Профіль

gosha_

gosha_

Україна, Нововоронцовка

Рейтинг в розділі:

Україну явно неповажають у світі...

Олімпіада в Лондоні стає найскандальнішою та неорганізованою за всю історію. Некомпетентні судді та халатність призводить по того, що спорт став залежним від можновладців. Україну втретє засуджують і, несоромлячись, позбавляють медалей... Немає слів...

Сумуємо всією країною...

Протягом дня львів'яни несуть до театру ім. Марії Заньковецької квіти. В такий спосіб вони поминають відомого актора Богдана Ступку. Із правого боку від головного входу в театр на підвіконні поставили невеликий портрет митця у зеленій рамці. Збоку від його зображення є напис "Сумуємо". Троянди, гвоздики, соняхи та польові квіти кладуть біля портрета та на землю. Також запалюють лампадки.

"Україна втратила геніального митця, - сказав полковник і депутат обласної ради першого демократичного скликання Віталій Лазоркін. - Для мене він був як рідний. Ми не були аж надто друзями, але при зустрічі за руку віталися. З його театральною творчістю познайомився коли він з театром Франка гастролював у Львові. Кожна стрічка з його участю була дійсно високим мистецтвом. Тут не можна згадати його роль академіка Лисенка. Хоч ми не поважаємо той режим і того пана Лисенка, але той його образ який створив Богдан Сильвесторович дійсно велика майстерність. На жаль, тільки приїхав з Києва. Тому на його похорон не попаду. Прийшов ось сюди щоб помолитися за нього".

Саме із театру ім. Марії Заньковецької почався творчий шлях Богдана Ступки. Тут він у 1961 році зіграв свою першу роль на великій сцені. Працював у львівському театрі до 1978 року.

Новий Закон України "Про державну службу"

З 01 січня 2013 року набуває чинності новий Закон України "Про державну службу". Якщо цю замітку читають державні службовці, прошу викладати "+" та "-" законопроекту.

13%, 1 голос

63%, 5 голосів

25%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Євро-2012 "затьмарило" олімпіаду в Лондоні?

Мені здається, олімпіада втратила в цьому році актуальність через значну подію для України -  Євро-2012. Успіх та ажіотаж навколо наших спортсменів був набагато більший, та й сподівання більші, ніж на Олімпіаду.

33%, 1 голос

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.