хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

«познущаємось» же над днем захисту дітей та днем голодомору.

  • 08.05.19, 05:27

1 червня в Україні традиційно Святкують День захисту дітей способом «без царя в голові». Тому що все живе взаємоповязане так, що окремі звязки випливають за фокус уваги і не сприймаються як обєктивно існуючі та такі, які можна довести доказами поза всяким розумним сумнівом.  Що спотворює картину бачення.

Так поза фокусом уваги знаходиться звязок дитини - із малозабезпеченої (бідної) сімї та багатої сімї - із загально українським ідеалом-істиною, який закріплений в Конституції України в недоторканній частині її: «Кожен має право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім'ї, що включає достатнє харчування, одяг, житло. (Стаття 48 Конституції)». «Право приватної власності набувається в порядку,  визначеному законом (частина 2 Стаття  41 Конституції)».

Ідеалом Дня захисту дітей та Дня голодомору являється такий стан відносин в Україні, коли Україна є соціальною державою. Тобто в якій депутати Верховної Ради можуть вільно дозволити собі купляти портфелі та сукні за ціною набагато вище мінімального прожиткового рівня, а голова «Нафтогазу» Кобелев може дозволити собі отримувати зарплатню в 1 мільйон гривень в день. А олігархи  можуть будувати собі палаци, отримувати мільйони річного доходу та мати престижні автомобілі іноземного виробництва шляхом «продавлювання» через законодавство вигідних норм права. В той час, коли діти не вимушені одягатися в секондхендовську одежу та економити на обігріві житла і харчуванні та можливості поїхати на бажаний культурно-освітній захід в іншій місцевості. В тому числі отримувати освіту за кордоном.

Дитина є фізичною оболонкою-тілесами, до якої прикріплена душа із різною стадією її розвитку у різних дітей. Життя дитини призначене серед іншого для підвищення досконалості душі її за рахунок  участі в житті в різних ситуаціях. І відбирання коштів, що виділені на розвиток в суспільстві,  у таких  дітей і присвоювання їх із наступним витрачанням на предмети розкоші, елітний одяг та їжу, поїздки за кордон, на оздоровлення елітне чи на власних дітей - визиває затримку розвитку бідних дітей, в тому числі і таке сумне явище як голодомор.
         Що порушує плани Вищого Розуму отримати в плановий строк душі людей після їх смерті - більш розвиненими, вмілими, більш відповідальними для роботи у Вищих світах над конструюванням зірок, планет, ландшафтів на планетах чи іншої захопливої і цікавої роботи. Яку сучасна людина навіть не здатна уявити.

Добровільне виконання вимог статтей 41 і 48  та 1 Конституції дозволило б людям швидше побачити істину життя, яка спотворюється недорозвиненою особистістю, бо ще не навчилася бачити перед собою більш мудрих людей, не навчилася без доказів вбачати ті звязки, які поки що знаходяться за фокусом усвідомлення як існуючі поза всяким розумним сумнівом. Не навчилася вірити в ідеал, вірити в істину, як ідеал найвищого гартунку така людина. І тоді б не потрібна була б ідея із накопичувального пенсійною системою, не потрібна була б ідея стати олігархом.

В такому б випадку нова інформація, в чому б вона не утримувалася, буде, як магнітом притягувати людину до себе. І День захисту дітей та День голодомору в Україні стануть істинними важелями для розвитку соціального устрою в Україні.

Стаття написана в  розвиток ідей авторів Секлітової Лариси Олександрівни та Стрельнікової Людмили Леонівни, що викладені в книзі «Философия вечности». (Сайт авторів gold-race). question

 

 

 

 

1

Коментарі

18.05.19, 06:42

ситі голодних не розуміють