Зараз іде приховування злочину Уповноваженої з прав людини

Автор цього блога, Зелик Юрій, як засіб мирного узгодження стосунків,  із 05.10.2021 року в Верховній Раді України утримує своє повідомлення людини із інвалідністю другої групи загального захворювання про кримінальний злочин Канцелярії Уповноваженої Верховної Ради України по правам людини - торговки "індульгенціям на знищення людяності в Україні та в Європейському Суду по правам людини" - Денисової Людмили Леонівни.
   Денисова Людмила, вкрай непридатна людина, приховала злочин зміни конституційного ладу в Біловодському районі Луганської області, в селищі Біловодськ (після реформи - Старобільського району). Який сьогодні є триваючим із 2015 року. І полягає у винятково жостокому поводженню із Кравцовим Валерієм Олександровиче, керівником із 1990 року Луганською обласною суспільно-політичною організацією "народное движение Луганщины за перестройку". Тільки із-за того, що ця літня людина віком 75 років бажає у її власному дому доповнити поштову адресу його власного із часів СРСР будинку нумерацією "квартира номер 2 ( в ній він зараз живе в бідності кричащій) будинку 236, літера "А", по вулиці Центральна (колишнє "Леніна") селища Біловодськ Старобільського району Луганської області" та "квартира номер 1 (в будинку ним влаштовано перегородку та виготовлено окремий вихід-вхід, щоб до найменшого рівня зменшити спілкування із його дружиною, яка займає решту приміщення - "квартиру №1") будинку 236, літера  "А" по вулиці Центральній селища Біловодськ Старобільського району Луганської області України".
   Лист мій, Зелика, розчленила канцелярія Верховеої Ради України, та одну частину про Денисову направила до Комітету Верховної Ради України за омертвівшим сьогодні номером 19882 "зи" -2-10.2021/309152. А розчленення ВерховноРадовське і омертвівше на сьогодні направила до нічтожества президента нашої України "Луганської обласної державної війсчьково-цивільної адміністрації" за кодовим номером шифру: 09/06-2021/309350.
Друге розчленення направила до іншого прикривача злочинів по зміні конституційного ладу - за номером 09/06-2021/309338, в Луганську обласну прокуратуру. Цей орган державної влади в України за Конституцією України та "законодавством" уповноважений і має доступ до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Щоб внести в нього та призвіща кримінальних злочинці по  зміні конституційного ладу та наіменування юридичних осіб-злочинцій по зміні конституційного ладу в Україні. Тільки після внесення до ЄРДР слідчі можуть отримати доступ до права лідчого вести розслідування повідомлення про вчинений і триваючий кримінальний злочин зміни конститіційного ладу і людьми-посадовцями і юридичними особюами.
Третє розчленування, вже омертвівше сьогодні ,направлено до оборотня Міністерство-внутрішніх-справовських: до "Головного управління Національної поліції в Луганській області" за кодовим трек-номером: 09/06-2021/309337. 
          В якому працює отморозок-Слухаєнко Юрій Миколайович начальником відділення запобігання злочинам (так іменують слово "превенція") і заступником "худої глисто-подобії" - Григорова Олега Олексійовича, начальника цього вищого поліцейського органу в Луганській області, при  своєму заступнику "спермо-недієздатному інфантилу"-Скребець Сергію Вікторовичу, як начальнику слідчого управління.
    Вище викладена інформація взята із надісланого на мою адресу листа Оксаною Виборець. Вона вказаля мені її контактний номер телефону (044)255 - 41- 80. І я сам зараз буду десь шукать 30 гривень для поповнення, із них залишками послуги ПриватБанку грошей, до 80 копійок на рахунку мого мобільного телефону +38-050-88-33-506. Щоб особисто запитати Оксану Виборець, про те який рух в Верховній Раді України на тепер зроблено по контролю запобігання в нижчих інстанціях зверненю до Європейського Суду по правам людини заявою проти України. Яка стала наслідком не відмови судової влади від її взятих на себе обов'язків. А яка вже є наслідком  різних діянь Уповноваженої Верховної Ради по правам людини - гендерної насильниці Денисової Людмили Леонівни.
   Тобі, друже-читачу, я повідомляю про властивість тексту, читаного тобою.. Текст написаний мисленням емоціями. Це надзвичайно потужний по вандалізму дикого руйнування кругом тебе всього. В тому числі, і мирного спілкування із тобою-биком із налитими кров'ю очима - твоїх друзів, твоїх дітей, і так дальші. Це вже було опробовано ще в часи пісні "Весь мир насилья Мы разрушим до основания, а затем/, Мы наш, Мы новый мир построим - кто был никем - тот станет "всем" ". Люди Слухаєнко Ю.М., Григоров О.В., та інші - є частиною нашого із тобою світу.  І недопустимо нами знищувати ні їх, як представників влади при  посадах, або їхніх сімей чи середовища їхнього існування-роботи-розвитку. Всі вони виконуючь свою частину роботи в нашому житті. Але поза рамками незаброни їхнього буття. Від нас належить із винятковою жорстокістю повернути їхню діяльність в правове поле країни нашої, і не заважати тільки тами їм жити, працювати, корить їхні сім'ї, дільтися із їхніми друзями якимось досвідом їхнього життя. Але при цьому із невідворотністю для цих винятково слизьких людей вони мають  сплатити посильним їм той вред, що вони зробили для Кравцова Валерія Олександровича (його телефон для перевірки мене такий: +38 050 -847-00-03) і середовища, в якомі він живе як політик із стажем громадської організацій, як батько сім'ї із внуками, як людина, що із останнього в нього протягує шанс спасіння "соломинку" - тому, хто на його життєвому шляху став єдиною і останньою надією притормозити лавиноподібність руйнування себе, свого майна, своєї сім'ї, своїх друзів. Внаслідок впливу  таких "гендерних насильниць-омбудсменовок Денисових Людмил Леонтіївн".
    Узнавши про існування і "мислення емоціями", знай, що є ще "мислення мозком крові" : і в тебе зараз "вилетить" предінфактим станом твоє здоров'я як чесна реакція на помилку поведінки влади. Це є використаною мною інформацією авторів Секлітової Л.О. і Стрельнікової Л.Л.. 
     Є ще і "мислення кармічне (деяким органом у твоїй душі)" - і наслідком має бути твоя дія: подвонить до селищного голови-спорсмена колишнього, - Біловодської селищної ради Мірошника Олега Валентиновича по його мобільному телефону : +38 050-101-40-71, та - жорстоко до себе застосувавши Техніку Безпеки у поводженні із будь-чим, вчинити тиск на цю людину. Примушуючи її виконати те, що положено їй за її обов'язками. При цьому не вивіши поза Рамки твоєї уваги непрпустимість дзвонити Мірошнику О.В. в неробочий його час ( в т.ч. в обідню перерву). та неприпустимість вести спілкування елементами-збурювачами: "пізді-хахоньками, смєхуюшками" будь-якого виду по руйнуванню долі, здоров'я та іншого. Твоя робота має бути виконана перестройкою ускладненням вмісту. Як непричиненням вреда. Та вивести Кравцова В.О. із стану нелюдського перебування в середовищі нашого із тобою існування і розвитку.
   В тексті статті є помилки набору тексту. Я не маю вже часі їх виправлять. Соррі. Контактні телефони тобі я дав. Житви, поряд зі мною
Зелик Юрій, 63 роки вік.

Про Явище наруги в Марківській селищній раді Луганської області.

Про Явище наруги в Марківській селищній раді.
Наруга, знущання, ущемлення, насильство, умисні дії нерівноправ'я, расизмотворення, віктимізація, підлість, сегрегація за ознакою розвитку інтелекту, чи за онакою розвитку совісті  - це все види природних енергетичних взаємообмінів між людиною і юридичною особою, як наприклад із Юридичною особою публічного права "Марківська селищна рада Луганської області" у Її спілкуванні із людиною, що мешкає на території Її географічної юрисдикції. (Дивися лист Ігоря Дзюби від 16 червня 2021р. № "зе"-143)
Це і Види взаємообміну в шлюбних сім'ях, в об'єднаннях членів (членок) таких шлюбних сімей із іншими.
  У наругі над співзасновиком шлюбної сім'ї -людиною нічого поганого немає. Це природний процес переробки душевними рисами характеру такої примушеної насильно людини очищених відходів, скинутих із Вищих Світів потустороннього світу в людське середовище, і цілеспрямовано наведих на таку людину кимось, наприклад Сектором опіки та піклування Служби у справах дітей Марківської селищної ради Луганської області, винятково для того, щоб людина дикими душевними стражданнями ці відходи Вищих Світів переробила у продукт - вид енергії, який придатний для розвитку і процвітання світу, який створив умови, наприклад, для комфортного проживання Керівництва Марківської селищної ради Луганської області чи для планети Землі у взаємозв'язках та взаємовідповідальностях Її, як живого організма, який управляє в якійсь мірі людством через погоду, катаклізми. І Сам, в свою чергу є управляємим Старшими.
  У Світах нашого Бога, який послав в наш світ Сина божого Ісуса Христа 2000 років тому назад, серед особистостей, які розвиваються по позитивному шляху, практично немає охочих розвиватися через завдавання мук наругою  іншим - подопічним. Мало охочих працювати і розвиватися під наругою, знущаннями, під віктимізацією, підлістю поводження із ними, під насильством Ку-Клукс-Кланівськи організованого Структурою долепроявлення таких індивідів. Тому в світах Бога спеціально готують душі для роботи із такими негативними, дуже болючими видами енергій із душ отморозків України, що розвивають свої початкові вміння, наприклад на території Марківської ОТГ, вона нині називається Марківською селищною радою Луганської області.
Україна є тиражованим вдалим енергетичним утворенням-експериментом  Вищих Світів, як наприклад, Римська імперія - давша римське право нам, в якому не прийнято було посилатися на прециденти, як тепер це робиться у праві Сполучених Штатів Америки, чи в Європейському Суду по правам людини.
Із варіантів в програмі вибору людина, яка проживає тепер чи в інший час, вибирає той із них, що їй по душі. Накоплює в собі якусь рису характеру, молиться Богу "у прощєніє її гріхів", та цією рисою характеру переробляє  енергетики при її спілкуванню в ситуаціях життя і цим посилює таку рису характеру, як культурист чи спортсмен чи депутат селищної ради. В наступних ситуаціях життя такої людини Вищі програмісти запису життя для такої людини враховують надбане людиною, і переводіть людину в життя спочатку подонка при владі чи просто дрібного мерзотника. І коли переконаються у стійкій тенденції розвитку її на обслуговування негативних процесів, то переводять її розвиток на рельси становлення отморозка із розгубленою совістю та втраченою честю. А потім на обслуговування неприємних прочесів по очищенню в Аду душ людей сильними муками та стражданнями в ім'я повернення на позитивний шлях розвитку такої душі із помилками поведінки. А ще більш продвинутих приставляють вже до роботи в лабораторії на  поверхні нашого Сонця - зірки у нашій галактиці Чумацький Шлях (рос. "Млечный путь"). Де такі колиші негідники та гадость, наприклад білохалатна чи чорномантійна, робить потрібну Світобудові роботі по відриванню частинок душі колишнього невиправного грішника послідовними неперевними діями без наркозу чи іншого обезболювання страждушої душі в невимовних, "адських" муках. Очищають відірвані частинки душі, їх передають на склад, а непридатні для використання енергії пакують у енергетичні контейнери та скидають на планету Землю для  переробки непридатного в людських заворушеннях, війнах, протесних настрояк та інших формах наруги.
  В Україні для винятково удачливих створені умови для ознайомлення із Явищем "насильства і наруги", описаному  в Конвенції про права осіб із інвалідністю (Конвеція про права інвалідів). Воно описано в цьому Міжнародному документі 995_g71 в Статті 16 "Свобода від насильства і наруги".  І той, хто має щастя ознайомитися із змістом цієї статті, вже може із веселою посмішкою помічати дике невігластво "ПриватБанку", чи "ОщадБанку" чи селищної ради, суду або будь-яких органів- маніфестаторів  свавільної влади у Старобільському районі Луганської області на території колишніх Марківського та Біловодського району. Які не хочуть виконати свій обов'язок та розмістити в доступному форматі текст мудрого документа Конвенції про права інвалідів для людей, що працюють в цих утворенням божевільного бога, чи для їхніх споживачів послуг.
  А навіть тим читачам, яким удасться вчитатися в текст цієї Конвенції, може відкритися знання, що Україна надавала вже Комітету з прав осіб із інвалідністю три рази Доповідь ції Держави-учасниці про ужиті Україною заходи для виконання Нею своїх зобов'язань за цією Конвенцією. І що тексти цих доповідей виявляється десь забезпечені широким доступом громадкості до Її доповівдей Комітету з прав осіб із інвалідністю при Генеральному секретарю Організації Об'єднаних Націй (ООН).
  Стаття написана в розвиток ідей Лариси Олександрівни Секлітової та Людмили Ленівни Стрельнікової, оприлюднених в статті "Закон существенного отличия" глави " О существоании душ на Уровнях. Взаимодействие Урвней" книги "Законы Мироздания или основы божествееной иерархии", в книгах-двотомнику "Открытия без телескопа" для консолідації несумісних сил у нашому сіспільстві на спільну мету життя в Україні, із знаннями про властивості практик влади в Старобільському районі Луганської області.

Ги-Ги-Ги! Ай да Поліцейські! Надрали сьогодні жопу Міні Авакову

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Ги-Ги-Ги! Ай да Поліцейські! Надрали сьогодні жопу  Міністру Авакову!

Стаття ця написана в допомогу отморозкам-гадості  мінусовості Президента Путіна Російської Федерації.

Сьогодні, 02 липня 2021року, в 00 годин із хвилинами  поліцейські групи оперативного реагування  Марківщини (Це відділення № 1 ( смт Марківка) Старобільського районного відділу Національної поліції України в Луганській області) створили умови усвідомлення Міністром внутрішніх справ Авакову потреби забезпечити його підлеглих і, в тому числі, поліцейських - дублюванням передавальним звукозапису інформації, яка стала першоприпричиною невідкладного втручання у нестандартну ситуацію із загрозою здоров’ю та із загрозою життю. Що є ВОПІЮЩИМ порушенням Закону Світобудови «Закону невмішування (російське: Закон невмешательства)». Ніхто не повинен допомогати  безнадійному, до тих пір, поки у особи в безнадійному становищі не почне зявляться сповільнення намагань виправити свій незвичний і неприємний їй стан, і на стане реалізовуватися її, безнадійної особи, інволюційний розвиток: послідовне втрачання баласту в виді отказа  однієї системи, який за собою уволок другу систему. І так до нуля лавиною із Опусканням на Рівень, де набагато гірше. Тільки про одсліженому Явищі затримки- сповільнення-зупинення розвитку негайно потрібно благодатно і притягально надати Особистості поштовх-підтримку, без стягування із неї плати за послугу. Та тихо в непомітно  прибрати цю надаваєму допомогу, переконавшись, що включилася інерційна тяга. А вже потім. Потім! Потім!!!!! Примусити цю дрянь-простофілю компенсувати якимось еквівалентом, що доступний Їй, затрати Контролюючої системи – вас, читачів цієї статі, на надання самого потрібного виду допомоги тому, хто не справився із своїми потребами та попав в біду. Так йому і нада! Козлу вонючому! Нічого в другий раз зневажати потребу відслідкувать місця, де будуть різно-породитсті  соціальні  мандавошки чіпляться до його анального отвору, і привносить із собою крім дрібних і неприємних незручностій ще і соціальний трипер, пере заражаючи ним цікавих. Та, вже потім, принесуть і соціальний сифіліс – той який передається вже не статевими стосунками, а контактним способом: із вушка у вушко (Сарафанне радіо, Одна баба сказала!), о потім із глазу в глаз (тет-а-тет), а потім вже від серця до серця. Коли сволочь, яка їде в ободраному і убитому «горбатому Запорожці»  часів Микити Хрущова, часів  Леоніда Брежнєва, часів Михайла Горбачова, часів Кравчука-Кучми, … -  харю свою не миту не одверне від людини, що іде пішком чи стоїть, чекаючи попутного транспорту.  В той час, коли водій престижної і дорогої  та чистої автомашини зупиниться і підвезе попутно по дорозі. Я звертаю увагу читача на те, що ми стали жити в сумних умовах, коли той, хто може – чи водій «Іномарки», чи водій «Москвича», чи водій мопеда (скутера) – не хоче допомогти чим може: підвезти по-путі. Це є Явище вати: коли перешкоджають відбуватися коливанням, гасять їх. В той час коли коливання (електричні, радіо коливання, коливання інформаційного поля) здатні увійти в резонанс і різко підсилити свої властивості. Як, наприклад, поява Ефекту «переповненої чаші терпіння», (кумулятивного Ефекту страждань, накопичувального Ефекту). Тобто «вступання в резонанс. Коли тому є Авакову прийшолся як Міністр гасити свару жителів, які нехотіли, нехотіли!, НЕХОТІЛИ!!!!!!!!!!!!! – дати можливість тим людям, яких примусили одсидіти на карантині, почувати себе не тим: Ти – ніхто, і ім’я твоє –ніяк! НЄЗАВАЖАЙ НАМ ПРАСЮВАТИ! ПАШЙОЛЬ НА _ХУй. Оце справжне Імя людини, коли ку-клукс-кланівці України втоптують людську гідність в говно. Дефрагментуючи в ній уміння багато чого робити до стану Фрустрації, як наприклад у Судді Тараса Логвіненко  Марківського районного суду Луганської області. Людини-мерзотника Рівня отморозка, який рятує честь сраного Марківського районного суду Луганської області геніальними і дуже сумними, (Хі-Хі-ХІ-Хі!!!!!) винаходами в його справедливому судочинстві зацькованої людини статтею однією і тією ж самої статті Кодекса України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Він єдиний із чотирьох придурошних суддів покарав «плюсиком» - додатковою вимогою в примусовому порядку сплатити ще і полугу судочинства його – Судовий збор. В розмірі близько 800 гривень. Точне число вказано в Законі України «Про судовий збор». І людині-легенді села Кризького Луганської області Усіку Юрію присудив трое суток обізьянника поліцейського. Але свинота-покурор  і ку-клукс-клановець України із Марківщини - цього не захотів помічать. І геній-Тарас Логвіненко влип в повну жопу, в повний піпець  перебуваючи в стані фрустрації, нарвавшись в своєму справедливому судочинстві на особу із інвалідністю,  віком близько 55 років, Миколу Івановича Дронова при внесенні рішення справедливого судового  в інтересах злочинців: кредитної спілки «СуперКредит» (кс «СуперКредит», код в ЄДРПОУ:37917325, місце знаходження 01033, м. Київ, вул.. Жилянська будинок 68 приміщення 321 кімната 3, ліцензія спеціальна іще не анульована і іще не зупинена в протіканні її строку дії). Він в своєму дуже сумному Рішенні від 06 травня 2021 року № 417/10/21 висвітлив, що ця кредитна спілка витребувала із Тараса Логвіненко  рішенням суду щодо Миколи Дронова відшкодування відсотків по кредиту із точністю до 61 копійки. При сумі цих відсотків в  188 933 гривень. Ця гадость нашої України, кредитна спілка «СуперКредит», свої ризики щодо неповернення кредиту та ризики щодо серйозних штрафів за не носіння масок в приміщенні кс «СуперКредит» її споживачами  фінансових послуг – оцінила суму ЩЕ не сплачених відсотків із точністю до 61 копійки. Якщо це насторожить – в тексті судового рішення можно вичитать, що ця Позивач жодного разу із двох потібних – не явилася на судове засідання. І неперервно надавала заяву про розгляд справи за Їх відсутністю. Що є вопіющим порушення Цивільного процесуального кодексу України. В який закладено невідворотний принцип змагальності позивача із відповідачем, що «дишло, яке повертає Позивач» має бути туди – куди вийшло. (Закон – що дишло. Куди повернеш – туди в вийшло»). Саме тут є причина нинішнього тимчасового Стану фрустрації у  приязної і не злобливої людини – судді Тараса Логвіненко: не враховуваня того, що «єнергія – є інформація. а інформація – є енергія». Тобо тут сказано про Явище коливання інформаційного поля і з резонансами багатьох видів. Гармоніками коливань першого порядку, другого порядку. І це не є межа. Саме тут обісралися снайпера Російської Федерації, які воюють  снайперськими гвинтівками із лазерним прицілом із території Еленерівщини та Денерерівщини  із українськими воїнами. В українських воїнів є радіостанції, які працюють на гармоніках коливань опорного кварцового резонатора із низькою частотою коливань, частота яких подвоюється, потроюється гармоніками коливань. А не є частотою резонанса тільки кварцового резонатора.  Судді Тарасу Логвіненко потрібно були постійно відсліжувати (Це називається Закон Світобудови «Закон охорони (Закон охраны, по російськи)» -  місць, де привносять інтереси інородного – випадкова не явка на судове засідання, яке було передбачуваним і щодо якого поступила заява про розгляд без «Позивача». Випадкова дуже велика точність дечого. Випадкові прослизування якогось процесу по ускладненій архітектоніці простого, тупого дійства. Бо в таких місцях появляється відключення уваги судочинця не здатністю ідентифікувати до якого Рівня відносится явище – чи Рівня трохи вище статевих органів, чи це початковий етап процеса, який перейшов на Рівень уже із не сопоставими властивостями і не сумісними процесами. Тобто общупування у слона хобота, вушей,  хвоста, чотирьох ніг абсолютно точно виявить властивості слона крім однієї – ЦЕ СЛОН.  Саме в цьому місці тайний смисл слів: «Пускай же говорять собаки: Ай, моська! Знать она сильна! Что лает на слона!  Це явище  осмислив лютий матеріаліст- талановитий лектор Сампольські дуже престижного іноземного вищого навчального закладу в циклі із свої 12 лекцій на тему «Біологія релігіозності». Шукайте їх самі в Ютубі. Я ледар. І не попіклувався над тим , щоб для вас, таких як я і сам, їх зберегти і швидко знайти. Уви!  Вам я рекомендую купить книгу-червня 2021 року видання «О чём молчит нака». Іх  закупляє та розсилає по замовленням російський приватний підприємець Гарасс  Олексій Яковлєвич. В умовах коли одна книга  «О чём молчит наука» коштує 510 рублів російських. А пересилання в Україну обходиться 2100 рублів російських зверху вартості книги на користь національного оператора  поштового звязку Росії. Електоронна адреса Олексія Гарасса info@duscha.ru .  Така сволота як Ігорь Дзюба, голова Марківської селищної ради Луганської області, абсолютно не зацікавлений о забезпеченні вам можливостей отримати освіти на основі найновіших знань, які не є ким  то пережованим після вже виплюнотого. Він буде вкладати гроші селищної ради тільки на покупку бензину для мотокос для роботи  по привчанню рукожопів  виконувати прості і потрібні всім нам  послуги по прикрашанню газонів селища Марківка. І жодної копійки не виділить для можливості цією новою книгою «О чём молчит наука» авторів Л.О.Секлітової та Л.Л.Стрельнікової в бібліотеці Марківського районного  суду забезпечити належну освіту бідних умом суддів,  для появи у них здатності орієнтуватися у символіці: в тому, що називається «Правочин» - це ваша будь-яка дія: чи знамання із себе трусів коли вже припекло – що є розумним правочином. Чи ваше підписання завідомо збиткового Договору із «ПриватБанком» - однією із самих безсовісних в Україні Фінансових організацій, у умовах коли вам вже більше нікуди діваться: або ваша дитина помре при вашій чесній  і справедливій поведінці  із цією корисною всім  нам організацією. Або ви умисно і  тонко багаторазово прорахуєте, щоб не попастися, і будете брехати своїми копченими наглими безстижими очима тільки для того, щоб зберегти життя вашій дитині  за рахунок безчесного і підлого отримання коштів у Юридичної особи публічного права із законним сподіваннями ці гроші повернути назад із плюсиком в 200 – 500 відсотків від суми, яку Банк вам дав із смердючим скрипом  в  умовах коли отморозки поліції займаються підставлянням під монастир свого найближчого начальника і нічого! НІЧОГО!!! НІЧОГО! !!! не хочуть для вас зробити. Це явище називається  «дефекти правочину». Це явище було досліджено достойним умом придурків  із Верховного суду України в їхній науково-правовій роботі 24 листопада 2008 року « Узагальнення. ХіХі. Практика розгляду судами цивільних справ  про визнання правочинів недійсними». Прочитайте! Ви получите масу задоволення від усвідомлення, що є пояснення розумне вашим помилкам поведінки. У будете вдячні цим людям, які роблять роботу не потрібну більшості наших громадян. Але вам дають соломину, коли негідник суддя Тарас Логвіненко вас буде утоплювати в імя процвітання мерзенності нашого суспільства: «кредитної спілки СуперКредит». Тому суддю Тараса Логвіненко треба плекать, берегти і розвивать та захищати способами які тільки доступні вам. Щоб він в наступний раз міг хитро, легко та артистично  і безпечно для свого життя та здоров’я обідрать як липку таку «кредитну спілку» як «Приватбанк», знять із неі штани, поставить раком на трахнуть молотком  суддівським по сракі, зупинивши дію їхньої ліцезії строком на один рік. А ми могли б із інтересо подививитися, як буде викручуватися цей порядний орган в нашій державі плстячи сатисфакцію за нечесну підприємницьку практику по наданню фінансових послуг. ХО_ХО_ХО! НЄ СМІШІТЄ МОІ ПАТКОВІ. ВАС, МІНТИ ПАГАНІ,НЕ ПРИКРИЛИ ТОЛЕРУВАННЯМ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ САТИСФАКЦІЄЮ. Це зробив! Зробив! ЗРОБИВ!!! Мудрий суддя Тарас Логвіненко. Який зміг це зробити тільки за вашого сприяння відбрати гроші у ваших керівників селищних рад, міських рад, обласних рад винятково для однієї мете: дати Тарасу Логвіненку доступ до освіти, яка пояснює те, що емпіричним шляхом, не розуміючи що вони роблять, вже зробили для нього Судді Верховного Суду України: В НАЧАЛЕ!  НАЧАЛЕ!!! було слово. И слово  було у бога , і словом був бог». Тобто мова іде про символ, розвиток символа, становлення симвалу вже в  Іпостасьсь не досягає мого Рівня. Але в якому можуть бути дефекти – дефекти правочину. Коли «гусеницу синюю – назовут – гусынею. Финишную линию – пунктиром.» Ы стадо ыдыотыв буде пританцьовувати ыз хлопанням в лАдошы: « Тілі-Там-Там-Тіром: тоненькім пунктіром !!!! Тілітам-там-тіром:тоненькім пунктіром!!!»

Стаття написана в розвиток ідей, що висловлені були Ларисою Олександрівною Секлітовою та Людмилою Леонівною Стельніковою  в статтях  «Закон Всеобщей любви», «Закон охорони», Закон «Симовол – абсолютне причастя  закону».  Вони знаходяться в книзі Законы Мироздания или основы существования божественной иерархии». Рекомендую.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Про гадость чорномантійну в Україні для деструкції Російською Фе

Про гадость чорномантійну в Україні для деструкції Російською Федерацією.

Україна-як-держава врахувала потребу розвиватися душам людей-громадян у багатовекторності риси характеру із багатовекторністю часу формування цього надбання душі. Мова ведеться про «пространствєнно-врємєнной контіннум». Для цього людей-громадян України згрупували в соціальні течії територіального обслуговування інтересів держави чи соціальні течії понятійного обслуговування інтересів держави. Це всіма визнане як «волевиявлення виборців територіального виборчого округу № 114 (Луганська область)» із переліком числа голосів, які отримав кожен із кількох кандидатів в Народні депутати України. Це всіма визнане як «група лобіювання «соросята» у Верховній Раді України» - соціальна течія понятійного обслуговування інтересів держави.

Подібна соціальна течія сформована і в судовій владі України для вільного, в рамках незабороненого, розвитку особливої Форми життя – гадості чорно мантійної. Призначення якої є обслуговування соціально-інформаційних потреб отморозків-людей Російської Федерації, та подібних - із не визнаних Луганської народної республіки, Донецької народної республіки (ЛНР та ДНР), -  які працюють над виконанням деструктивних завдань, що  поставлені президентом Володимиром Путіним Російської Федерації по розчленуванню України у багатовекторності: і територіально, як ЛНР, ДНР, Харківська народна республіка (це завдання залишилося не реалізованим), і розчленування України обєднанням людей у ідейні територіальні течії політично-соціального впливу, як наприклад проросійські товариства по інтересам типу «Комітет порятунку України» Миколи Азарова. Це явище є нематеріальним благом України як противажель Її розвитку омертвілістю своїх понять, омертвілістю Її розвитку в консерватизмі – розвитку гнильйом кладбищенським смердючим.

В Сватівському районному суду Луганської області над цим працюють, і достатньо проявлено. Для цього, наприклад суддею Поповою О.М., робиться схованою (латентною) в Ухвалі № 76 05 35 87 та Рішенні № 75053643 по Справі № 426/16408/18 суду інформація про час і дату отримання канцелярією Сватівського районного суду заяви про вплив на права людини. Строк розгляду якої встановлений жорстокою датою в 3 доби-72 години від моменту адміністративного затримання людини. В результаті отморозки-люди із подібної паралельної соціальної течії в територіальній прокуратурі проявлять бездіяльність, прикрившись своєю недієздатністю,  і не вносять до Єдиного реєстру досудових розслідувань виявлену при безпосередній їх участі в суду ними подію кримінального правопорушення, відповідальність за який передбачена як мінімум статтею «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України. Як, наприклад, це зробив у 2018 році Барабаш Ю.М., прокурор Сватівської окружної прокуратури Луганської області, виконуючи свої громадянські та посадові обовязки в судовому засіданні 24, 25, 27 липня 2017 року по кількох «провадженнях» у Справі № 426/16408/18.

Для вдумливого читача цієї статті довідково повідомляю, що жорстокість числа 72 години закріплена Конституцією України в частині другій Статті 29 Конституції України схованістю в поняттях формулювань. Та захищена прецидентним Рішенням Європейського Суду по правам людини «Желтяков проти України» (заява №4994/04), міжнародний документ в Україні (974_708), де було питання затримки судового розгляду, і встановлена сума сатисфакції в 6200 євро (186 930 грн. на сьогодні). І захищена законом статті 27 (Внутрішнє право і додержання договорів) Віденської конвенції про право міжнародних договорів від 23 травня 1969 року, міжнародний документ в Україні (995_118).

Гадость чорно мантійна змінює властивості корисної звірушки, імя якої «связивающіє елємєнталі (рос. связывающие элементали). І яка працює двигуном інерційної тяги по звязуванню причини із наслідком (веєром наслідків). В результаті «гусеницу синюю назовут гусынею, финишную линию – пунктиром. Тили-там-там-тирам. Тоненьким пунктиром. Тилитам-там-тиром, тененьким пунктиром. (Влодимир Висоцький)». Але це не надовго. У відповідний час не виконану роботу тієї «звірушки» відпрацьовує за неї «звірушка із її сімейства, але Рівня вищого в Ієрархії «связывающих элементалей»», несучи на собі обовязки по стиковочній місії всіх подій в Україні для єдиноцілісного існування і розвитку України в непоєднуваності властивостей всіх Її Рівнів та у несумісності технологічних процесів, які відбуваються в Україні на різних Рівнях, які відбуваються у різних соціально-політичних течіях.

Стаття написана в розвиток ідей Л.О.Секлітової та Л.Л.Стрельнікової, які викладені в статті «Закон ієрархічєского построєнія» книги «Законы Мироздания или основы существования божественной иерархии», та в книзі «Философия вечности».   06.06.2021р.beer2 ,
druzhba ,  call ,   help  ,   vkaske ,   hammer ,   chih,        ...

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про секс та обов’язок навчитися класифікувати.

Часи СССР (СРСР, укр..). В молодої жінки було запитано: «Чи ти вже почала займатися сексом із посторонніми чоловіками (після того як ти стала заміжньою) ?». Вона відповіла неочікувано і дивно та парадоксально:  «А зачєм ето ?» uhmylka

Висловлене нижче не є брєдом (маячнею) «сумашедшого». А є ВИКОНАНОЮ РОБОТОЮ по протистоянню підлості та «ставлянню на місце» подонків- наших співгромадян України, і не тільки. Мною ДАНИЙ ІНСТРУМЕНТ ОХОРОНИ СЕБЕ І СВОГО «СЕРЕДОВИЩА ІСНУВАННЯ».hypnosis

Принципової важливості для людини-майбутнього кандидата в проживання в «Царстві Небесному – Вищих Світах»* є усвідомити, навчитися та довести до автоматизму роботи «уміння класифікувати явища»*, «Уміння класифікувати ...»* .smile

Тому що у Вищих Світах у душ істот, що живуть і прогресують там, риса характеру «уміння класифікувати»* є ІНСТРУМЕНТОМ ЇХНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, при виконанні несучої насолоду і задоволення роботи над завданнями ще старшого Рівня, аніж Рівень, на якому ті істоти перебувають у Вищих Світах.cvetok

Таким чином, Вами, читачем цієї статті, зараз виконується освітня робота для мети усвідомити існування у Вас риси характеру «уміння класифікувати»* , виконується освітня робота про розширенню обсягу світосприймання (кругозору), який повязаний із ростом поняття «риса характеру уміння класифікувати »* .privet

Повідомлена вище історія про секс і молоду жінку доповнюється обставиною: ця молода жінка була шлюбною дружиною молодого офіцера збройних сил Радянського Союзу, який після укладання шлюбу і закінчення на Україні військового училища, отримання звання молодшого лейтенанта – був направлений для проходження подальшої служби в ГДР, Німецьку демократичну республіку. А його дружина залишилася по деякій причині в Луганській області України. Отже є «підстави» для застосування в осмисленні «морального девізу-постулату: «Всє баби – бл@@@!!!»». Очікуваною «молодою громадськістю» відповіддю мало б бути: «А що, я гірше всіх?», «А що, мені хіба теж не хочеться?». rofl Пояснення причини вчиненої відповіді буде помилковим, як класифікування події, що «вона дура, та не просто дура, а кругла дура». На самому ділі  Істинним класифікуванням буде застосування «уміння класифікувати»* умовами розширеного кругозору. А саме, ця молода і дуже красива (!!!) жінка сформувала в собі «рису поваги до Вищестоячих, в виді сумлінного постійного виконання двох Заповідей Божих од Моісєя: а) не прелюбодєйствуй (не займайся сексом поза шлюбом), та б) не лжесвідєтєльствуй (не бреши навіть подумки своєму чоловіку що ти не зраджуєш йому)»*look

Теж саме можна сказати під іншим кутом зору (в іншому аспекті, з другого боку). В цій, описаній вище, ситуації проявилося «постоянство в звязках» в поєднанні із «цінуванням партнера» та в поєднанні із «вірністю» - як вже сформовані 3 риси характеру. Це - «Федот да не тот».boyan

Уміння класифікувати захистить Вас від підлості, і є ІНСТРУМЕНТОМ протистояння  подонкам-людям. Це актуально напередодні крутої ескалації заворушень в Україні шахтарів-жертв, що не витребували погашення заборгованості по їхній зарплаті.help

Стаття написана в розвиток ідей письменниць Секлітової Л.Л. і Стрельнікової Л.А.

27.04.2021 р.


24 квітня світлий день народження Лариси Секлітової. Це важливо.

Долею від Всевишного 23 квітня 2021 р. в «Марківський» (нині Старобільський) район прийшла поштою унікальна книга-двотомник «Открытия без телескопа», видання 2021 року. Книга була надіслана із Росії людиною-благодійницею за її кошти винятково для забезпечення можливості в  Старобільському районі Луганської області України перевести у небезнадійних людей світогляд у розмір обсягу бачення (перевести на новий Рівень), при якому вбачається помилковість моральної норми України: «А  після нас – хоч потоп!!!». Яка є також і моральною нормою людей в інших країнах. Перевести світогляд в розмір обсягу бачення, що нами, і українцями, опікуються Вищі Світи для направляння наших поступків, устремлінь та іншого в напрямку виконуваних завдань Вищими Світами.  Несуть відповідальність Вони за Всесвіт і його життя.

Секлітова Лариса Олександрівна із Стрельніковою Л.Л. в цій книзі продовжили відкривати людству тайни будови Мірозданиія, Всесвіту, закони їх розвитку і майбутнього нашої Сонячної системи. Книга несе унікальну інформацію і значно підвищить загальний Рівень пізнання читача. Ларисою Олександрівною Секлітовою та Стрельніковою Л.Л. удалося зібрати нові матеріали про будову Мірозданія і Всесвіту, а також інших світів. Ці доповнення знань, викладених ними у їх книгах, дозволяє краще розуміти, в яку сторону потрібно рухатися і чи можливо вносити корективи в ситуації життя людини.

«Жодна волосина не впаде із голови людини без волі Бога» - вже міцно засвоєний людством вислів. Світлий День народження Секлітової Лариси Олександрівни є виконаною Богом обіцянкою, ще із часів Ісуса Христа, «надіслати Утішителя». Тобто людину, яка на 2 наступних тисячоліття розвитку людства по 4000-й рік одкриє не безнадійним людям розуміння, які задачі в їхній діяльності, цілях, думках є Зло, а які є Добро. Яка відкриє, що Вищі Світи (!!!) пишуть долю кожної людини, кожної держави, кожної нації із можливістю навчитися, у ситуаціях в малому обсязі предоставленого їм вибору, уловлювати цілі, які поставлені у виборі перед людиною, для виконання задач Вищих Світів. Та діяти не для руйнування свого спадкового генетичного коду, не для руйнування  позитивних надбань своєї душі, не для руйнування свого середовища існування, стосунків в сімї, в політичному і соціальному житті країни, стосунків міждержавних, не для руйнування планети Землі, Всесвіту і дальші по ланцюгу причинно-наслідкових звязків та взаємозалежностей. Лариса Олександрівна Секлітова разом із Стрельніковою Л.Л. повідомили, про виконанання передбачення 90-років Вищих Ієрархів, про іймовірний розвиток долі людства, у не виправленій ним помилці поведінки, через погодні катаклізми, повені, землетруси, техногенні катастрофи, світову пандемію хвороби, ліків від якої ще довго не буде знайдено. Нагадали про передбачене більш жорстоке направляння людства на цілеспрямування відрізняти Добро від Зла та жити, формуючи свою душу правильною усвідомленою поведінкою через багато перевтілень душі із одного тіла в інше – до придатності розвитку наступним етапом у Вищих Світах, древніми названими «Царством Божим».

Цей двотомник доповнить нові книги Секлітової Лариси Олександрівни та Стрельнікової Л.Л. найближчим часом в Марківській публічній бібліотеці. Тел. для довідок: 050-88 33 506 (Юрій),      тел.. + 38 095 658 39 09 (Раїса Мирофанівна).

«Возьми меня, не пожалееш !!!», - казав Кот в Сапогах із священної для дітей казки. Прийшов сьогодні час це зробити і Вам. Щоб не жалкувати за упущеною можливістю.   24.04.2021 року.

24 квітня світлий День народження Секлітової Лариси. Пам’ятай!

24 квітня світлий День народження  Секлітової Лариси. Памятай про це!

Для України і її населення важливо дуже звернути увагу на ПОДІЮ, що 24 квітня була народжена Велика людина Секлітова Лариса Олександрівна.question

Чому? Тому, що Богом предоставлено українцям, і людям інших малих і великих держав, подією її народження можливість прогресування в позитивному напрямку способом вивчення інформації про розвиток себе своїм бажанням розвиватися у світлих властивостях своєї особистості не засобами жорстоких страждань, не проходячи випробування Злом. Іншими словами – прогресувати (навчатися) не із під палки!hammer

Планета Земля створена зусиллями Бога як Особистості із умінням ТВОРИТИ із речовини і із енергій, що не досліджені земними ученими. Бог для потреб розвитку і існування Землі створив разом із Своїми Помічниками людину - із властивістю народжувати маленьких дітей. Та із властивістю змінювати свою особистість придбаним досвідом життя, придбаними уміннями, придбаними рисами характеру при проходженні через ситуації життя в суспільстві і в природі. Чи змінювати свою особистість деградацією  -  розгублюванням накоплених позитивних рис характеру і корисних умінь.

Дуже багато років тому Бог із жалем переконався, що його експеримент із створенням та вихованням особистості людини іде невдало. Спробою виправити ситуацію є придумана Богом ідея дати придатним для розвитку людям знання про будову Вищих Світів, про Особистостей, які прогресують і працюють у Вищих світах. Дати людям знання про ціль розвитку Вищих Cвітів, про те, якими процесами створюється прогресування людини в позитивному напрямку, та якими процесами створюється деградація людини – розгублювання її накопленого духовного і матеріального багатства. Тобто дати людям знання якими процесами створюється прогресування в негативному напрямку-напрямку до розвитку темних енергій, а не світлих.

24 квітня народилася Секлітова Лариса Олександрівна – людина, що стала здатною отримати од Вищих Світів, од Бога і Його протилежності – Диявола знання, якими можна свідомо сприяти своєму особистісному розвитку в позитивному напрямку із поступовим підніманням по етапах розвитку і розвиватися із пильністю, щоб не змінити напрямок свого розвитку в «Царство Диявола». Знаючи, що матеріальне багатство є засобом для розвитку, накоплення, в собі головного – духовних властивостей людини. І, в наступному після дуже великого часу перейти у стадію розвитку своєї особистості у Вищих Світах – «Царстві небесному».  А не для насолодження та спадщини дітям і внукам майном.

Секлітова Лариса Олександрівна отримала знання і разом із Стрельніковою Людмилою Леонівною їх повідомили людству в книгах, написаних мовою різного ступеня доступності для читача – для читачів різного Рівня розвитку. Ці Автори, філософи, письменниці і вихователі, рекомендували розпочинати вивчення їхніх книг із книги «Высший Разум открывает тайны мира» і потім читати згідно рекомендованого списку. Найскладнішою книгою їхньою по мові викладення є книга «Законы мироздания или основы существования божественной иерархии».

В Україні іде війна російського агресора. В нас іде пошесть короно вірусу. Це той розвиток «з під палки» ледарям духовним-українцям, які відторгають шлях розвитку через Добро а не Зло, про який принесла знання Секлітова Лариса Олександрівна.

Докладніше можна ознайомитися тут: https://www.gold-race.ru/ .spasibo spasibo druzhba

Ще про гадость білохалатну Сватівської психушки.

Ще про гадость білохалатну Сватівської психушки

Із гіркотою повідомлю, що гадость білохалатна працює і в Сватовській обласній психіатричній лікарні. Що знаходиться в Луганській області України на її сході.

В переказуваннях минулих подій повідомляють про одну гадость білохалатну, яка була відповідальною особою на судовому процесі по розгляді заяви вище вказаної психушки про примусову госпіталізацію в психіатричний заклад людини-громадянина України.

Цей лікар-психіатр, особа чоловічої статі худенької статури, усвідомлював, що законним представником людини, стосовно якої «видавлювалося» судове рішення госпіталізувати в примусовому порядку, - була людина, теж чоловічої статі і міцної статури, яка змушена була приїхати за 130 кілометрів в суд за свій рахунок. І коли психіатр отримав прохання від «обвинуваченого в тяжкому психічному розладі» дозволити із банкомата зняти 200 грн. із карт-рахунку для компенсації часткової витрат законного представника, то він (психіатр!!!) розіграв спектакль зображуванням стурбованості та сумніву на обличчі. А потім відмовив і примусив «обвинуваченого» сісти в автомашину-таблетку «Швидкої допомоги». Так ми прогресуємо. В якому напрямі?

Знаменитий Антуан Сент Екзюпері вклав в уста одного героя книги «Маленький принц» слова: «Помни, что ты всегда в ответе за тех, кого приручил».

Автор цієї статті знає, що частина людей думає емоціями. І одні із таких мислителів прийдуть до висновку, що треба сказати: «Яка ж гадость білохалатна!», ознайомившись із такою поведінкою лікаря в Україні.

Я ж звертаю увагу на найближчу знаменну подію: 24 квітня світлий День народження Секлітової Лариси Олександрівни – філософ, письменниця і Велика людина.help І в звязку із змістом цієї статті повідомляю, що Авторами Л.О.Секлітовою та Л.Л.Стрельніковою в січні 2020 року було напечатано книгу « (“) Законы мироздания (”)   или () основы существования божественной иерархии (”)». Чому я вимушений для кращого розуміння моєї статті нагадати цю дату і про цю Людину? Бо ці Автори автограф написали для кожного власника цієї книги. В якому є слова: «…Желаем быть достойными Новых Знаний, открытых Богом для совершенствования Вашей Души.» Висловлене в автографі ними означає, що є серед нас люди, які недостойні нових знань, із-за не піднімання ЩЕ в своєму розвитку до Рівня своєї особистості, на якому появляється уміння правильно сприймати нові знання. Сприймати, не спотворюючи їх!!! Тому і наведено тут ще і слова, адресовані Маленькому принцу.druzhba

12 квітня 2021 р.

Пост скриптум. Вага книги «Законы мироздания или основы существования божественной иерархии» дорівнює 3 кілограма 700 грам. (Мова іде тільки про книгу, яка напечатана в 2020 році)

Докладніше про цих Великих людей можна узнати (рекомендую!!!) на сайтах www.gold-race.ru, www.dusha.ru, www.6paca.deНе прогавте свій шанс!!!!  sleepy

Як ця суддя іде по шляху становлення людини-отморозка.

Як ця суддя іде по шляху становлення людини-отморозка.

06 квітня 2021року Шкиря Віра Миколаївна, суддя Марківського районного суду Луганської області, не вийшла із свого кабінету для проведення судового засідання по судовій справі № 417/1320/20, час розгляду якої нею був призначений на 10:00 цього дня.

Цим злодіянням в моральному полі людства вона зробила крок по прогресуванню в напрямку Зла формуванням в собі негативних рис характеру. Ціллю придбання яких є досягти стану людини-отморозка із втраченою совістю, розгубленою честю та умінням в творимому злодіянні знаходити блаженну нотку.

Призиваю читача статті осмислити значення порушеного конституційного права на справедливий суд. Для протидії прискорення тенденції перетворення нашої України в державу-скопище подонків та отморозків.

 

Як співіснувати поряд із ненавистю.

Як співіснувати поряд із ненавистю.

Записи теми буду намагатися із гумором повідомляти.ura

Першо-наперво ненависть своїм основним є сперматозавром. Цей сперматозавр основним своїм призначенням має руйнувати спокійне сприйняття того, що попало в поле зору і знаходиться в фокусі зору.drunk Наприклад,  Марківська селищна рада (ОТГ) після адміністративної ліквідації Марківського району Луганської області заіміла в своєму складі відділ соціального захисту населення Марківської селищної ради Старобільського району Луганської області. На квітень місяць цей відділ проявив себе тим, що примусив жінку шлюбну до написання заяви про перерахунок субсидії в звязку із зміною складу сімї. В той же самий час коли її шлюбний чоловік відправив Укрпоштою відповідну заяву про перерахунок субсидії з тієї ж причини раніше в останні тижні існування перед розформовуванням Управління соціального захисту населення Марківської районної державної адміністрації Луганської області. На квітень місяць 2021 року відповідь заявнику не надіслана. Причиною такої поведінки селищної ради є підвищена лояльність тієї шлюбної дружини до протизаконної діяльності органів державної влади в Луганській області стосовно конституційних прав людини. В сукупності із іншою негативною властивістю судової влади України не приймати до розгляду та не вести судочинство у випадку, коли інший член сімї звертається за захистом і своїх прав на житлову субсидію в умовах коли уповноважила себе на написання заяви про житлову субсидію на сімю інша особа жіночої статі. Яка не здатна сама написати звернення до суду в захист права конституційного на достатній життєвий рівень для себе і своєї сімї при «камарилії» державної системи соціального захисту. А кілька сотень (тисяч) гривень на оплату видачі таким (назвемо і в посмішку і із любовю) двуногом сиськастим довіреності іншому члену сімї представлять її інтереси перед адвокатом для написання позовної заяви та сплати «судового збору» - немає. Такий соціальний стан відносин в українському суспільстві визиває емоційне збурення із засудженням вчиненої аморальної «законної» поведінки Марківської селищної ради (ОТГ). А аморальність проступка визиває в представників ОТГ блаженні нотки в вчиненому Злі.look

Добродушшя є антиподом ненависті. Тому ненависть як сперматозавр, вирвавшись із особистості людини, залишає в особистості людини в її структурах душі зачатки механізму виробництва ненависті.omg Програма життя людини, яка складена ще до її народження Вищими Програмістами, враховувала той випадок, коли людина в ситуації життя проявить емоційне збурення із елементом ненависті. Отже «покладеш палець в рот – одкусять по лікоть». Ця приказка означає, що для такої людини Небесні Програмісти долю спотворять в часте повторення ситуаційboyan , де така людина-сперматозавроносець буде неперервно відслідковувати в запропонованій долею ситуації життя елементи її, які емоційно збурюють особистість, із продукуванням слабеньким «механізмом виробництва» ненависті.

Після багатократного boyan тренування на прояв ненависті людина вже неконтрольовано проявляє ненависть все більш високого Рівня. А дальші нормальний чоловік перетворюється в «отросточника сосичосного міждвоногового». За якого жінки кажуть: «Бачили очі що купували – тепер хоч повилазьте». А чоловіки бідкаються: «Бачив же який гарний «цицькатик двоногий». А чому він перетворився в двонога сиськастого ну ніяк не пойму». (Жарт, на рівні статевих органівspasibo )

Таким чином, по-перше і по-друге: ненависть є повноцінним видом мінусової енергії в нашому оточуючому світі, і виробляється особистістю людини за сприяння сформованих в ній механізмів. Які «викристалізувалися» в структурах її особистості (тобто в астральній енергооболонці душі) – як наслідок від її неусвідомленого вирішення (в смислі прораховування) запропонованої ситуації її долі щоб вибрати реагування ненавистю на ситуацію життя чи на якийсь із обєктів оточуючого середовища.stop

Тепер по суті теми. В земному світі Вищими Творцями спеціально перемішали умови існування, ситуації життя та утворені обєкти середовища - для навчання людей умінню співіснувати на Землі із різними умовами ситуацій життя, із різними людьми по їхніх психологічних характеристиках, із різними «моїми ідолами»-зразками для наслідування, із різними соціальними обєктами, типу Кабінет Міністрів України чи Офіс президента. Бо Вищі Творці із людством проводять експеримент про виведенні людини, яка має здатність любити: і подружжя, і дітей, і батьків, і природу, роботу, і в тому числі Бога. На шляху до досягнення Їхньої мети застосовується властивість Закону удосконалення у відношенні до визначення Добра (рос. Закон совершенствования в относительности определения Добра). Цей закон є незалежно від нас існуючий на такій висоті своєї потужності, що йому підчиняється навіть Бог. Першою властивістю Закону є те, що первинним є Добро в будь-якому моменті становлення людини. І із нього причинно-наслідково слідує навіть творення Добра через трансформування його у Зло. Що вчиняється людиною (не в роботизованому стані) на основі тих її особистістних властивостей, які були в ній сформовані минулою історією життя – в ситуації життя від Вищих Програмістів. Отже зіткнувшись із ситуацією із ненавистю потрібно відтренувати себе в аналізі своїх душевних порухів. Щоб навчитися класифікувати ненависть в собі та в оточуючому. Якщо ненависть в собі започаткувала тенденцію стати рисою характеру типу мужененависниця, чи женоненависник чи людиноненависник, або рашененависник – треба навчитися багатократними тренуваннями, із памяттю ситуацій із «рашками» чи із іншим, досягти уміння відсліжування момента ситуації, коли  розпочинається емоційне реагування ненавистю. Та роботою із памяттю взять контроль із забороною в собі відреаговувати на стартоутворюючий елемент ситуації. (Схожість до явища розкаювання)help

У випадку, коли джерелом ненависті є оточуючі чи оточення, то треба відкласифікувати енергообмін як продукування ненависті. А потім наступним вже випадком на це Зло контрольовано відреагувати Добром створивши думку «Зло є частина мого світу існування. Воно моє право на існування і прогресування. Але не ширше рамок дозволеного йому законом під загрозою санкцій.» А який намір, причинно-наслідково Ви створите, та який поступок Ви вчините – це залежить вже від Ваших рис характеру.

Наприклад, хрестоматійною анекдотично-навчальною історією часів Радянського Союзу є випадок помилкового реагування людини, хворої алкогольним синдромом (похмілля) на кричащу ненависть (ненависть високого Рівня прогресування). Тепер про цю історію.hypnosis Жінка-продавчиня бочкового пива написала крейдою на бочці фразу «Пииииива Нееееет». Після написання вона пішла додому. Коли в це місце прийшла людина після перепою із жорстоким стражданнями від алкогольного похмілля, то цей чоловік каменюкою бив пивну бочку та водовід, підключений до неї, до тих пір  поки його відтягнула міліція і, як наслідок, посадила на лаву підсудних. Розповідь формою анекдота визиває добродушний сміх. Але сум цієї історії полягає у відсутності уміння інтуїтивного Рівня класифікувати ситуацію із ненавистю в  формі знущання над правописом інформації. Причинно-наслідково яке створює відчуття меншовартості, відчуття нерівноправності громадян. Відповідальність за дії із таким змістом передбачена Кримінальним кодексом України Статтею 161, яка нині носить імя «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками». В його останній редакції від 28 березня 2021р. встановлені межі покарання як штраф в 200 сімнадцятигривенників мінімально і максимально як покарання позбавленням волі на 8 років. Духовна неспроможність України тут проявилася у підвищенні жорстокості, порівнянно із Кодексом від 2001 року.letsrock

Стаття написана 04 квітня 2021р. в розвиток ідей, викладених в праці «Законы мироздания или основы существования божественной иерархии» філософами Л.О.Секлітовою та Л.Л.Стрельніковою.

 

Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна