хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Це духовно-екологічна катастрофа від догматування в Україні

  • 15.06.16, 10:32

Це духовно-екологічна катастрофа від догматування в Україні

Священники, пастори та «голови райдержадміністрацій і райрад» готуватимуть промови на їхніх зборах «людей-громадян і народу-населенців Планети Землі» для насаджування в їхні душі Учення, на основі «краєугольних каменів» існування  «людей-громадян і народу-населенців Планети Землі» - на цих найближчих святах церковних, приходських чи світських, чи на «що-понеділкових нарадах голів». Всі промови минулих часів цих наставників і організаторів опиралися на субстанцію спілкування – «поняття спілкування», що є твердженнями-беззаперечниками в промові наставника. Інша , звична назва їх - «постулати», «Основні засади», «догмати учення», «узвичаєні традиції», «Інструкції», «Преамбула», «сімейні обовязки». Всі ці наставники, організатори не хочуть розсіювання «міражу, ілюзії» ні в себе ні в своїх вихованців про примусове походження таких «краєугольних каменів» Учення. Що на сьогоднішній день є реальною і невідворотною екологічною катастрофою на нашій Планеті Землі. Поняття треба своєчасно  освоювати, розвивати, обновлювати.

Обєднання на спільну мету  є ускладненим проявом людини та іншого. Ускладенення обовязково має свою конструкцію із «поличками». Де все «розкладено по поличкам», які на сучасній мові наіменовуються «Рівні Ієрархічної побудови». Поличка-Рівень не є примарною видумкою, а є спеціальною конструкцією із так називаємими Рамками Уровня (Рамками Рівня). Рамки Рівня є захистом Індивіда, що перебуває, розвиваючись на саме такому Рівню. Давня назва Рамок Рівня осмислена людством і наставниками всіх обєднань як «краєугольні камені існування»-догмати Церкви, «Основні засади Конституції України», «Преамбула Закону України Про запобігання та протидію дискримінації в Україні», як «обовязки в сімї». Призначення Рамок Рівня є служити механізмом Принципу Ідіотизму із його наборами інструментів впливу, за яким Ум примусово обмежується так сильно, щоб проблема не поміщувалася в Рамки осмислення, і Індивід перетворювався б в Ідіота, яким безпроблемно управляє той, хто навязав такі Рамки ума, такі Рамки Рівня. Ця теорія, що викладена вище має глобальне застосування прикладного значення і несе в собі невідворотну загрозу екологічної катастрофи. І історично вона систематично повторюється для осмислення живучими поколіннями людей для постановки задачі охороняти Рамки ума, Рамки Рівня від подонків. Призначення яких двигать Рамки ума-Рамки Рівня, або пригальмувати Їхній розвиток (Рамок ...), зупинити розвиток Рамок умаРамок Рівня. Подонок (подонки) отримує пряму вигоду від маніпуляцій в забороненій зоні із догматами, (Основними засадами, Інструкціями тощо). Вигодою являється придбання дешевих і навіть безкоштовних рабів, які суттю своєю є Індивідами під роботизованим управлінням, живучими життям робота. Мішенню такої вигоди є блаженствування від паразитизму на Обєднанні на спільну мету. І несе загрозу зриву, руйнування  результату Задач, до вирішування яких приставлені 9 Ієрархічних систем космосу та Світобудова. Які дали людству  в минулому учення про арабські цифри 1, 2, 3, ..., але не про римські цифри І, ІІ, ІІІ, ІV, ... . Конструкція людини спонукає до догматування і відхилень від спільної мети в житті.

Історичні відомості. В словяно-мовного населення Планети є лексикома загально поширена про «Прокрустово ложе», яка подібна «Із дуба впав - тормозив головою». Призначення її бути еківоком на існування Рамок ума (Рамок Рівня). Коротко. Злочинець при проїзжому шляху був малого росту. І виготовив кроватку на свій ріст – ложу. Яку застосував як інструмент Права проїзду по дорозі. Хто мав зріст менший – ним скалічувався розтягуванням хребта (позвоночника). Хто був росту більшого, аніж ложе – скалічувався ним відрубуванням ніг. Так же само як на сьогодні організація Біловодський РЕМ ТОВ «Луганське енергетичне обєднання» скалічує Споживача К., перешкоджа-ючи більше півроку йому, як власнику житлового будинку, отримати собі відокремлений облік лічильником електроенергії при існуванні інших наймачів в будинку, на яких оформлено Договір побутового споживача електроенергії. І це робиться про попущенні Біловодської районної ради (голова Самойлов П.М.) та при мовчазній згоді начальника Біловодського ВП Національної поліції України в Луганській області.  Кінець історії сумний. Прокруст виріс, своєчасно не розширивши ложе. Його самого приміряли до його ложе і відрубав Герой йому ноги. В християнстві таким героєм є Ісус Христос із його Новим Ученням-Заветом. В єдинобожії – є Лариса Олександрівна Секлітова із Її  «Законами Мироздания или основами существования божественной иерархии» та 55 книг Учення, які із Людмилою Леонівною Стрельніковою дані людству на період по 4000 рік розвитку без подонків-догматів. Але подробиці про це на Їх сайті www.gold-race.ru
12 червня 2016р.   Біловодська група громадської організації «Народний рух Луганщини за перебудову».          Тел.. 050-88-33-506.

0

Коментарі

115.06.16, 11:18

Науковий підхід, то, коли про прості речі вповідати складно й заплутано

    215.06.16, 13:16

    лучше б эти бараны библию наконец то правильно доперевели, а то как в "Собачем сердце"...: читаю читаю, слова легкие... а в "исходе" до недавнего перевода так все и читали, о чем там .... только сам догадываешься, люди себе в начале того века голову чуть не поломали, что те болваны которые писали, пытались нам донести и ОТКУДА СОДРАЛИ МОЖНО БЫ УЖЕ И ОТКРЫТЬСЯ, УЖЕ И ТАК ПОНЯТНО ЧТО БИБЛИЯ НЕ ПЕРВАЯ КНИГА С ПОДОБНЫМИ РАССКАЗАМИ!!!!!!

      322.06.16, 11:21Відповідь на 2 від MV1

      Брат,2-х тысячелетнее наследие уже должно быть осмыслено и выброшено как всем-дано-известное-и-ничего-нового: скукотище. Мир нашего проживания приобрёл то новое, о котором Библия лишь мечтала. Основа Исового учения ориентирована на простаков: "Будьте как дети!" А всякое усложнение требует СВОЕВРЕМЕННОГО отказа от мудачества детства, типа 'Будешь хорошо себя вести - получишь конфету: поставят тебя на учёт как ищущего работу безработного, с правом ТОЛЬКО ЧЕРЕЗ МЕСЯЦ (!) заявить требование о назначении тебе "Державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям" ( в розмірі менше мінімального прожиткового рівня на працездатну особу)'. Эти догматы защищаются подонками с целью запугивания, или защищаются покалеченными духовно нашими соотечиственниками.

        422.06.16, 11:34Відповідь на 3 від pravoohorona

        Ну как то так в наше время, историю все таки не стоит отбрасывать, это наши глобальные уроки, наши грабли, а то что сейчас это тоже урок, так что надо учится, смотреть и вспоминать, что Я сделал так, что получил вот так, Библия тут конечно вообще не при чем, кто то хочет верить , кто то нет, каждый свой путь выбирает

          522.06.16, 11:51Відповідь на 4 від MV1

          При выполнении своей обязаности любой источник информации должен освободить место для создания условий развития усложнённого им Индивида - подачей ему "еды"-новой информации с Порядками существования не-идиотов. Новою информацию сообщают через экстрасенсорые контакты наши Руководители из Высшего мира, "о котором око не видело и ухо не слышало", до такой степени он прекрасен.

            622.06.16, 12:21Відповідь на 5 від pravoohorona

            При выполнении своей обязаности любой источник информации должен освободить место для создания условий развития усложнённого им Индивида - подачей ему "еды"-новой информации с Порядками существования не-идиотов. Новою информацию сообщают через экстрасенсорые контакты наши Руководители из Высшего мира, "о котором око не видело и ухо не слышало", до такой степени он прекрасен.это кто такое загибает ))))) в медицине такие контакты экстрасенсорные шизофренией называют )))) но это к кому первее попадешь ) к врачам или к благодарным слушателям и последователям экстрасенсорных умений )

              727.06.16, 11:49Відповідь на 6 від MV1

              При выполнении своей обязаности любой источник информации должен освободить место для создания условий развития усложнённого им Индивида - подачей ему "еды"-новой информации с Порядками существования не-идиотов. Новою информацию сообщают через экстрасенсорые контакты наши Руководители из Высшего мира, "о котором око не видело и ухо не слышало", до такой степени он прекрасен.это кто такое загибает ))))) в медицине такие контакты экстрасенсорные шизофренией называют )))) но это к кому первее попадешь ) к врачам или к благодарным слушателям и последователям экстрасенсорных умений )Это контактёры Секлитова Л.А. и Стрельникова Л. Л.- дочь и мать её, люди недосягаемого нам Уровня. Они Авторы книги "Законы Мироздания или ...". См.creawings.ru/authors/seklitova_la.php .

                829.06.16, 11:13Відповідь на 7 від pravoohorona

                спасибо, почитаю, мне нравится узнавать что-то новое