хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про недостатність совісті НАК Нафтогазу

Про недостатність совісті НАК Нафтогазу

В своїх корисних інтересах Нафтогаз під менеджерством Коболєва відбирає а обласних продавців газу кінцевих споживачів. Для цього із недоразвитою совістю Нафтогаз застосував інформаційний ресурс Приватбанку та Ощадбанку України. Ощадбанк отримав інструкцію як оформляти переход до поставщика Нафтогазу. Але в інструкції не вказав, що право зміни поставщика людина може реалізувати із застосуванням нотаріальної довіреності своєму представнику. В електронній програмі заяви-приєднання теж немає функції «прикріплення» від сканованої копії нотаріальної довіреності. Чиновниці Ощадбанку інфантильно розводять руками.Таким способом громадянин Коболєв разом із НАК Нафтогазом порушили права людини, закріплені за пересічним громадянином Законом України «Про нотаріат». 

Коболєв, доводю до твого відома, що згідно статті 1 Закону «Нотаріат в Україні - це система органів і посадових осіб, на які покладено обов’язок посвідчувати права, а також факти, що мають юридичне значення, та вчиняти інші нотаріальні дії, передбачені цим Законом, з метою надання їм юридичної вірогідності.»

   Крім того, Коболєв та НАК Нафтогаз, доводю до вашого відома, що совістю називається  розмір самоконтролю, який характеризує ступінь відповідності дій, які вчиняю Індивід, законодавчим основам розвитку. Розмір вашого самоконтролю (совісті) лежить нижче плінтуса. Нагадую, що Основний закон прийнятий народом України усвідомлюючи свою відповідальність перед Богом, власною совістю. Нагадую, що згідно статті 68 Конституції, незнання законів не звільняє від відповідальності. В тому числі моральної. А вашим покакранням, громадянин Коболєв та НАК Нафтогаз, буде наше, народне, «ФЕ!». Як особам із хронічною недостатністю совісті.

1

Коментарі

126.01.21, 13:51

Совесть предприятия..очень интересно)

    226.01.21, 13:53

    Шукай постачальника через газотеку

      326.01.21, 14:16

      Зажерливі газові кровосісі фірташа кукурікають про совість Нафтогаза, в якого просто газ дешевше
      Йобанані покручі, вважають споживачів своєю худобою.

        426.01.21, 22:42Відповідь на 3 від Дождь!

        Я згоден із Вашою думкою щодо фірташечини. Якщо вбачати її не під кутом зору ненависника всього у всьому. А про Нафтогаз я не думаю так. Бо Нафтогаз перепродує газ, видобутий в Україні по ціні 3 грн./кубометр. Отже його, Нафтогаз, справедливо буде назвати теж "зажерливим газовим кровососом".

          527.01.21, 01:40Відповідь на 4 від pravoohorona

          Я згоден із Вашою думкою щодо фірташечини. Якщо вбачати її не під кутом зору ненависника всього у всьому. А про Нафтогаз я не думаю так. Бо Нафтогаз перепродує газ, видобутий в Україні по ціні 3 грн./кубометр. Отже його, Нафтогаз, справедливо буде назвати теж "зажерливим газовим кровососом".Звідкіля такий кошторис? Сікрет?
          Нагадує вскукуріки ватних медиалядей про торгівлю на крові

            628.01.21, 21:56Відповідь на 5 від Дождь!

            По телебаченню запрошені на політичні програми озвучували таку цифру - 3 грн./м куб. Це ціна закупки Нафтогазом влітку газу для закачування у підземне газосховище. Автора озвученого я не запам'ятав. В іншій політичній програмі було озвучено, що собівартість видобутку газу на українській території менше 3 грн./м куб. Я ці цифри не перевіряв у статистичних джерелах чи адміністрації, наприклад Харківській обласній, на території якої є газові скважини.

              729.01.21, 14:52Відповідь на 6 від pravoohorona

              Вважати пиздливі голови з зомбоящика за аргумент,це треба мати фарш в голові замість мозгу.
              Окей, хай буде видобуток 3. З цього випливає, що фірташеські бляді вкрай охуїли валити націнку > 100% при тому, що ці гниди ні за що не відповідають, тупо прокладки з виказування бабла зі споживачів і з Нафтогазу. Правильно люди лоблять, що шлють нах ці роги&копита. Нафтогаз рулить