Сватівський райсуд є велика дрянь України.

Сватівський районний суд Луганської області є зразком безсовісності в Україні, дрянью.
Розмежування людей на онкохворих та психічнохворих дозволило цій дряні в суддівських мантіях підігрувать подонкам психіатрам Сватівської обласної психіатричної лікарні.
В Україні є сумною традицією захищати права людини судом, а не самосудом. Тому поліцейські поміщують в Сватівську обласну психіатричну лікарню людей, які мають затруднення у взаємостосунках із владними органами чи в сім'ї, чи вже перебували на обліку у психіатра. А психіатри, такі як В'яльдіна чи Семеряжко, чи Ямпольська фальсифікують документи психіатричного огляду, оговарюючи людину в наявності затьмарення свідомості чи порушення пам'яті чи порушення емоцій. Для цього вони вживають словосполучення "тяжкий психічний розлад". І такі сфальсифіковані документи подають засранцям в Сватівський районний суд. 
Де суддя із судовими засідателями-придурками поза всяким розумним сумнівом бачать, що людина при своєму розумі, усвідомлює де вона знаходиться, як її звати та коли вона народилася. Ця дрянь суддівська бачить, що людина не кидається із агресивною поведінкою, але виносить судове рішення продовжити госпіталізацію ще на 6 місяців в Сватівській обласній психіатричній лікарні-розсаднику беззаконня та катувань в Луганській області. Такою дрянью були суддя Гашинський та інші.
Після отримання рішення про примусову госпіталізацію людини подонки-психіатри заколюють людину аміназином, клопіксолом депо  до стану овоча, коли вона спить беспробудним сном і не має інших емоцій крім страждань від жорстокого поводження.
В Луганському апеляційному суді не можливо навіть теоретично оскаржити не справедливе рішення, бо "підсудний" не здатний заставити виконати закон, який забезпечує право людини на психіатричний огляд комісією лікарів-психіатрів не Сватівського району Луганської області. Для можливості оспорити висновок,  що людина має таке порушення психіки на момент огляду, що є небезпечною для оточуюючих.
Тому дрянь-Сватівський районний суд є благодатним грунтом для періодичного утримання в Сватівській психушці людей, яким вже сфальсифікований титул недієздатного, тобто людини другого сорту, отброса суспільства. Ці подонки-психіатри, як наприклад Ямпольська, ясно бачать, що у їхнє відділення привезли "недієздатного психа для отримання підтримуючого лікування", але людина веде себе нормально, адекватно, із розумінням хто вона і де вона, яка вміє за собою ухажувати та робити достатньо прості речі, щоб вважатися дієздатним. Проте нічого не роблять, щоб повернути статус дієздатного такій людині. Не навчають як звернутися до опікуна із вимого переглянути судом і скасувати титул недієздатного, як на пряму звернутися в суд, в апеляційний  суд, в Верховний суд, щоб застивити це дерьмо, яким являється Сватівський районний суд Луганської області, наприклад, провести судове засідання із питання поновлення статусу дієздатної особи в людини. Представницею такого дерьма була суддя Гашинська, яка "упражнялася" у фальсифікації титулів недієздатного людям.
Прикладом людини, яку Ямпольська утримувала у званні "недієздатного", був Саша Дядик. Вже покійний. Бо його вбили психіатри неперервним заколюванням психотропними речовинами за те, що в нього дуже багато років тому був конфлікт із батьком-міліціонером, який закінчився сумно для батька. Заколювали аміназинам до такого ступеня, що в нього ягодиці гнили. А юридичної грамотності в хлопця було недостатньо та і руки трусилися од нейролептиків до такого ступеня, що він не міг самостійно написати звернення до безстижого дерьма-Сватівського районного суду з приводу захисту своїз законних інтересів.

Про правопорушників із Марківського РТМО.

Про правопорушників із Марківського районного територіального медичного обєднання.

21 жовтня 2019 року лікар психіатр Марківського РТМО Філоненко Ольга Іванівна та незнайомі шофер «Швидкої допомоги» разом із медсестрою влаштували полювання на Зелика Юрія.
          Вони із селища Марківка приїхали в поле між селом Кризьке та селом Бондарівка та перехопили велосипедіста Зелика Юрія, який близько дев
яти годин їхав на прийом до сімейного лікаря Мішури О.П. в село Бондарівку. Лікар психіатр Філоненко О.І. стала приставати, випитуючи куди їде Зелик Ю. та по якій причині туди їде. Пізніше в селі Бондарівка вона стала чіплятися, без будь-яких пояснень своєї поведінки, до Зелика Ю. із вимогою написати заяву на її імя, що Зелик Ю. відмовляється колоти інєкцію медичного препарату Клопіксолу-депо. Коли у Філоненко О.І. не вийшла ця дурниця, то вона повернулася до автомашини Марківського РТМО і закликала на допомогу шофера та медсестру. І знову стала переслідувати вже групою Зелика Ю. 

Зелик Ю. в цей  час спокійно сидів та спілкувався із своїми давніми знайомими літнього віку в загородці літнього кафе біля продовольчого магазину. І лікар психіатр Філоненко О.І. зайшла в загородку, наказала шоферу перегородити вихід із літнього кафе, а мед сестрі приготуватися до вколювання Зелику Ю. інєкції медпрепарату. Та стала приставати до Зелика Ю. із вимогою згодитися вколоти Клопіксол-депо. Зелик Ю. відмовився та зробив спробу вийти із кафе і припинити спілкування із надоїдливою людиною. Але шофер став міцно в проході і не випускав. Зелик Ю. був змушений відійти на безпечну відстань, демонстративно витягнути свій мобільний телефон та повідомити психіатра Філоненко О.І., шофера та медсестру про свій намір негайно подзвонити на урядову «гарячу лінію» та зареєструвати звернення про поводження, яке принижує гідність. Лікар психіатр Філоненко О.І. злякалася та наказала шоферу не перешкоджати Зелику Ю. вільно вийти.
            Медична речовина Клопіксол депо є хімічною отрутою,  яка серед іншого здатна руйнувати властивості м
язо-скелетної системи та перетворювати людину на улітку (равлика). І застосовується зловмисниками для хімічного контролю людей в інтернатах та інших місцях несвободи. Настрій у Зелика Ю. безповоротно було зіпсовано. Зустріч із добрими знайомими вже не радувала, його трясло та на душі появився гіркий осад від усвідомлення, що таке погане поводження лікаря психіатра, шофера та медсестри стало можливим тільки внаслідок презирливої політики, яку насаджає серед своїх підлеглих головний лікар Марківського РТМО Третяк Андрій Миколайович, лікар-хірург по спеціальності.

31 жовтня 2019р.  

Про лікарів психіатрів-подонків.

      В Україні є місце несвободи. Це психіатрична лікарня. Тій людині, яка стоїть на обліку у психіатра туди втрапити неймовірно легко.  Завідуюча відділенням про виписці буде вмовляти психічно хворого, щоб не звертався до суду за захистом своїх законних інтересів. Бо його звернення "є безглуздим і непотрібним". "Краще вже тихенько жити, нікому не створюючи проблем та їсти психотропні таблетки (які доречі оглупляють)" і колотися психотропними препаратами тривалої дії.
   Ці подонки в білих халатах схиляють психічно хворого до відмови від вивчення та освоєння українських моральних норм. Однією із яких є Конституція України із її статтею 55. Де вказано, що права людини захищаються судом. Такі подонки в білих халатах не хочуть доповнити інформаційні надбання психічно хворого уміннями звертатися із своїми проблемами через Інтернет до адвокатів, що займаються благодійністю, пишучи зразки позовниз заяв та публікуючи їх для загалу в Інтернеті. Ці подонки психіатри вищої категорії не хочуть доповнити уміння психічно хворого звертатися до служби безоплатної вторинної допомоги із письмовим зверненням про отримання потрібного виду безоплатної вторинної правової допомоги. Щоб судом захищати свої законні інтереси та права людини, гарантовані Конституцією України та Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод.
   Читач може задатися питанням питанням: "А чому таке відбувається?" Я вбачаю відповідь в тому, що ця дрянь в білому халаті процвітає при юридичній неграмотності психічно хворого.  І захищена від будь-яких її неправомірних дій та дій третіх осіб, які не хочуть визнавати, що в демократичній Україні психічно хворі є зразками як не треба жити, є зразком людини, яка не спроможня справитися із своїми проблемами. А отже дає підставу задуматися, що будь-який ближній може опинитися на її місці. Крім того ці подонки-лікарі цим  покривають зловживання рідних, які фальсифікують звання недієздатного психічно хворому і повністю позбавляють громадянських прав таких. 

«познущаємось» же над днем захисту дітей та днем голодомору.

  • 08.05.19, 05:27

1 червня в Україні традиційно Святкують День захисту дітей способом «без царя в голові». Тому що все живе взаємоповязане так, що окремі звязки випливають за фокус уваги і не сприймаються як обєктивно існуючі та такі, які можна довести доказами поза всяким розумним сумнівом.  Що спотворює картину бачення.

Так поза фокусом уваги знаходиться звязок дитини - із малозабезпеченої (бідної) сімї та багатої сімї - із загально українським ідеалом-істиною, який закріплений в Конституції України в недоторканній частині її: «Кожен має право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім'ї, що включає достатнє харчування, одяг, житло. (Стаття 48 Конституції)». «Право приватної власності набувається в порядку,  визначеному законом (частина 2 Стаття  41 Конституції)».

Ідеалом Дня захисту дітей та Дня голодомору являється такий стан відносин в Україні, коли Україна є соціальною державою. Тобто в якій депутати Верховної Ради можуть вільно дозволити собі купляти портфелі та сукні за ціною набагато вище мінімального прожиткового рівня, а голова «Нафтогазу» Кобелев може дозволити собі отримувати зарплатню в 1 мільйон гривень в день. А олігархи  можуть будувати собі палаци, отримувати мільйони річного доходу та мати престижні автомобілі іноземного виробництва шляхом «продавлювання» через законодавство вигідних норм права. В той час, коли діти не вимушені одягатися в секондхендовську одежу та економити на обігріві житла і харчуванні та можливості поїхати на бажаний культурно-освітній захід в іншій місцевості. В тому числі отримувати освіту за кордоном.

Дитина є фізичною оболонкою-тілесами, до якої прикріплена душа із різною стадією її розвитку у різних дітей. Життя дитини призначене серед іншого для підвищення досконалості душі її за рахунок  участі в житті в різних ситуаціях. І відбирання коштів, що виділені на розвиток в суспільстві,  у таких  дітей і присвоювання їх із наступним витрачанням на предмети розкоші, елітний одяг та їжу, поїздки за кордон, на оздоровлення елітне чи на власних дітей - визиває затримку розвитку бідних дітей, в тому числі і таке сумне явище як голодомор.
         Що порушує плани Вищого Розуму отримати в плановий строк душі людей після їх смерті - більш розвиненими, вмілими, більш відповідальними для роботи у Вищих світах над конструюванням зірок, планет, ландшафтів на планетах чи іншої захопливої і цікавої роботи. Яку сучасна людина навіть не здатна уявити.

Добровільне виконання вимог статтей 41 і 48  та 1 Конституції дозволило б людям швидше побачити істину життя, яка спотворюється недорозвиненою особистістю, бо ще не навчилася бачити перед собою більш мудрих людей, не навчилася без доказів вбачати ті звязки, які поки що знаходяться за фокусом усвідомлення як існуючі поза всяким розумним сумнівом. Не навчилася вірити в ідеал, вірити в істину, як ідеал найвищого гартунку така людина. І тоді б не потрібна була б ідея із накопичувального пенсійною системою, не потрібна була б ідея стати олігархом.

В такому б випадку нова інформація, в чому б вона не утримувалася, буде, як магнітом притягувати людину до себе. І День захисту дітей та День голодомору в Україні стануть істинними важелями для розвитку соціального устрою в Україні.

Стаття написана в  розвиток ідей авторів Секлітової Лариси Олександрівни та Стрельнікової Людмили Леонівни, що викладені в книзі «Философия вечности». (Сайт авторів gold-race). question

 

 

 

 

Нове про літературний твір "Закони Світобудови"

  • 31.10.18, 19:24

Нове про літературний твір «Закони Світобудови, або Основи існування божественної ієрархії»

Автори філософи та письменниці Секлітова Лариса Олександрівна та Стрельнікова Людмила Леонівна після двохтисячного року опублікували свою книгу на російській мові «Законы Мироздания или Основы существования божественной иерерхии» у видавництві «Амріта Русь» московському і не тільки. В книзі зазначалося, що вона предназначена для людей, які будуть жити на планеті Землі після Армагеддону та Страшного Суду в шостій расі. В тілах, спеціально сконструйованих спеціалістами Вищих Світів для душ, придатних для подальшого розвитку на планеті у більш складних та більш благодатних умовах існування.

Крім того в Книзі зазначалося, що складність мови, що застосована для викладу тем у статтях Книги пояснюється обставиною, що Вищі, якими Книга диктувалася Авторам в екстрасенсорних контактах, мають неперервне мислення. А людина сконструйована із властивістю образного мислення, тобто дискретного. Пояснено, що така конструкція застосована для досягнення мети примусити грубими образами в мисленні розпочати прискорено формувати ум в матриці понять душі людини. Та примусити прискорено розвивати мозок в фізичному тілі людини для здатності придбати в  собі рису характеру «Відповідальність за дані слова та взяті на себе зобовязання», рису характеру «Поваги до Вищестоячих» і інші. Які необхідні для продовження життя в тілах людини після Армагеддону та процедури Страшного Суду оцінки рис характеру та інших якостей душі людини.

Прикладом таких двох речень є речення із статті «Закон О сути Дьявола»:

« (1) Суть Диявола полягає в абсолютному підкоренні, тобто по Сутєвій будові Диявол представляє собою систему, згідно якій (находящиеся на попечении, рос.) ті, що знаходяться на піклуванні, індивідууми підкорюються  Дияволу беззаперечно.

(2) Така беззаперечна система підкорення виробляє в тих, хто підкорюваний, точність виконання програм, задач і дій, які характеризують дану Сутєву направленість як абсолютну Безволеву частковість, яка являється потенційною частиною Суті Диявола і яка представляє в Ньому якісний (качественный, рос. – в смисл рису характеру, якість Його) показник прогресії. (3.<…>)

Із цитати Книги ви змогли оцінити властивість неперервного мислення. І в своїй практичній потребі зможете осмислено використовувати рекомендацію практичних психологів - мову будувати із коротких речень в 4-5 слів. (Особливо письмову).  Що є  основною ознакою дискретного мислення мало розвинутих людей. Інакше Вас будуть не здатні розуміти співрозмовники. Ця тема комунікатилістики, або інакше «передачі інформації» - була передметом і дослідження філософа Таранова П.С. під кутом зору, в аспекті «Хитрощі спілкування: інтрига, шахрайство (мошенничество, рос.), трюки» (https://www.twirpx.com/file/1115782/), особливо зверніть увагу на «Принцип Ідіотизму»).   
       Таким чином, Книга «Закони Світобудови або Основи існування божественної ієрархії» є істинною Книгою, яка захищає психіку людини від шахрайських практик в українському суспільстві. Націлюванням нею на освоєння нової інформації для практичної мети вижити в олігархічно-монополістичного тоталітаризму державі Україні (Дивись докладніше в Єдиному державному реєстру судових рішень України Справу № 607/9863/17, Тернопіль,
документ 72607182 від 16.02.2018р. Мерзотник Суддя Кузнецов В.О. (за виявленою рисою характеру) Верховного Суду України відмовив у відкритті касаційного оскарження завідомо аморальної ухвали апеляційного суду, затвердженої на протиправному інтуїтивному застосуванню неперервного мислення проти пересічної людини у повній відповідності із засадами функціонування Принципу «Ідіотизму» як хитрості спілкування для руйнування мислительного апарату недоумка-судді Верховного Суду України, і не тільки.)

Точно такий же метод застосовує хитрий Лигута Андрій Констянтинович, голова Марківської районної ради Луганської області України. Щоб забезпечити тоталітарний олігархічно-монополістичний результат зробити повними ідіотами користувачів Інтеренет-ресурсу : сата Марківської районної ради:

markivska.rayrada.org.ua/

 

На якому багатьма компютерними переходами  по вкладенням файлів-папок та зжимань тексту платним архіватором вінрар сховано Рішення  Двадцятої сесії Марківської районної ради від 22.12.2017р. по «дерибаненню бюджету». Сховано  в Ексель-таблицях файлу «Додаток 2-КФК.xls» від 22.12.2017р. із «Видатками районного бюджету на 2017 (?) рік за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів по Марківському району». Принцип «ідіотизму» Лигутою А.К. застосований у не вказуванні, серед іншого,  в яких одиницях вимірюються видатки в 104,717 (хто-його-знає-чого) тим сильним підтакувачам, що знаходяться на утримуванні Голови Марківської РДА Лигути А.К., як так називаємого «Головного розпорядника коштів Марківського району Марківська районна рада» Цих підтакувачів іменовано як «Надання фінансової підтримки громадським обєднанням <…> ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість».

 

Коли автор допису в середині жовтня провів із мінусовим результатом тестування у «карманній» Марківській Організації ветеранів України1 із проханням посприяти у соціальній потребі у бесчинствуючому Марківському відділу поліції (начальник Рогойський Пилип Ігорович, Талон-повідомлення ще див. № 32 від 30.10.2018р.) – то виявив що оплатні Голова Організації  та діловод-секретар Ковтун Любов Олексіївна  прикрилися своєю недієздатністю виконати те, що положено. Навіть не виконавши імперативну моральну норму, закріплену Гройсманівською Інструкцією із ведення діловодства в юридичних осіб (Документ 55-2018-п, від 17.01.2018р.). Не було внесено до їхнього нетбука персональні дані заявника, дату , суть питання, яке заставило звернутися до «купленого» громадського обєднання. Наслідок розгляду. Голова організації, офіцер в минулому, відверто заявив, що вони нічого нездатні, бо утримуються за рахунок коштів бюджету районної ради, якими розпоряджається Лигута А.К. при мовчазній згоді Дзюби, нового голови Марківської РДА та гаранта дотримання законності в Марківському районі Луганської області.

 

1 Примітка. Статут Організації ветеранів України було затверджено 19 листопада1991р. І зїздом Організації ветеранів України. Код ЄДПОУ: 000 11 009.

 

Все вище написане має загрозу ввести в спокусу бути хмурим, бути озлобленим, вчиняти злословя на Лигуту, Дзюбу, Рогойського, Ковтун, на процедури в Україні чи громадські обєднання.  Це є груба помилка поведінки. Бо вчиняється від керування ортодоксальною ідеологією матеріалізму із її найголовнішим постулатом-моральною нормою: «Розділяй і властвуй». Істина - в усвідомленні, що надзвичайно колосальні зусилля і витрати належить прикласти щоб виховати спеціалістів такого Рівня, якими є «переіменовані із Правом свободи вибору». Потрібно нам підстрахувати допомогою їм.

31 жовтня 2018 р.

Про подонків Сватівської обласної психіатричної лікарні-2018

Про подонків Сватівської обласної психіатричної лікарні.

В Луганській області України є лікувальний заклад «Сватівська обласна психіатрична лікарня (СОПБ, СОПЛ)» як місце несвободи. Туди представники Уповноваженої Верховної Ради по правам людини не появлялися більше трьох років. А жаль. Місце несвободи здвигає баланс інтересів в сторону контролюючих порядок в такому місці несвободи. До чого це приводить? omg

 В жовтні 2018 року Дядик Олександр Миколайович, дуже давній пацієнт СОПЛ,  надіслав листа на домашню адресу своєму колишньому знайомому, який разом із ним проживав в палаті посиленого нагляду. Лист був написаний на огризках пакувального паперу. Та людина скаржилася на погане поводження, в тому числі завідуючої  відділенням номер три Ямпольської. Із досвіду Дядика О.М та його знайомого відомо, що Ямпольська, і не тільки, є власницею риси подонка (покидька). Яка в неї виривається спонтанно і не піддається корекції поведінки. Це проявляється в багатьох ситуаціях поводження її із пацієнтами. В тому числі і в тому, що вона підтримує у відділенні СОПЛ стан, коли пацієнту із дуже-дуже великою затримкою та із  знущанням над його потребою сестра-господарка виконує  замовлення щоб за гроші пацієнта було куплено папір для письма, чи куплено ручку для письма, чи куплено конверт. Сама ж лікар-психіатр Ямпольська на прохання пацієнта відповідає, що у відділенні паперу не має, їй взяти його нівідкіля. І що вона сама для своїх службових потреб купує папір за власні гроші, і куплений нею папір не дає нікому. smeh І це в той час, коли у СОПЛ на повну ставку оплати праці працює юрисконсульт Скворчевський. uhmylka Теж людина із не коригуємою рисою подонка. В обовязки якого входить в рамках законодавства України сприяти усуненню перешкод в дотримання прав людини в СОПЛ. В тому числі і Права людини на підтримування соціальних звязків. 

І це відбувається в той час, коли Сватівською обласною психіатричною лікарнею стали опікуватися представники Польщі. Та вже не один раз кореспондентка із Польщі поряд із виконанням її професійних обовязків освітлювати події у війні Росії із Україною на Еленерівщині  – привозила гуманітарною допомогою польського народу мячі для гри у волейбол, стіл для теніса, ходунки для пацієнтів із розладом рухового апарату, інвалідні коляски, стільці-унітази для випорожнення пацієнтів, що неспроможні дійти самостійно до кімнати туалету.

Читачі!!! Хто із вас набереться громадянської мужності та перевірить повідомлене в цій соціальній мережі і знайде «важелі впливу» для налагоджування хоча б в цій не великій частинці України належного поводження із обездоленими вашими співгромадянами, які чесно працюють зразком того нещастя, яке могло б бути із вами чи членами вашої родини. І Які рельєфно доводять до вашої свідомості те благо, яке Вищі Світи для вас створили із метою забезпечити розвиток у ваших рисах характеру тех., які цінуються і потрібні у Вищих світах після вашої смерті  прижиттєвим  забезпеченням здоровим Вашого фізичного тіла і соціального благополуччя Вашого та Вашої родини і друзів. І які (риси характеру) життєво потрібні таким обездоленим людям в створенні належного середовища їхнього існування.

У ученні, яке принесли людству Автори Лариса Олександрівна Секлітова та Людмила Леонівна Стрельнікова у їх більше, аніж у 55 книгах, - повідомляється про існування Закону Світобудови - Закону існування (Закон существования). За яким принцип існування полягає в бытии (побуту?) контролюємих форм життя. Що ними розширено повідомлено як існування живого середовища існування, у якому існують мислячі Індивіди середовища існування. Беручи в совокупності висловленими Ними, ви-читачі допису, є людьми, у яких до устрою душі приєднано мислячу субстанцію Середовища існування, яка співпрацює із Вашими рисами характеру, щоб схилити Ваші інтереси вмішатися в ситуацію, що описана автором допису (взятого за основу із Фесбука). І створити умови належного поводження в Сватівській обласній психіатричній лікарні медичного та обслуговуючого персоналу. Для цього у співпраці із субстанцією "бытия" Вашій душі належить провести творчу роботу по вивченню "важелів впливу", що визнані в Україні як традиційні, чи які знаходяться у стадії ідеї чи стадії розробки її. Та розрахувати екологічним мисленням процедуру і створити процес невідворотного задіювання таких "важелів" в середовищі існування подонків Сватівської областної психіатричної лікарні. Вашою винагородою буде напрацювання у своєму уму як надбанню матриці понять душі - нових енергетик прогресій, тобто способів мислення, концепцій тощо. І це підсилить Ваші здатності устояти в конфліктних ситуаціях у Вашій шлюбній сім'ї коли будете "котитися по ухабам сімейного життя". А також внесе свою "лепту" у розвиток Вашої риси характеру "сумлінного спеціаліста", або риси характеру "воїна", чи "захисника". Або у розвиток Вашої риси характеру "ученого", чи "досідника потенційного громадського інтересу". Чим займається організація громадянського суспільства неурядова організація "Народное движение Луганщины за перестройку". Статут якої був затверджений ще в часи Радянського Союзу Рішенням сесії Ворошиловградської (нині Луганськ) обласної ради народних депутатів трудящихся. І яка сьогодні гостро нуждається у вливанні молодих членів організації, очікуючи на Вас.


28.10.2018р.

Дискримінація в Марківському районному суді 24.10.2018р.

В Марківському районному суду (код 417, голова суду Дідоренко Анжеліка Едуардівна ) 24.10.2018р. порушили права людини на отримання своєчасної інформації про заяву для отримання рішення про смерть на Еленерівщині при зверненні жінки середнього віку до апарату суду. В цьому суду майже кожен тиждень позачергово розглядають заяви та виносять рішення про зобов'язання видати свідоцтво про смерть. Такі заяви вже стали типовими та надійними зразками. Але на дошці оголошень зразка такої заяви не поміщено. Є зразок заяви про стягнення аліментів. Процедура отримання такої заяви із справи, що розглянена на цю тему , забюрократизована до безум'я головою суду і керівником апарату суду. Та жінка отримала роз'яснення від працівниці канцелярії-старшого секретаря щоб вона звернулася до адвоката.
В Доповіді заінтересованих сторін, представленій в рамках "універсального періодичного обзору (УПО)" в 2015р. зауважували, що в Україні процвітає дискримінація без будь-яких шансів стягнути сатисфакцію на користь держави, як це робиться за перевищення швидкості чи за нетверезість за кермом, чи за нанесення удару людині, який визвав біль. Нова форма дискримінації винайдена в Марківському районному суду. Молодці в лапках! 
Бо там злостно не бажають знайомитися із творчістю філософа і письменниці Секлітової Л.А.. Яка людству зауважила, що "… Главным для людей всегда было и остаётся освоение норм морали и нравственности в их многообразном отношении ко всему окружающему, для членов общества это четкое пояснение что разрешено Богом в пределах каждого Уровня, а что запрещено Им, с учетом выбора свободы данных противоположностей, при этом необходимо понимать переходные состояния, которые включают требования для границ любого Уровня: что можно человеку одного Уровня, то не допустимо для другого Уровня.
Без освоения высоких основ нравственности и морали не может быть правильного образа жизни и честного справедливого общества. Правильный образ жизни должен разрабатываться на основе наших Новых Знаний, для чего и даны книги: «Человек эпохи Водолея», «Развитие человека», «Выбор души», «Что ждёт человека в будущем», «Цель развития человека», «Паранормальные способности», «Феномен души», «Развитие мышления», серия энциклопедий, и другие. Венчают это направление развития «Законы Мироздания…». ( Интернет. https:// www.gold-race.ru/content/voptosy-avtoram )". 
Тотально всі судді Марківського районного суду тому із острахом та із відторгненням відносяться до імперативної моральної норми, що введена Європейським судом із прав людини, особливо суддя Рукас, - в Рішенні "Ілашку та інші проти Молдови та Російської Федерації": "Согласно Конвенции власти государства строго ответственны за поведение своих подчинённых. Они также обязаны навязывать свою волю и не должны прикрываться своей недееспособностью обеспечить то, что положено. (пункт 319 рішення. повний текст рішення за посиланням )"
Люди! Повідомте Уповноважену Верховної Ради по правам людини про нову форму дискримінації в Марківському районному суду. Яка може так же само бути і в Сватівському (код 426) районному суду і в будь-якому іншому закладі, опреділеному Державою до захисту прав людини!
Європа на достойна нести наш головний біль від розгільдяйства українського, ліні та недбалості. Це - наше. І нам його нести. 
Інформація отримана 24.10.2018р. із першик рук від Зелика Юрія. тлф 050-883 35 06

Недолік "рупорів" масової інформації-2018

 Стаття написана в розвиток ідей, що висловлені Авторами Л.О.Секлітовою та Л.Л.Стрельніковою (www.gold-race.ru)|  в книзі "Земля - мыслящая планета".
     Масовою інформацію, рупорствою на сьогодні, є повідомлення про призначення субсидій згідно порядку, що встановив Кабмін. Автори статтей на цю тему майже постійно не посилаються на першоджерело, із якого ними робиться витік інформації  про нові порядки при призначенні субсидій. Тому неможливо вдумливо ознайомитися із викладеною ними темою без спеціальних знань по користуванню пошуковою системою Інтернета . Це шкодить розвитку ума.
   І винна в цьому наша планета Земля, яка політику виховання душ людей проводила через спонукання до розвитку душі через емоції. Що привело до відставання від планового розвитку ума людини, яке мало бути на 2000 рік в 50% від потенціалу мозку. Фактично лише окремі інтелектуали розвинули свій ум на 10% від потенціалу мозку, решта ще менш умні і неспроможні свою життдіяльність осмислено будувати так, щоб не наносити шкоду оточенню своїми думками, емоціями та поступками.
   Обнаруженный недостаток "рупорствовання" в средствах массовой информации потенциально ценный для социально активных людей, которые обьединены в организации гражданского общества или не хотят нести на себе обузу такого объединения, но чувствуют в себе потребность воспитывать и информировать других своих соотечественников. И позволит сделать доброе дело повторением "прорупорствованого" с указания в примечании реквизитов в Интернете постановлений Кабмина и с сохранением права интеллектуальной собственности на "першорупора массовой информации" с сознательным применением моральных норм Закона Украины "Об авторском праве и смежных правах" (
  Від таких поступків наш світ стане світліше і в суспільстві буде кращою злагода.
   13.10.2018

Роздум про "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства".

Роздум про "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства".

Мені вперше у Вікіпедіїї (https://vikipedia.org./wiki/значна_шкода) зустрілося поняття "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства і держави". Це поняття відноситься і є складовою частиною поняття об'ємомісткого такого як "шкода" в сенсі неприємностей чи в сенсі "знецінення блага, що охороняється законом". Автори статті Вікіпедії про "значну шкоду" заінтересовалися систематизацією цього словосполучення-поняття виходячи із практичної потреби усвідомлено кристуватися нормою Кримінального кодексу України про злочин проти авторитету органів державної влади "Самоправство" (Ст.356 ККУ). Автори статті Вікіпедії запропонували визначити "значну шкоду" як шкоду*, об'єм якої в даних умовах перевищує поріг терпимості (бездіяльності) суспільства і держави.
    У Посланців Вищих Світів Л.О.Секлітової та Л.Л.Стрельнікової викладено учення про "матрицю понять", про "Вищі матриці понять" в книгах " "Энергоструктура чоловека и материи", "Становление души или парадоксальная философия", і не тільки. Знецінення блага українським суспільством  створюється роботою в ньому як в цілосному живому об'єкті, подібному до живого об'єкта "шлюбна сім'я: муж і жона - одна сатана". В цьому "живому об'єкті - суспільстві" працює ум, як невидимий реально існуючий робочий орган Організму із призначенням вчиняти перетворення як в самому собі, так і в середовищі свого існування. В ученні цих Посланців Вищих Світів при викладенні поняття "матриця понять" зазначено, що Творцем такого типу матриць було створено умови для реалізації потреби взаємодяти істотам між собою. Що для того, щоб взаємодіять та розвивати власну індивідуальність істоти повинні мати у власності спільне усвідомлення речей і явищ. Тобто мати ум, як композит і класифікуючий і обробляючий за правильними процесами усвідомлення те, що він здатен сприйняти для осмислення. А також мати совість, як чітке відчуття "нормативних (тобто не заборонених) меж поведінки" -параметр самоконтролю. Поріг терпимості (бездіяльності) суспільства при знеціненні блага прямо зв'язаний із напрацьованими суспільством України у Вищій матриці понять українського суспільства - умом і  совістю. Спеціальні матриці понять матеріально не проявляються, і існують як енергетичні утворення і людиною не сприймаються. Так же само, як не сприймаються людиною українською звернення до Національної комісії регулювання енергетики та комунального господарства (НКРЕКП) про вкладання у окрему вартість плати за користування металом газопровода споживачам послуги газопостачання. Вихлюпу емоцій суспільства не відбулося, коли в новинах по телевізору повідомили, що керівники із газової сфери не тільки собі виписують премії у мільйони гривень за свою роботу, але і вимагають примусити українців сплачувати за користування газопроводами для побутових потреб (чи виробничих). Ступінь безстижості цих людей до такої міри велика, що це не осмислено в оточуючій їх "демократичній (не олігархично-монополістично тоталітарній) Україні" із її народом-не повними ідіотами. Коли ж президент Янукович безстижість поводження підняв на таку висоту, то вихлюп емоцій відбувся і із появою Небесної сотні, як наслідку такого вихлюпу.
   Інформаця є енергія і із іншого боку енергія є інформація. Творець установив, що всі матриці, які він виготовляє чи Сам чи  із  довіреними Ним - призначені для збору енергій певного виду, які створюють композит конкретного типу матриці. В результаті їх спільної взаємодіїіз об'єднанням єдиною функцією - створюється деяка енергоякість Всесвіту. Висловлене треба розуміти як те, що індивідуальна матриця понять розвивається ступеньками так, що вона переводиться до управління не однією людиною, якій вона належала і розвивалася індивідом при осмисленні ним оточуючого світу. А треба розуміти, що матриця понять дорозвивається до статусу Вищої матриці понять, якій належать ціле українське суспільство, чи об'єднання музикантів, художників тощо, для прикладу. Вищі матриці понять несуть на собі вже місію навчати членів українського суспільства тощо. Розвиваючись в уму та совісті таким суспільством у її композиті та структурі. І розвиваючи і ум і совість українського суспільства, як наставниця. 
    Отже, "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства" при знецінення блага, яке охороняється законом  чи при будь-яких неприємностях в такому суспільстві задається умом і совістю суспільства, яке дорозвинулося у способах осмислення ним оточуючого світу. А це уже є наслідком керівництва "макси-матрицею понять" суспільством  чи для прикладу, "макси-матрицею понять маргиналізованого населення Донбасу", для якого "русский мир" є вершиною цінностей при втраті власної совісті та цінування батьківщини, яка дала прихисток цим маргиналам. Та дала можливості вести виховну та навчальну роботу на території свого проживання.
   На сьогоднішній день Вища матриця понять, яка є спільною для людей із судової влади, починає активно виховувати безстиже представництво в цій судовій владі при посадах суддів, при посадах у засобах масової інформації - кишенькових рупорах наших мікро-олігархів місцевого масштабу. Для цього, наприклад, в Апеляційному суду Луганської області 26.06.2018р. відбудеться Другий загальнонаціональний форум "Незалежні суди та вільні засоби масової інформації". І як мені повідомили представники Марківського районного суду там заборонили "не їхнім" отримувати інформацію із перших рук, хоча захід проводиться в режимі "відео-конференції", в тому числі і через Марківський районний суд.
   "<...>розвиток в тому і полягає, щоб навчатися осмилювати те, що відбувається навколо, самому, - навчтися через власний досвід життя. (Л.О.Секлітова, сайт Золотая раса)". Без освоєння нашим населення поняття "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства і держави" не удасться застосувати мертву норму Кримінального кодексу України про самоправство, мертву норму Кодексу України про адміністративні правопорушення - про самоуправство. Бо смердючі покидьки нашого суспільства, які ведуть свій розвиток у прокуратурі, які ведуть свій розвиток у поліції чи у Управліннях соціального захисту населення при місцевих державних адміністраціях - ніколи не преорієнтуються на виконання своїх обов'язків керуючись принципом (принципами) верховенства права. А будуть із нарощуванням інтенсивності мордувати наше населення.

18.06.2018р.














-----------------

Спасите наши души. Мы бредим от удушья. Спешите к нам.

Спасите наши души. Мы бредим от удушья. Спешите к нам.

Я живу  в Україні серед людей, що глумляться над поняттям «вище» для розвитку їхньої само-поваги. Я поважаю їх Право вибору шляху глумління і не піду із ними. Я вважаю, що пануюча система виховання заштовхала «фокус уваги» осмислення у неможливісь усвідомлювати, що безкрайня природа структурована і мікроскопічними частинками в виді світоглядних властивостей людини. Отже буде Всесвіт знищений задіюванням людиною своїх світоглядних властивостей, які суперечать призначенню існування Бога (Аллаха, Ієгови, Вищого Розуму як інші імена того ж самого) бути аналогом системи виведення шлаків в велетенському Організмі Природи. Що передбачено слідкуючими системами. Таким глумлінням є бігатоманіття документів «Порядок ...», «Наказ ...» в діючій правовій базі України, призначених уточнити спосіб спілкування за допомогою листів через Інтернет, через електронні засоби.  В т.ч. пункт 4 розділу ІІ Порядку розгляду звернень та організації особистого прийому громадян у Міністерстві юстиції України. (Наказ 15.02.2017 № 388/5): «Електронне звернення, надіслане без використання електронного підпису, повинно мати вигляд скан-копії або фотокопії звернення з підписом заявника із зазначенням дати.»

В природі управління і навязування способу життя всьому чиниться реально існуючим Законом складових частин. Його текст першого речення викладений такою мовою: «Закон составных частей является законом преимущественного развития и выражает формировочную сеть концепций, основным моментом для котрого (тобо закону) служит ряд конфигуративных построений, благодаря чему каждая частная организация или принцип развивающихся образований* могли бы одновременно являться своеобразным  личным позитивизмом со своими конкретностями совершенствования, но также быть и частицей общего склада, без которой мощный композитивный показатель  не имел бы того состава прогрессий, которые  предопределили его мощную структуру Естества. (с.232 книги «Законы Мироздания или основы существования божественной Иерархии»)».     
   Влада  України для себе вибирає прості і легкі шляхи тотальної безвідповідальності та руйнування у людей Україні тієї стадії совісті, яку сформували жителі нашої країни в собі. В Основному законі України не виставлено пріоритетом «вишиванки» та крашені яйця, не виставлено пріоритетом «національна самобутність». Там сформульована в недоторканній частині вища моральна норма між людського спілкування, можливого на 2000 рік до осмислення та виконання: «Людина, її життя ... визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. ... Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов
язком держави. ... Кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості, якщо при цьому не порушуються права і свободи інших людей, та має обовязки перед суспільством, в якому забезпечується вільний і всебічний розвиток її особистості.»

Формулювання Закону складових частин призначено для читання людьми із інтелектом в 50 відсотків потенціалу мозку людської істоти. Ми, живучи серед оскотинюючогося суспільства, перебуваємо під невідворотною загрозою отторгнення такого тексту і відмови від осмислення та застосування в керуванні своєю діяльністю вище цитованої норми Конституції України. Відмова від осмислення та застосування вище цитованого речення Закону складових частин сповільнить формування нас як воїнів, чи як сумлінних виконавців, чи як філософів – кому що дано. Ми не створимо свою команду, яка б  клопоталася законними засобами Міністерство юстиції України визнати свою помилку застосування Основного закону при настановах своїм працівникам про способи мислення при оцінці допустимості електронного документа до реагування. Така ж сама проблема і в діловодстві судової влади та в діловодстві Верховної Ради України.

Візьміть собі за мету, за наступну задачу життя виправити поводження із людьми в системі Міністерства юстиції, в системі судової влади, в системі Верховної Ради України. Підказка в Цивільному процесуальному кодексі України: «2. Особи, які порушили права і законні інтереси інших осіб, зобовязані поновити їх, не чекаючи предявлення претензії чи позову. (Стаття 16 ЦПК-2018)». Якщо ви себе поважаєте за основну свою властивість бути кваліфікованим сумлінним спеціалістом, чи за властивість бути воїном в житті і його трудностях, чи за властивість бути філософом або релігіозним діячем.

Спасите наши души. Мы бредим от удушья. Спешите к нам. Стаття написана в розвиток ідей Л.О.Секлітової та Л.Л. Стрельнікової, викладених в книзі «Законы Мироздания или основы существования божественной иерархии», М.: Амрита Русь., 2003. 

Сьогодні доречі прийшов у блозі цей вірш:

rutzit

Мой закон

·         24.05.18, 20:00 (із блога на І.УА автора із  позивним рутзіт)

 

Мой закон – то не радости дня

И не пара иссушенных фраз,

Мой закон – он внутри, для меня,

Он не писан для правильных вас.

Мой закон не простит, он не Бог,

Он не может быть добрым таким,

Мой закон – это мой поводок,

Да с ошейником твёрдым, тугим.

Крикнет он – и я падаю ниц,

И теряется крик в вышине,

Мой закон не имеет границ,

Ведь вселенная бьётся во мне.

Без него я инертен и слаб,

Он владеет моей тишиной,

Мой закон. Я его тленный раб.

Он умрёт, неподкупный, со мной.

 

08.04.2016