хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Нове про літературний твір "Закони Світобудови"

  • 31.10.18, 19:24

Нове про літературний твір «Закони Світобудови, або Основи існування божественної ієрархії»

Автори філософи та письменниці Секлітова Лариса Олександрівна та Стрельнікова Людмила Леонівна після двохтисячного року опублікували свою книгу на російській мові «Законы Мироздания или Основы существования божественной иерерхии» у видавництві «Амріта Русь» московському і не тільки. В книзі зазначалося, що вона предназначена для людей, які будуть жити на планеті Землі після Армагеддону та Страшного Суду в шостій расі. В тілах, спеціально сконструйованих спеціалістами Вищих Світів для душ, придатних для подальшого розвитку на планеті у більш складних та більш благодатних умовах існування.

Крім того в Книзі зазначалося, що складність мови, що застосована для викладу тем у статтях Книги пояснюється обставиною, що Вищі, якими Книга диктувалася Авторам в екстрасенсорних контактах, мають неперервне мислення. А людина сконструйована із властивістю образного мислення, тобто дискретного. Пояснено, що така конструкція застосована для досягнення мети примусити грубими образами в мисленні розпочати прискорено формувати ум в матриці понять душі людини. Та примусити прискорено розвивати мозок в фізичному тілі людини для здатності придбати в  собі рису характеру «Відповідальність за дані слова та взяті на себе зобовязання», рису характеру «Поваги до Вищестоячих» і інші. Які необхідні для продовження життя в тілах людини після Армагеддону та процедури Страшного Суду оцінки рис характеру та інших якостей душі людини.

Прикладом таких двох речень є речення із статті «Закон О сути Дьявола»:

« (1) Суть Диявола полягає в абсолютному підкоренні, тобто по Сутєвій будові Диявол представляє собою систему, згідно якій (находящиеся на попечении, рос.) ті, що знаходяться на піклуванні, індивідууми підкорюються  Дияволу беззаперечно.

(2) Така беззаперечна система підкорення виробляє в тих, хто підкорюваний, точність виконання програм, задач і дій, які характеризують дану Сутєву направленість як абсолютну Безволеву частковість, яка являється потенційною частиною Суті Диявола і яка представляє в Ньому якісний (качественный, рос. – в смисл рису характеру, якість Його) показник прогресії. (3.<…>)

Із цитати Книги ви змогли оцінити властивість неперервного мислення. І в своїй практичній потребі зможете осмислено використовувати рекомендацію практичних психологів - мову будувати із коротких речень в 4-5 слів. (Особливо письмову).  Що є  основною ознакою дискретного мислення мало розвинутих людей. Інакше Вас будуть не здатні розуміти співрозмовники. Ця тема комунікатилістики, або інакше «передачі інформації» - була передметом і дослідження філософа Таранова П.С. під кутом зору, в аспекті «Хитрощі спілкування: інтрига, шахрайство (мошенничество, рос.), трюки» (https://www.twirpx.com/file/1115782/), особливо зверніть увагу на «Принцип Ідіотизму»).   
       Таким чином, Книга «Закони Світобудови або Основи існування божественної ієрархії» є істинною Книгою, яка захищає психіку людини від шахрайських практик в українському суспільстві. Націлюванням нею на освоєння нової інформації для практичної мети вижити в олігархічно-монополістичного тоталітаризму державі Україні (Дивись докладніше в Єдиному державному реєстру судових рішень України Справу № 607/9863/17, Тернопіль,
документ 72607182 від 16.02.2018р. Мерзотник Суддя Кузнецов В.О. (за виявленою рисою характеру) Верховного Суду України відмовив у відкритті касаційного оскарження завідомо аморальної ухвали апеляційного суду, затвердженої на протиправному інтуїтивному застосуванню неперервного мислення проти пересічної людини у повній відповідності із засадами функціонування Принципу «Ідіотизму» як хитрості спілкування для руйнування мислительного апарату недоумка-судді Верховного Суду України, і не тільки.)

Точно такий же метод застосовує хитрий Лигута Андрій Констянтинович, голова Марківської районної ради Луганської області України. Щоб забезпечити тоталітарний олігархічно-монополістичний результат зробити повними ідіотами користувачів Інтеренет-ресурсу : сата Марківської районної ради:

markivska.rayrada.org.ua/

 

На якому багатьма компютерними переходами  по вкладенням файлів-папок та зжимань тексту платним архіватором вінрар сховано Рішення  Двадцятої сесії Марківської районної ради від 22.12.2017р. по «дерибаненню бюджету». Сховано  в Ексель-таблицях файлу «Додаток 2-КФК.xls» від 22.12.2017р. із «Видатками районного бюджету на 2017 (?) рік за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів по Марківському району». Принцип «ідіотизму» Лигутою А.К. застосований у не вказуванні, серед іншого,  в яких одиницях вимірюються видатки в 104,717 (хто-його-знає-чого) тим сильним підтакувачам, що знаходяться на утримуванні Голови Марківської РДА Лигути А.К., як так називаємого «Головного розпорядника коштів Марківського району Марківська районна рада» Цих підтакувачів іменовано як «Надання фінансової підтримки громадським обєднанням <…> ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість».

 

Коли автор допису в середині жовтня провів із мінусовим результатом тестування у «карманній» Марківській Організації ветеранів України1 із проханням посприяти у соціальній потребі у бесчинствуючому Марківському відділу поліції (начальник Рогойський Пилип Ігорович, Талон-повідомлення ще див. № 32 від 30.10.2018р.) – то виявив що оплатні Голова Організації  та діловод-секретар Ковтун Любов Олексіївна  прикрилися своєю недієздатністю виконати те, що положено. Навіть не виконавши імперативну моральну норму, закріплену Гройсманівською Інструкцією із ведення діловодства в юридичних осіб (Документ 55-2018-п, від 17.01.2018р.). Не було внесено до їхнього нетбука персональні дані заявника, дату , суть питання, яке заставило звернутися до «купленого» громадського обєднання. Наслідок розгляду. Голова організації, офіцер в минулому, відверто заявив, що вони нічого нездатні, бо утримуються за рахунок коштів бюджету районної ради, якими розпоряджається Лигута А.К. при мовчазній згоді Дзюби, нового голови Марківської РДА та гаранта дотримання законності в Марківському районі Луганської області.

 

1 Примітка. Статут Організації ветеранів України було затверджено 19 листопада1991р. І зїздом Організації ветеранів України. Код ЄДПОУ: 000 11 009.

 

Все вище написане має загрозу ввести в спокусу бути хмурим, бути озлобленим, вчиняти злословя на Лигуту, Дзюбу, Рогойського, Ковтун, на процедури в Україні чи громадські обєднання.  Це є груба помилка поведінки. Бо вчиняється від керування ортодоксальною ідеологією матеріалізму із її найголовнішим постулатом-моральною нормою: «Розділяй і властвуй». Істина - в усвідомленні, що надзвичайно колосальні зусилля і витрати належить прикласти щоб виховати спеціалістів такого Рівня, якими є «переіменовані із Правом свободи вибору». Потрібно нам підстрахувати допомогою їм.

31 жовтня 2018 р.

0

Коментарі