хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Первинний ... , або Посміховище Дня незалежності-2016 року

Первинний (оперативний) облік, або Посміховище Дня незалежності-2016

Мене в 2015 році надихнули ідеї Секлітової Л.О. і Стрельнікової Л.Л. книги «Рождение. Смерть. Карма. Часть 1 тома  4» серії «Человек золотой расы», книги «Феномен души или как достичь совершенства» та ідеї «Господарського кодексу України» написати тоді відгук на події 21 серпня 2015року в селищі Марківці. В 2016 році ці події можливо будуть скоректовані, при добрій волі .

24 серпня є дата свята Дня незалежності України. І в пятницю, 21 серпня 2015р., на площі районного будинку культури сел.. Марківка із 16 години у виставці «Барви Марківщини» депресивна група з території Кризької сільської ради виставила скупі експонати творчості. Проявивши мале уміння виконавчого комітету сільради працювати функціонально*.

 Будь-які побудови повинні працювати функціонально. Бо це властивість будь-якої динаміки* look утримувати в собі генерації утримань, збережень, накоплень (генерации содержаний, сохранений, накоплений)*.beat  Верховна Рада України для цього започаткувала політику привчання, починаючи із найбільш свідомих громадян, до утримання в собі звички вести первинний (оперативний) облік результатів (етапів) своєї  роботи правовою нормою Статті 19 ч.8 «Господарського кодексу України (документ 436-15)».bravo  Адже Україні на сьогодні надзвичайно потрібні громадяни-добровольці, які в правовому полі
країни стануть нести на собі функцію первинного (оперативного) обліку* цікавої їм діяльності. І цим стануть сприяти «профілактиці» корупції в менталітеті Українського народу, профілактиці існування «тіньової економіки», помилковому уявленню підходу до творчості як судьби обранців, профілактиці алкоголізму та нічого-нероблення, бомжування. Тобто напрацьовувати законами в суспільстві обновлені і рівнево*- вищі нові «генерації утримань, збережень, накоплень».druzhba
(Словник: генерація* - нове слово. Або 1) процес утворення, відновлення, формування де-чого; або 2) функція побудови, при якій сьогоднішні діючі процеси, працюючи в режимі об
єднання із не такими зустрічними процесами, утворюють «звязуючі концепції: на городі бузину і в Києві дядька». Тільки інертний стан здатен зупинити генерацію. Генерація  буває як позитивною, так і негативною: від колгоспів залишилися руїни. Див. ще с.36 «Словарь космической философии» Секлитова Л.А., Стрельникова Л.Л., М: Амрита Русь, 2004 р. і перевиданнями.rose )

Будь-який розвиток, будь-яка динаміка представляє собою складну конструкцію, понятливу самостійно функціонувати, а також працювати у сполучуванні із іншими обєктами дійсності. Наприклад, із такими як вручення Віктором Черніком, Олександром Житіним (головами РДА, та райради-2015року) та ще однією особою цієї владної групи Марківщини Похвальних грамот учасникам виставки без осмислення цією «владою» призначення стимулу в розвитку душі визивати душевний підйом з прицілом підтримати «молоду душу» в її інтересі наступну вершину творчості для себе захотіти покорити новим творчим виробом для виставки, для друзів і для себе. Підлість ідеї виконавчого комітету сільської ради ( а також ідеї Черніка В. і Житіна О.) по активній участі у виставці Дня незалежності із отриманням/врученням грамот опирається на штучне каструванні вічних функцій людини, «вирізуванням» із них «перспективи реформування функцій, перебудови»*. Явний наслідок цього суспільно-політичного заходу, шагу - є вирощування нової генерації покидьків Марківського району. Що особливо проявилося, при вдумливому спостереженні, в тематиці експонатів Марківського районного територіального медичного  обєднання (РТМО) – безлічі красивих пляшок із опяняючими напоями, та пянкою після закінчення виставки, з поїданням в закуску кулінарних витворів медиків (Головний лікар Сальніков Генадій Вікторович). Ідеї властиве орієнтувати на найнижче із можливого людині, чи найвисоке в душевному підйомі. Це, орієнтаційне призначення ідеї,  - «шори» на очах організаторів не дозволили помітити.
(Словник: «шори» - старовинне слово.  Коняці пожежники до голови кріпили пластинки кожі для обмеження огляду навкілля під час пожежі. Є інструментом захисту від переляку не підйомним. Прикладом такого шора-інструмента є Марківський районний суд Луганської області, в якому Житін Олександр вже більше місяця судиться за своє Право знову повернутися на місце головного лікаря Марківського РТМО після того, як черговими виборами його не вибрали повторно на посаду голови Марківської районної ради народних депутатів. Страх смерті, цій літній людині переляком перед майбутнім пенсіонера його, примусив звернутися із позовною заявою про відновлення його на посаді в цій лікарні. Законодавство стимулює такі шори звільненням Житіна Олександра від обов'язку сплатити судовий збір в сумі 0,4 від мінімальної заробітної плати на 1 січня 2016р. - суму більше 400 грн.stop  Утримування Права коштує дуже дорого, не забувай про це, брате.).

Вічні функції включають в себе перспективу їх перетворювань. Кажуть «стиковочну місію*». Це явище вже виявлено психологами та криміналістами як «феномен» трансмутації: перехід кількості в якість. Іншими словами – в рецидивізм. У горноспасателів ця явище відоме як «лавина». Але феномени для них є умственно не пізнаваємими при користуванні в своїй людській гідності ідеологією Християнства та ідеологією Матеріалізму із ідеологією Антихриста. «Таке є і крапка» - їх постулат.

Посміховище Дня незалежності України  в 2015 році було відсвятковано сільською головою Брюховецькою Л.П. та секретарем сільради Сущенко Тетяною Іванівною в повній відповідності із змістом їхньої «ремісії шизофренії» з симптомо-комплексом гордині, зазнайства, пихатості (надменности) і марнославства (тщеславия). Бо будь-яких соціально-правових наслідків від своїх організаційних зусиль по участі в виставці ними не створено для пересічних жителів.
            Неможна паразитувати на чужих знаннях. Шлях пізнання любові до Дня незалежності, до України , та надбання в собі такої риси в характері, - через участь в районних виставках потребує послідовності освоєння нової інформації на цьому шляху, що висловлюється у її Рівневому* вивченні. Неможна братися за складне, не заклавши у потенціальних учасників виставки основи початкових знань у їх найпростішому викладенні про Порядок участі у виставці «Барви Марківщини-2016». Його належить розробити. Надавши їм (ймовірним учасникам виставки) фотографії експонатів Виставки-2015, надавши їм  електронні адреси експонатів, які вже створені іншими та пропонуються до наслідування однодумцями. umnik
            Для практичної реалізації матеріальною вигодою, прибутком, користю, - задуму провести виставку «Барви Марківщини-2016» - Марківській райдержадміністрації спільно із Марківською райрадою належить забезпечити принтери бібліотек району картриджами із одним резервним кожному принтеру, та резервною пачкою офісного паперу для принтера. Та відновити давній ксерокс бібліотеки району. Не гоже в такій брутальній мірі відноситься до вищого надбання в культурі Марківського району, не гоже прикриватися своєю недієздатністю виконати те, що положено. Крім того, має бути опреділено спеціально підготовлених людей із громадських організації району в роз
яснення питання: «як приїхати на виставку?», надавши їм для поширення відомостей контактні дані перевізників-волонтерів для доставки на Виставку-2016 виготовлених експонатів та відомостей про виставочну площу розміщення експонатів, транспорту, зразки калькуляції витрат для забезпечення собі самому можливості активної, а не споглядальної участі і такій виставці без розорення матеріального ресурсу волонтера тощо.prey  Інакше все сприйметься маячнею божевільного або просто відштовхне неосягаємою складністю. ura
            Тобто необхідно закладати основи «первинного (оперативного) обліку» для цієї сфери в своїй особистості, потенційного творця – учасника виставки «Барви Марківщини-2016», чи співорганізатора, чи волонтері, чи «Третьої сторони без самостійних вимог».

(Словник: динаміка* - нове слово. це: Процес  руху силової прогресії, яка рухається, що керує будь-якою дією та яка активізує порядки становлення. Динаміка завжди функціонує однопланово і не поділяється на позитивний і негативний напрямок в розвитку. ... Динаміка стосується всіх існуючих в світовому обємі процесів і форм руху. Прогресія – нове слово, має це поняття кілька значень. Це і процес, що бере початок від якоїсь вихідної точки і розвивається нескінченна у відповідності ... через етапи проходження. Порядки – нове слово. Серед інших значень це поняття вказує на розміщення, сувору систематизацію та класифікацію. Ухилитися від цього заборонено і знищується в імя єдиноцілосності існування. Див. докладніше на с.43, 136 і 128 Словника, наіменування якого вказано вище.rose )

28 липня 2016р.           pravoohorona79                      с. Кризьке

1

Коментарі