хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

19 листопада відбувся мітинг на території ДП СМСЧ № 18


19 листопада о 14:00 на території  ДП СМСЧ № 18 відбувся мітинг трудового колективу проти незаконного привласнення будівлі медичної частини внаслідок підписаного Раїсою Богатирьовою Наказу МОЗ України № 218-0 від 06.11.2013 року «Про реорганізацію державного підприємства «Спеціалізована медико-санітарна частина № 18 МОЗ України», що передбачає припинення діяльності закладу охорони здоров’я шляхом приєднання до бюджетної неприбуткової організації Державної установи «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України».

 

На мітингу проти свавілля чиновників виступили перед трудовим колективом медсанчастини: голова Первинної профспілкової організації ДП СМСЧ№18 МОЗ України Сергій Бродецький, заступник головного лікаря з медичних питань Валерій Куненко, професор кафедри профзахворювань КМУ ім. О.О. Богомольця Іван Парпалей, робітниця заводу «Маяк» Наталія Чельцова, заступник генерального директора ДГП Укргеофізика Олександр Єфіменко, юрист КМРМУ Сергій Кутанський, голова ВГО Союзу жінок України «За майбутнє дітей» Валентина Семенюк-Самсоненко.

 

Голова ППО ДП СМСЧ№18 МОЗ України Сергій Бродецький виступив на мітингу з вимогою про скасування наказу МОЗ України № 218-0 і висловився на підтримку діючої установи, яка обслуговує більше 300 підприємств, дає понад 100 робочих місць і щороку сплачує до бюджету країни приблизно 1,5 млн грн. податку з своєї діяльності. Професор кафедри профзахворювань КМУ ім. академіка О.О. Богомольця Іван Парпалей зазначив, що ця установа є клінічною базою Національного медичного університету ім. акад. О.О. Богомольця та навчальною базою Національної медичної академії післядипломної освіти ім. Шупика і закривати її є злочин. Голова ВГО Союзу жінок України «За майбутнє дітей» Валентина Семенюк-Самсоненко у своїй промові пообіцяла колективу підтримувати його і допомагати у вирішенні цього питання на державному рівні. Також на мітингу весь присутній трудовий колектив одноголосно підтримав пропозицію Сергія Бродецького про звернення до представників діючої влади з відкритим листом з вимогою про скасування наказу МОЗ України № 218-0.

 

Наступним кроком спільних зусиль трудового колективу та профспілки ДП СМСЧ № 18 у боротьбі з рейдерами стануть відкриті звернення до органів влади та позовна заява до суду.

 

    


ДП “Спеціалізована медико-санітарна частина №18

Міністерства охорони здоровя України”

Україна, м. Київ, пр. Московський, 19. тел.: (044) 419-20-46

Контактна особа: Сергій Бродецький Тел.: 050 312 03 30

0

Коментарі