛЯТЬ САМІ. ГОЛОВНЕ ВАШ НАМІР І БАЖАННЯ
3. ПОПРОСИТИ ВСІХ АРХАНГЕЛІВ ОЧИСТИТИ ВАС ВІД ВСІХ НЕГАТИВІВ (ОСОБЛИВО ВІД БІСІВ І СУТНОСТЕЙ ЗСЕРЕДИНИ). СКАЗАТИ ВГОЛОС ТАКІ СЛОВА: Я ВІДРІКАЮСЯ ВІД САТАНИ, Я ВІДРІКАЮСЯ ВІД САТАНИ, Я ВІДРІКАЮСЯ ВІД САТАНИ. Я ОБІЦЯЮ СЛУЖИТИ ТІЛЬКИ БОГУ, Я ОБІЦЯЮ СЛУЖИТИ ТІЛЬКИ БОГУ, Я ОБІЦЯЮ СЛУЖИТИ ТІЛЬКИ БОГУ. НЕХАЙ БУДЕ ТАК ПРЯМО ЗАРАЗ І НА БЛАГО ВСІМ. ЦЕ ВІДРІКАННЯ ВІД ТЕМНИХ СИЛ І НАМІР ПЕРЕЙТИ НА СВІТЛУ СТОРОНУ
4. СКАЗАТИ ВГОЛОС: я розриваю всі зв"язки, всі домовленості, всі угоди і обіцянки з вищими темними силами, я припиняю всю співпрацю з темними силами, я працюю тільки зі світлими силами, я вільний, я з Богом, я зі світлом, нехай буде так прямо зараз і на благо всім. ЯКЩО ПІДПИСУВАЛИ КОНТРАКТ КРОВ"Ю, РОЗІРВАТИ ЦЕЙ КОНТРАКТ. ВИ МАЄТЕ ПОБАЧИТИ І ВІДЧУТИ ПОЛЕГШЕННЯ І ФІЗИЧНЕ І ДУШЕВНЕ.
5. БАЖАНО ПОБАЧИТИ СВОЮ РОЛЬ В МИНУЛОМУ ЖИТТІ І НАЙБІЛЬШИЙ ГРІХ. ПОПРОСИТИ ПРОЩЕННЯ У ВСІХ ДУШ, КОГО ВИ ЗГУБИЛИ. ПОПРОСИТИ ПРОЩЕННЯ В БОГА ЗА ВСІ ГРІХИ І ЗЛО. І СКАЗАТИ ТАКІ СЛОВА ВГОЛОС: я повністю звільняюсь від своїх минулих життів, від всього негативу і негативних якостей минулих життів, я закриваю всі програми, ситуації, людей, гріхи, проблеми і хвороби минулого життя, я приймаю нове життя. я з Богом, я зі світлом, нехай буде так. Покликати всі душі, яких ви згубили і словами попросити в них прощення за все зло: Я прошу прощення у вас, я прощаю вас, а ви простіть мене. Я забираю назад свою енергію і віддаю вам вашу, я розриваю з вами всі енергетичні зв"язки. Я відпускаю вас, а ви відпустіть мене. Я вільний і ви вільні. Нехай буде так.
6. Процес адаптації звільнення і очищення душі проходить часто досить важко на фізичному рівні. Тіло дає свої реакції: нудота, болі, озноб, жар, холод, трясіння, скачки тиску, інші реакції. Це тимчасове явище. Треба трошки потерпіти. Тіло адаптувалось до негативу, потім звільнилось і адаптовується до позитиву. Це стрес для фізичного тіла. Але з часом енергія збалансовується і людина оживає. Це як нове народження.
7. ЩОДНЯ ПРОСИТИ ПРОЩЕННЯ В БОГА ЗА ГРІХИ ЦЬОГО ЖИТТЯ І МИНУЛИХ ЖИТТІВ. ВІДМОЛЮВАТИ СВОЇ ГРІХИ. ПОСПОВІДАТИСЬ. МОЛИТИСЬ МОЛИТВИ НА ЗЦІЛЕННЯ ДУШІ І ТІЛА (ВСІ В МОЄМУ ОКРЕМОМУ ПОСТІ). ХОДИТИ В ЦЕРКВИ, МОНАСТИРІ, СВЯТІ МІСЦЯ...
8. СТЯГУВАТИ З СЕБЕ НЕГАТИВ АБО НА ТОНКОМУ ПЛАНІ АБО СВІЧКОЮ АБО В ЦЕРКВІ. ЯКНАЙЧАСТІШЕ. ТЕХНІК МОРЕ.
9. ДУЖЕ ВАЖЛИВО ПОЗИТИВНИЙ СТИЛЬ ЖИТТЯ: ПОЗИТИВНІ ДУМКИ, ЕМОЦІЇ, СЛОВА І ПОСТУПКИ.
10. ДЯКУВАТИ БОГУ ЗА ЗВІЛЬНЕННЯ ДУШІ І РАДІТИ ЖИТТЮ
З БОГОМ! КОЖЕН МАЄ ПРАВО ЗМІНИТИСЬ І ТВОРИТИ ДОБРО.
(НА ФОТО: ЧОРНА ВІДЬМА СТАЄ БІЛОЮ ЧАРІВНИЦЕЮ, ЧОРНИЙ МАГ - СВІТЛИМ ЧАРІВНИКОМ. НА ТОНКОМУ ПЛАНІ ВИ ЦЕ ПОБАЧИТЕ)

УРОК 16
ДЛЯ ВІЗУАЛІВ
ХТО ЩЕ НЕ ВМІЄ, НАВЧУ ВАС БАЧИТИ КАРТИНКИ З ЗАКРИТИМИ ОЧИМА. ВІЗУАЛ - ЦЕ ЛЮДИНА, ЯКА ВІЗУАЛІЗУЄ (СТВОРЮЄ ОБРАЗИ) В СВОЇЙ УЯВІ (АСТРАЛЬНИЙ, ЕНЕРГЕТИЧНИЙ, ТОНКИЙ ПЛАН). ЯСНОВИДЦІ, ЕКСТРАСЕНСИ, ЕЗОТЕРИКИ ПРАЦЮЮТЬ НА ЦЬОМУ ПЛАНІ. КОЖЕН ОБРАЗ, ЯКИЙ МИ СТВОРЮЄМО, ОЖИВАЄ, ОТРИМУЄ ЕНЕРГІЮ І ЗАКРІПЛЮЄТЬСЯ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПОЛІ. ТОМУ ДУЖЕ ВАЖЛИВО, ЩО ВИ УЯВЛЯЄТЕ. НЕ КОЖЕН БАЧИТЬ КАРТИНКИ З ЗАКРИТИМИ ОЧИМА. ВІЗУАЛИ БАЧАТЬ: ХТОСЬ БАЧИТЬ В ЧОРНО-БІЛОМУ, ХТОСЬ - В КОЛЬОРОВУ ФОРМАТІ, ХТОСЬ РОЗМИТО, ХТОСЬ ЧІТКО І З ДЕТАЛЯМИ. У КОЖНОГО ІНДИВІДУАЛЬНО І ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ПРИРОДНІХ ЗДІБНОСТЕЙ. ТЕПЕР ТЕХНІКА, ЯК ПРАЦЮВАТИ НА ТОНКОМУ ПЛАНІ:
1. РОЗСЛАБЛЯЄМОСЬ (ЦЕ ВАЖЛИВО ДЛЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ ЕНЕРГІЇ)
2. ЗУПИНЯЄМО ВСІ ДУМКИ (думки стоп! ВИ МОЖЕТЕ УПРАВЛЯТИ СВОЇМИ ДУМКАМИ І ЗУПИНЯТИ ЇХ НА ДЕЯКИЙ ЧАС). ЛИШНІ ДУМКИ ПРОСТО БУДУТЬ ЗАВАЖАТИ ПРАЦЮВАТИ І ДЕЗІНФОРМАЦІЯ ЙМОВІРНІША. ВАШІ ОСОБИСТІ ДУМКИ НЕ МАЮТЬ ПРАВА ЗАВАЖАТИ ПРОЦЕСУ, БО ВОНИ БУДУТЬ ПРИДУМУВАТИ ОБРАЗИ САМІ, А НЕ ІСТИННА ІНФОРМАЦІЯ.
3. ЗАКРИВАЄМО ОЧІ І ПРОСИМО. ДУЖЕ ВАЖЛИВО ПРОСИТИ. ЦЕ НЕ ВИ БАЧИТЕ, ЦЕ ВАМ ПОКАЗУЮТЬ ВИЩІ СИЛИ. ПРОСИМО НАПРИКЛАД: ПОКАЖІТЬ МЕНІ МЕНЕ, МОЇ ОРГАНИ. ЧИ НАЙПРОСТІШЕ - ЯБЛУКО, КВІТКА, СОНЦЕ... БУДЬ-ЩО. ВИ ТРЕНУЄТЕСЬ, РОЗГЛЯДАЄТЕ ЦЕЙ ПРЕДМЕТ, ПРИБЛИЖУЄТЕ, ВІДДАЛЯЄТЕ, КРУТИТЕ...РОБИТЕ ВСЕ, ЩО ХОЧЕТЕ.
НА ПОЧАТКАХ БАЖАНО ТРЕНУВАТИСЬ НА ЧОМУСЬ ПРОСТОМУ. ПОТІМ МОЖНА ПРОСИТИ ПОКАЗАТИ ГЛОБАЛЬНІШІ РЕЧІ: КРАЇНУ, ПЛАНЕТУ, ДУШУ...
НУ І ВАЖЛИВО ВІРИТИ В ТЕ, ЩО БАЧИШ. ВІРА УКРІПЛЮЄ РЕЗУЛЬТАТ.
УСПІХІВ ВАМ!


УРОК 17 (НАЙГОЛОВНІШИЙ)
ДОРОГІ СВІТЛОНОСЦІ
В НАШІЙ ДУХОВНІЙ РОБОТІ НАЙВАЖЛИВІШЕ - ВІРА І СВІТЛО
АЛЕ ГОЛОВНЕ - ПРИЧИНА І ДЖЕРЕЛО
ЩОБ ВИ НЕ РОБИЛИ, З ЧИМ БИ НЕ ПРАЦЮВАЛИ, ЩО Б НЕ БАЧИЛИ І НЕ ВІДЧУВАЛИ - ЗАВЖДИ ТРЕБА ЗНАЙТИ, ЗАПИТАТИ, ПОБАЧИТИ...ПРИЧИНУ ВСЬОГО, ДЖЕРЕЛО ВСЬОГО (ПРОБЛЕМИ, ХВОРОБИ, СИТУАЦІЇ...)
ПРОСІТЬ НАШИХ ВИЩИХ НЕБЕСНИХ ДРУЗІВ ПОКАЗАТИ, ПОЯСНИТИ, ДЕТАЛІЗУВАТИ ПРИЧИНУ І ДЖЕРЕЛО
ПІСЛЯ ЦЬОГО МОЖНА ПРАЦЮВАТИ ДАЛІ
ШУКАЙТЕ І ЗНАЙДЕТЕ
ВИ ВСЕ МОЖЕТЕ З БОЖОЮ ДОПОМОГОЮ


УРОК 18
ДЛЯ ЖІНОК
ДОРОГІ СВІТЛОНОСЦІ
Я ПОСТІЙНО ПИШУ, ЩО НЕБЕСНЕ СВІТЛО МОЖЕ ВСЕ. СВІТЛО - ЦЕ ЦІЛЮЩА СИЛА. ЙОГО МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ВСЮДИ І ЗАВЖДИ.
ТОМУ ПОРАДА ДЛЯ ЖІНОК. РОБІТЬ СОБІ ЧАСТІШЕ СВІТЛОВІ МАСКИ НА ОБЛИЧЧЯ, НА ТІЛО. НАКЛАДАЙТЕ ЙОГО НА СЕБЕ ЯК ЖЕЛЕ, МАЗЬ, ГЛИНУ...В ЛЮБОМУ ВИГЛЯДІ. ПРОСТО ЗАКРИВАЄТЕ ОЧІ, УЯВЛЯЄТЕ СЕБЕ І ПРАЦЮЄТЕ ЗІ СВІТЛОМ. ЧИМ ЧАСТІШЕ ВИ ЦЕ БУДЕТЕ РОБИТИ, ТИМ ДОВЖЕ БУДЕТЕ МОЛОДИМИ І ЧАРІВНИМИ.
СВІТЛО ЗАМІНИТЬ ВАМ ВСІ КРЕМИ, МАСКИ, СКРАБИ, ЛОСЬЙОНИ, КОСМЕТИКУ...МОЖЕТЕ ТАКОЖ ЗАРЯДЖАТИ СВІТЛОМ СВОЮ КОСМЕТИКУ. ПОБАЧИТЕ, ЯК ВАША ШКІРА ЗАСЯЄ, ОМОЛОДИТЬСЯ І ВІДНОВИТЬСЯ
ПОПРОБУЙТЕ. ЦЕ ДУЖЕ ПРИЄМНА ПРОЦЕДУРА. АЛЕ ЇЇ ТРЕБА РОБИТИ ЧАСТО - ТОДІ БУДЕ РЕЗУЛЬТАТ.


УРОК 19
ЕНЕРГЕТИЧНІ ПАРАЗИТИ
ДОРОГІ СВІТЛОНОСЦІ, У БАГАТЬОХ ЛЮДЕЙ ВСЕРЕДИНІ Є БАГАТО ЕНЕРГЕТИЧНИХ ПАРАЗИТІВ. ЦЕ ЖИВІ ІСТОТИ, ЯКІ ХАРЧУЮТЬСЯ, ПЛОДЯТЬСЯ, РОСТУТЬ. ВСІ ПАРАЗИТИ ЧОРНОГО КОЛЬОРУ (БУВАЮТЬ СІРІ).
ЦЕЙ НЕГАТИВ СТВОРЮЄ ХВОРОБИ, ПРОБЛЕМИ, БОЛІ, ДИСКОМФОРТИ. ГОЛОВНЕ ЇХ ЗНАЙТИ І ЗАБРАТИ.
З ЗАКРИТИМИ ОЧИМА КАЖЕТЕ: ПОКАЖІТЬ МЕНІ ВСІ НЕГАТИВИ, НАВІТЬ НАЙДРІБНІШІ, ЗОВНІ І ВСЕРЕДИНІ. ЩО ПОБАЧИТЕ - ЗАБИРАЄТЕ І СПАЛЮЄТЕ (АБО ВИКИДАЄТЕ В МІШОК АНГЕЛУ). ТОДІ АВТОМАТИЧНО ЛЮДИНА ОДУЖУЄ. ТІЛО І ДУША МАЮТЬ БУТИ АБСОЛЮТНО ЧИСТІ ВІД ВСІХ НЕГАТИВНИХ ІСТОТ.




УРОК 20
БОЖЕСТВЕННИЙ ДОЩ (ЗОЛОТИСТИЙ)
Є ДУЖЕ ГАРНИЙ МЕТОД ОТРИМАТИ ЕНЕРГІЮ, БОЖЕСТВЕННЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ І ГАРМОНІЗАЦІЮ.
СТАВИТЕ СЕБЕ В ПОВНИЙ РІСТ ПІД НЕБО І ОТРИМУЄТЕ ЗВЕРХУ ЗОЛОТИСТІ ІСКРИНКИ АБО ЗІРОЧКИ. ЦЕ ДУЖЕ ПРИЄМНА ТЕХНІКА. І ДУЖЕ ЕФЕКТИВНА
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОДЯКУВАТИ БОГУ ЗА БЛАГОСЛОВЕННЯ


УРОК 21
СЕРДЕЧКИ
КОЛИ МИ НА КОГОСЬ ЗЛИМОСЯ, ОБРАЖАЄМОСЬ, ГНІВАЄМОСЬ - ТРЕБА НЕ МСТИТИСЬ, А ДАРУВАТИ ЦІЙ ЛЮДИНІ ЛЮБОВ. ЛЮБОВ У ВИГЛЯДІ СЕРДЕЧКА. ВСІ НЕГАТИВНІ ЕМОЦІЇ ВАЖЛИВО ПЕРЕТВОРЮВАТИ В ПОЗИТИВНІ. УЯВІТЬ СОБІ ЦЮ ЛЮДИНУ І ПОСИЛАЙТЕ СЕРДЕЧКА, БАГАТО-БАГАТО З ДУМКОЮ ПРО ЛЮБОВ. НАПОВНЮЙТЕ СЕРДЕЧКАМИ ВСЕ НАВКОЛО. ЗОВНІ, ВСЕРЕДИНУ, НАСКРІЗЬ. ПОБАЧИТЕ, ЯК ЦЯ ЛЮДИНА ПОСМІХНЕТЬСЯ І ПОДЯКУЄ. ДО РЕЧІ, СЕРДЕЧКА ТРЕБА ЧАСТІШЕ ДАРУВАТИ СВОЇМ РІДНИМ І БЛИЗЬКИМ. ПОБАЧИТЕ ЯК ЛЮДИНА ЗМІНИТЬ СВОЄ ВІДНОШЕННЯ, ЯК ЗМІНИТЬСЯ САМА НА КРАЩЕ. КОЖНОМУ ПОТРІБНА ЛЮБОВ.


УРОК 22
ЗАБЛОКОВАНІСТЬ (ДЕПРЕСІЯ)
ДОРОГІ СВІТЛОНОСЦІ
ДЕПРЕСІЯ, АПАТІЯ, СЛЬОЗИ...ЦЕ ВСЕ НЕПРИРОДНИЙ СТАН ДЛЯ ЛЮДИНИ. ЦЕ ВСЕ ШТУЧНЕ І НАНОСНЕ. ЦЕ НЕ ЗСЕРЕДИНИ І НЕ ВАШЕ. ЦЕ ВСЕ ЛИШНЄ. НА ТОНКОМУ ПЛАНІ - ЦЕ ЗАБЛОКОВАНІСТЬ ТЕМНИМИ. МОЖЕ БУТИ ЯК ЧОРНА СІТКА, КОВПАК, СТІНА...БІЛЯ ВАС МОЖУТЬ СТОЯТИ ТЕМНІ ІСТОТИ, КАПІШОНИ...
ЩО РОБИТИ?
1. БАЖАНО ПОБАЧИТИ І ВСЕ ПОЗНІМАТИ. НЕ БАЧИТЕ - ПОПРОСІТЬ АРХАНГЕЛІВ, ВОНИ ДОПОМОЖУТЬ
2. СТЯГНУТИ НЕГАТИВИ З СЕБЕ
3. НАПОВНИТИСЬ СВІТЛОМ І ГАРМОНІЗУВАТИ СЕБЕ
4. ПРОДОВЖИТИ ЖИТТЯ НА ВСІ 100%
P.S. СЛЬОЗИ МОЖУТЬ БУТИ ЧАС ВІД ЧАСУ - ЦЕ ЕМОЦІЙНЕ ОЧИЩЕННЯ, СТРЕСИ І Т. П. АЛЕ ВСЕ РЕШТА - ЦЕ ВАЖКІ НЕГАТИВИ, ЯКІ ЗАТЯГУЮТЬ І МОЖУТЬ ПРИЗВЕСТИ ДО ПОГАНИХ НАСЛІДКІВ.
НАЙМЕНШЕ ВІДЧУТТЯ ДЕПРЕСІЇ - І НЕГАЙНЕ РОЗБЛОКУВАННЯ


УРОК 23
ЧОРНИЙ КОЛІР
ДОРОГІ СВІТЛОНОСЦІ, НЕ НОСІТЬ ЧОРНИЙ КОЛІР. ВІН БЛОКУЄ ПРОХОДЖЕННЯ ЕНЕРГІЇ. ЧОРНИЙ МОЖУТЬ НОСИТИ МОНАХИ, ЩОБ ВІДСТОРОНИТИСЬ ВІД ЛЮДЕЙ. А СВІТЛОНОСЦІ МАЮТЬ НОСИТИ РІЗНІ КОЛЬОРИ, ОСОБЛИВО БІЛИЙ. ЗМІНІТЬ ЧОРНІ РЕЧІ НА КОЛЬОРОВІ. ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО. ОДЯГ, АКСЕСУАРИ, ПОБУТОВІ РЕЧІ. ЯКНАЙМЕНШЕ ЧОРНОГО КОЛЬОРУ НАВКОЛО ВАС. КОЛИ ЛЮДИНА В НЕГАТИВІ, ВОНА ЗАБЛОКОВАНА І ЇЇ ПРИТЯГУЄ ВСЕ ТЕМНЕ І ЧОРНЕ. ТОМУ ОДЯГАЮТЬ ЧОРНЕ НА СЕБЕ. КОЛИ ЛЮДИНА ВІЛЬНА - ВОНА ПОТРЕБУЄ ЯСКРАВИХ БАРВІВ НАВКОЛО СЕБЕ. БО КОЖЕН КОЛІР ВИКОНУЄ СВОЮ ФУНКЦІЮ. ПОБІЛЬШЕ КОЛЬОРІВ ВЕСЕЛКИ ВАМ.


УРОК 24
КАТЕГОРІЯ ДУШІ
ЯК ПОБАЧИТИ СВОЮ ДУШУ
ЗАКРИВАЄТЕ ОЧІ, РОЗСЛАБЛЯЄТЕСЬ, ЗУПИНЯЄТЕ ДУМКИ. І КАЖЕТЕ: ПОКАЖІТЬ МЕНІ МОЮ ДУШУ, МОЮ СПРАВЖНЮ СУТЬ. ДЯКУЮ
І ДИВИТЕСЬ, КОГО ПОКАЗУЮТЬ.
ЯКЩО ПОВІРИТЕ, ТО БАЖАНО ПРИЙНЯТИ СВОЮ ДУШУ
СКАЗАТИ ВГОЛОС: Я ПРИЙМАЮ СВОЮ ДУШУ,
Я СВІТЛОНОСЕЦЬ, Я (АНГЕЛ, ГНОМ, ЕЛЬФ...), Я ДУХОВНА ІСТОТА, Я З БОГОМ, НЕХАЙ БУДЕ ТАК. І побачите результат. Розвивайте себе.


УРОК 25
ЩО ТАКЕ ПРОБЛЕМА НА ТОНКОМУ ПЛАНІ
НАЙЧАСТІШЕ ЛЮДИНА САМА СТВОРЮЄ СОБІ ПРОБЛЕМУ АБО ЇЙ ДОПОМАГАЮТЬ ЇЇ СТВОРИТИ. В ЛЮБОМУ ВИПАДКУ ПРОБЛЕМА СТВОРЮЄ ПРИВ"ЯЗКУ У ВИГЛЯДІ МОТУЗКИ, ШНУРКА, КАНАЛУ. ТОМУ ЗАВЖДИ ТРЕБА ШУКАТИ ЦЮ ПРИВ"ЯЗКУ ДО СЕБЕ ПРИ БУДЬ-ЯКІЙ ПРОБЛЕМІ, НАВІТЬ НАЙМЕНШІЙ. МОТУЗКА ЗВ"ЯЗУЄ, БЛОКУЄ. ПОПРОСІТЬ ПОКАЗАТИ ПРИЧИНУ ПРОБЛЕМИ (АБО САМ ШНУРОК) І ОБРІЖТЕ ЙОГО АБО СПАЛІТЬ (МОЖНА ПОПРОСИТИ АРХАНГЕЛА МИХАЇЛА ОБРІЗАТИ ПРИВ"ЯЗКУ). ТОДІ ПРОБЛЕМА САМА ВИРІШИТЬСЯ АБО ВИ ЇЇ ВИРІШИТЕ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ.
ЯКЩО ВЖЕ ЗОВСІМ НІЧОГО НЕ ДОПОМАГАЄ, ПРОСТО СКАЖІТЬ: ГОСПОДИ, ВІДДАЮ ПРОБЛЕМУ В ТВОЇ РУКИ. ЯК ЗРОБИШ, ТАК І БУДЕ. НЕХАЙ БУДЕ ТАК. ДЯКУЮ.

УРОК 26
ЗАВДАННЯ ДУШІ
КОЖНА ДУША, ЯКА ПРИХОВАНА ЗА ЛЮДСЬКИМ ТІЛОМ МАЄ СВОЄ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ. КОЖНА ДУША ЧІТКО ЗНАЄ СВОЄ ЗАВДАННЯ І АВТОМАТИЧНО ЙОГО ВИКОНУЄ. ЛЮДИНА МОЖЕ ПРО ЦЕ І НЕ ЗДОГАДУВАТИСЬ. КОЛИ ЛЮДИНА ПІЗНАЄ СВОЮ ДУШУ І ПРИЙМАЄ ЇЇ - ВОНИ СТАЮТЬ ОДНИМ ЦІЛИМ І ВИКОНУЮТЬ ЦЕ ЗАВДАННЯ РАЗОМ І СВІДОМО. ЦЕ І Є ДУХОВНЕ ПРОСВІТЛЕННЯ. ЩОБ ДІЗНАТИСЬ СВОЄ ЗАВДАННЯ, ТРЕБА ПОПРОСИТИ: СКАЖІТЬ МЕНІ МОЄ ЗАВДАННЯ НА ЦІЙ ЗЕМЛІ (ЗАВДАННЯ МОЄЇ ДУШІ), ЩО Я МАЮ ТУТ РОБИТИ...?
ПЕРЕВАЖНО АНГЕЛИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ. ЕЛЬФИ, ГНОМИ, ФЕЇ, ЛЕПРЕКОНИ - ПРАЦЮЮТЬ З ПРИРОДОЮ. МУДРЕЦІ ПЕРЕДАЮТЬ ЗНАННЯ. БОГИНІ ЛІКУЮТЬ І ЗЦІЛЮЮТЬ ЛЮДЕЙ. АЛЕ У КОЖНОЇ ДУШІ Є СВОЯ МІСІЯ.



УРОК 27
ЧОРНІ ВОРОНКИ (БЛОКИ)
ДОРОГІ СВІТЛОНОСЦІ
ВИ В КУРСІ, ЩО СВІТЛОВІ ПРОМЕНІ МАЮТЬ ПРОХОДИТИ ЧЕРЕЗ ВСІ ТІЛА. АЛЕ ТЕМНІ ЧАСТО СТАВЛЯТЬ БЛОКИ ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ ЦЬОГО СВІТЛА. ВОНИ СТАВЛЯТЬ ЧОРНІ ВОРОНКИ (СПІРАЛЬКИ), ПЕРЕВАЖНО В 3 ОКО, В ОЧІ, В ВУХА, В ЧАКРИ, ЧАСТИНИ ТІЛА. ПОПРОСІТЬ ПОКАЗАТИ ВАМ ЦІ БЛОКИ, ЯКЩО Є - ПРОСТО ВИТЯГУЙТЕ. СВІТЛО МАЄ ПРОХОДИТИ БЕЗ ПЕРЕШКОД.


УРОК 28
СТИРАННЯ СТРАХІВ, КОМПЛЕКСІВ, ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК, СУМНІВІВ
Дорогі світлоносці, у людей роками накопичуються в підсвідомості різні страхи, комплекси, шкідливі звички, сумніви. В психології це називається Установки і Програми. В зв"язку з цим людина тормозить свій розвиток як особистості. Можна піти до психолога і шукати методи, можна закодуватись, можна робити різні тренінги, самонавіювання і багато іншого. Але це довгий процес і не завжди ефективний. Крім того, чужі люди копаються в вашій голові. А це досить небезпечно. А нам треба результат. Насправді все просто. Ви самі можете собі допомогти. Наша підсвідомість - це окремий світ символів, знаків, образів. Тому працювати з нею треба так само.
Закриваєте очі, зупиняєте всі власні думки і кажете: покажіть мені мою підсвідомість. Подорож досить цікава, вглиб себе, свого мозку. Ви побачите або шкільну дошку, або величезний папір або екран, це не так важливо що саме. І на них буде написано всі ваші негативні установки. Наприклад: я боюсь висоти, я сумніваюся в своїх силах, я невдаха, я люблю випити, я ніхто....У когось кілька фраз, у когось вся дошка. Ви просто стираєте ці фрази рукою, губкою, гумкою, чим хочете і пишете позитивні фрази: Я все можу, я безстрашний, я впевнений в собі, у мене все добре...що забажаєте. І виходите з підсвідомості. Реакція може бути різна - тепло, вібрації, мурашки...
Успіхів вам


УРОК 29
ТУТ І ЗАРАЗ
Пишу вам найважливіший урок, який виведе вас зі світу хаосу і ілюзії. Все дуже просто. В постійному русі і переживаннях людина розбалансована. Їй треба розслабитись, заспокоїтись, сконцентруватись. Для цього сідаєте, лягаєте, як комфортніше. Закриваєте очі. Зупиняєте думки в голові (просто сказати - ДУМКИ СТОП або Я ЗУПИНЯЮ ВСІ ДУМКИ). В голові має бути пустота. А тоді попросити вголос: ГОСПОДИ, ПРОСВІТИ І ВПОРЯДКУЙ МІЙ РОЗУМ. Я ТУТ І ЗАРАЗ. Я ВІЛЬНИЙ. НЕХАЙ БУДЕ ТАК.
Результат формулаи: 1- людина звертається до Бога і автоматично виходить з-під впливу лукавого. 2-просвітлюється мозок і людина починає мислити правильно. 3-людина повертається в реальність з ілюзорного штучного світу. 4-людина звільняється від лишнього і шкідливого.
Успіхів!

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ДВІЙНИК
У кожної людини, і навіть істоти є енергетичний двійник. Це копія людини, тільки не з тіла, а з енергії. Двійник повністю схожий на людину, як відображення (одяг, фігура, зовнішність). Двійник не вміє брехати і щось приховувати. Він завжди говорить правду. Щоб щось дізнатися у людини, яка вам ніколи не скаже правду, ви просто ставите двійника перед собою з закритими очима і запитуєте все, що хочете. Немає значення знаєте ви цю людину чи ні. Але велике значення мають ваші особисті думки під час цього процесу. Щоб отримати інформацію, ви маєте повністю відключити всі свої думки. Щоб вони не заважали і не придумували інформацію. Пробуйте


УРОК 30
ЗБІЛЬШЕННЯ ВНУТРІШНЬОЇ СИЛИ
Ви вже знаєте, що таке СВІТЛО. Як його пропускати через себе. Як працювати зі світлом. Тепер я навчу як збільшувати силу світла зсередини на зовні. Не у кожного вийде, треба практикуватися. Але кожен може спробувати. Це просто.
Закриваєте очі, розслабляєтесь, просите показати себе, наповнюєтесь світлом зверху (з небес) всередині себе, як куля, квітка, хмарка...як захочете. А потім це світло розширюєте з себе навколо, на безмежність. Фізично це відчуття ніби ви збільшуєтесь в розмірах. Сила буде фантастична. Попереджаю - не кожен до цього готовий. Якщо відчуєте дискомфорт, не продовжуйте. Світло з середини на зовні буде розходитись через вас і наповнювати великі відстані. Це і є сила світлоносця. Внутрішня безмежна сила. Це не промінчики і не фонтани, це світлові хвилі, дуже потужні. Пробуйте
3

Коментарі

14.03.16, 06:31