хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про лікарів психіатрів-подонків.

      В Україні є місце несвободи. Це психіатрична лікарня. Тій людині, яка стоїть на обліку у психіатра туди втрапити неймовірно легко.  Завідуюча відділенням про виписці буде вмовляти психічно хворого, щоб не звертався до суду за захистом своїх законних інтересів. Бо його звернення "є безглуздим і непотрібним". "Краще вже тихенько жити, нікому не створюючи проблем та їсти психотропні таблетки (які доречі оглупляють)" і колотися психотропними препаратами тривалої дії.
   Ці подонки в білих халатах схиляють психічно хворого до відмови від вивчення та освоєння українських моральних норм. Однією із яких є Конституція України із її статтею 55. Де вказано, що права людини захищаються судом. Такі подонки в білих халатах не хочуть доповнити інформаційні надбання психічно хворого уміннями звертатися із своїми проблемами через Інтернет до адвокатів, що займаються благодійністю, пишучи зразки позовниз заяв та публікуючи їх для загалу в Інтернеті. Ці подонки психіатри вищої категорії не хочуть доповнити уміння психічно хворого звертатися до служби безоплатної вторинної допомоги із письмовим зверненням про отримання потрібного виду безоплатної вторинної правової допомоги. Щоб судом захищати свої законні інтереси та права людини, гарантовані Конституцією України та Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод.
   Читач може задатися питанням питанням: "А чому таке відбувається?" Я вбачаю відповідь в тому, що ця дрянь в білому халаті процвітає при юридичній неграмотності психічно хворого.  І захищена від будь-яких її неправомірних дій та дій третіх осіб, які не хочуть визнавати, що в демократичній Україні психічно хворі є зразками як не треба жити, є зразком людини, яка не спроможня справитися із своїми проблемами. А отже дає підставу задуматися, що будь-який ближній може опинитися на її місці. Крім того ці подонки-лікарі цим  покривають зловживання рідних, які фальсифікують звання недієздатного психічно хворому і повністю позбавляють громадянських прав таких. 
5

Коментарі

128.05.19, 05:53

Горе тому человеку , горе всей семье
И это не только в Украине .....
При стрессе, при нервном срыве - зажатые в комок нервы ещё могут как то распрямится - это такое примитивное объяснение, что может случится с нервно больными .
А когда психика ломается
Увы ....
Берегите себя и близких

    228.05.19, 07:53

      328.05.19, 09:26

      Замість критикувати - краще надати своє бачення вирішення питань.Якщо воно є.А якщо нема, то не треба і критикувати інших.

        431.10.19, 05:31Відповідь на 3 від Flow*

        Татьяна, зверніть увагу, що кожна людина є біопсихосоціальна істота із індивідуальним призначенням. Одні є "постановниками проблем", інші, як Лариса Олександрівна Секлітова, є "вирішувачами проблем", У Вас є цінна риса "гальмувача увлекающихся". Я підтримую Вас.

          531.10.19, 05:59Відповідь на 3 від Flow*

          Вирішення проблеми в принципі не існує. Бо оточення людини сформовано завжди із духовно черствих людей. Байдужість яких буде блокувати спроби людини отримати доступ до семи Рішень Європейського Суду з прав людини за заявами проти України, які обнародувані на сайті Верховної Ради України в "пов'язаних документах" із Законом України "Про психіатричну допомогу".
          Тільки нові знання дозволять посилити уміння - уміння захистити іншу людину, посилити уміння до самозахисту.
          Значок "пов'язані документи" має малюнок ланцюга. Рішення ЄСПЛ мають номера 31, 44, 53, 86, 91, 105, 111, 113 в тому списку на дату 31.10.2019р.

            631.10.19, 18:12Відповідь на 5 від pravoohorona

            Цікаво. Дякую, подивлюсь ці Рішення.
            А як саме хтось може заважати отримати цю інформацію, наприклад мені, якщо доступ вільний?

              731.10.19, 18:38Відповідь на 6 від Flow*

              Рідні будуть псувати настрій та заважати, формуючи почуття меншовартості та приниження і відбиваючи бажання. Доступ до "Пов'язаний документів" простий та легкий. В противагу доступу до сайта "судова влада". Де встановлено безглуздий захист "від робота", який утруднює знайомство із рухом судових справ.. Бажаю Вам успіху.