хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

До влади! Агов! Чого ви чекаєте?

  • 25.09.22, 17:00
В Кацапії йде мобілізація і це не дуже добре, Путін на весь світ лякає нас ядерною зброєю і всі мовчать. І ми, українці такі толерантні, що, знову віддамо житті наших українців, але все буде толерантно? Агов! А Буча? А Гостомель? А Ірпінь? А Маріуполь? А Ізюм? Вам мало своєї толерантності і ціну яку ми за неї заплатили? Я вважаю і мене підтримає багато українців, що настала пора всякими правдами і неправдами таки дістати ядерну бомбу і скинути її на Кремль! Дія на випередження! Чи будемо і далі толерантно чекати своєї смерті?А весь світ мовчить, нам ніхто тоді вже не допоможе, ніхто, знищать Україну, ось і все! І будуть українці скитатися по всьому світу без своєї країни. І повірте мені на слово, ми не зможемо вже ніяк її повернути, ніяк! Самі подумайте, якщо буде повна окупація країни, звідки ми будемо її визволяти, де буде наш тил?
5

Коментарі

125.09.22, 17:52

Це провокація, яка дає змогу пропогандонам раши призивати діяти без обмежень.
Зараз існує різни єфективні засоби зброї але навідь їх нам не дають, а самі вчасно їх могли но вчасно не зробили.

    225.09.22, 22:55

    Перше: кремль має чи не все ППО з усієї росії, щоб долетіла хоч одна боєголовка, навіть тактична, потрібно випустити навіть не знаю яку кількість ракет. Які, звісно, будуть збивати і які будуть падати на москву і околицях - загине безліч мирних.
    Друге: долетіло, вибухнуло. Гарантія того, що усе кодло знаходиться саме в кремлі, а не в бункерах десь за Уралом? Крім того в тому ж кремлі 95% обслуги, а не депутатів.
    Третє: поздоровляю, тепер ми - агресор, причому неадекватний, бо поклали мирняка овердофіга. І тепер Захід думає "а може все те, що про українців говорила роспропаганда - правда?".
    І, як наслідки - немає санкцій проти росії, немає колективної підтримки України у світі,немає поставок зброї, нема фінансування..
    Це точно саме те, що ти хотів досягнути?

      326.09.22, 03:35Відповідь на 2 від Бес Понятия

      Все так, ви зауважили розумно, окрім того, що я хотів досягнути. Я просто знаю, що скоро буде великий наступ і Кацапія використає ядерну зброю і все, України не буде, ядерні заряди будуть дії малого радіуса, це розв'яже руки Америці і та нанесе удар в відповідь, Кремль знесуть разом з Москвою, але й багатьох міст України вже не буде. Добре, а яка ваша думка, як спасти Україну в такому випадку? Ждати поки наші міста зникнуть на багато років? Їх відновити вже не буде змоги, там буде радіація, а вже мовчу про людей

        426.09.22, 03:41Відповідь на 1 від русич91

        Ні, це не провокація, я просто знаю, що буде далі і хочу щоб цього не сталося. Але я вже зрозумів, що нічого не вдієш, багато міст України буде стерто на багато років. Як же ж я цього не хочу. Що поробиш, так то й так.
        Я Безсмертний мені всерівно, а Україну жалко.

          526.09.22, 17:43Відповідь на 3 від Безсмертный

          Саме ти врятувати не зможеш ніяк, бо це робота усіх наших зовнішніх служб - від розвідок до дипломатичних. Впевнений, що у кремлі та силових структурах є люди від Китаю, Америки, України тощо і вони точно виконують всю цю брудну роботу по запобіганню ядерного конфлікту. Бо брудна зона посеред Європи точно нікому не потрібна, а в разі конфлікту є загроза і усій планеті, в цьому ти правий.
          Накидати на вентилятор тут не потрібно, бо паніка - не самий гарний порадник. Краще задонать комусь на броніки або дрони - цим ти точно прискориш нашу перемогу.