"Маршрутка"

  • 24.04.15, 16:38

Стандартна ситьюейшнskuchno :

                 Їду сьогодні вранці в маршрутці на роботу. Людей мало, сиджу біля вікна сама, ніхто до мене не підсів. Пишу коханому по вайберу смс з побажаннями гарного дня. Він відповідає мені взаємними побажаннями... Переписуємося, сонечко у віконечко світить, гріє, настрій в мене хороший....drink і тут маршрутка різко тормозить не на зупинці. Водій відчиняє передні двері і в салон ледве-ледве вповзає бабуся. Сідає вона на почЄтне пільгове місце і тикає офігевшій кондукторші пенсійне посвідчення!fuck

                 ...матиземле.... що тут почалося!!! 

-          "Знаєте які зараз штрафи за зупинку в неположеному місці!!! - прискаючи слюною, кричить кондукторшаangry . - Водітєль, ризикує, зупиняється на вашу вимогу, а ви шо? Даром їдете!!!"

Бабуся сидить мовчки.... nevizhu

Автобус їде далі. car

Пасажири в шоці.shock

 -          "Сорому у вас немає! - продовжує кондуктор. - Отак! Через таких як оце, - тикає пальцем на бабусю. - як можна робити?!!"

 Жінка переду мене не витримуєangry :

-          "Та шо ви гвалт підняли! За що гвалт підняли? За 3 рубля?! - Встає і підходить до кондукторши. - На те вам 3 рубля! Тільки перестаньте цей цирк!"

 Кондукторша бере три гривні і  переключається на жіночку:

 -          "Та шо мені ті три гривні! Вона ж до Києва їде!!! Безсовісна!!!"

Жінка риється в кошельку, достає решту грошей за бабулю, якраз за проїзд до Києва, автобус зупиняється на зупинці, жінка виходить, кладе біля водія решту грошей зі словами: "Да шоб ви вже вдавилися!" і гордо виходить геть з автобуса.

 Аплодисменти. 

Занавес! prey

 

Пи.си. – Я їхала в цій маршрутці ще дві зупинки, а кондукторша так і не замовкла…. Мабуть трахала мозг бабушці аж до самої столиці України...


Апрель_каrose

 

Тест в гугле на честь Дня Землі!

  • 22.04.15, 13:06
               Сижу, працюю і шукаю потрібну мені інформацію. Відкриваю гугл, а там глобус такий на заставці (гугл святкує День Землі!). Клацнула на нього і мені випадає пройти маленький тест. 
               Я пройшла його і в результаті отримала відповідь, що я ВАРАН!!!!rofl 
а знизу дописка: "Вы отличаетесь большим аппетитом к жизни и можете проглотить козу целиком." hypnosis 

пи.си. - треба сідати на дієту!
 smutili
А хто ви на думку ГУГЛ?uhmylka
Апрель_каrose

Пограбування під грифом "Об"єкт під охороною!" Історія життя....

  • 21.04.15, 16:59
             Вчора були гробки, і я не ходила на роботу, а поїхала в село на кладовище.
             Прихожу сьогодні на роботу (я працюю в офісному трьох поверховому зданії), піднімаюся на свій третій поверх і помічаю, що дверні в офісах моїх сусідів (що справа, що  зліва) дивним чином зламані (замки з серцевиною вирвані). А коридор довгий, мої двері самі останні по коридору біля вікна.... Йду, моторошно мені стає!....
            Підхожу до свого кабінету, і помічаю що підвіконня все чорне (проводилася експертиза зібрання відбитків пальців).... Дивлюся на свої двері і зітхаю з полегшенням - мій замок цілий. Капець!
            Захожу всередину, кладу речі і набираю шефа. Той повідомляє мене, що вчора, в період з 18.00 до 19.00 наш поверх було нахабно пограбовано! А сама: "вскрились" ломом всі кабінети, окрім нашого і ще одного, повиносилась вся оргтехніка (компи, сканери, принтери, сейфи і т.д....)
            Виходжу на коридор, зустрічаю одного з пограбованих сусідів, що прийнявся лагодити та встановлювати нові замки на дверях, питаю його: 
"Правда, що пограбували, винесли все?"
"Так, - каже. - Все нахабно, підчисту винесли!"
"Через вікно?" - питаю, бо бачила що там знімалися відбитки пальців.
"Якби ж, - відповідає. - Через парадні двері винесли, повз охорону!!!!"

Я то розумію, чому мій офіс не тронули, тому що мого шефа всі знають і бояться, а от стоматологшу шкода. Їй дісталося більш за всіх, тому що  винесли її стоматологічну апаратуру, яка я навіть не уявляю скільки коштує!!!

І що тут скажеш?!
Накой чорт та охорона там сидить???? Якщо крізь неї і чорта можна винести!!!! А в міліції досі немає підозрюваних. Отак!



Апрель_каrose


Хто був у психолога?

  • 16.04.15, 16:27
          У всіх нас є ліпші друзі, рідні або ж "друзі в соц.мережі" з якими ми можемо поговорити на різні теми, отримати від них поради, допомоги і таке інше... але ж є такі "особливі теми", на які нам важко обговорювати з ними, а інколи навіть важко обдумувати на одинці. Є такі інтимні та глибоко особисті теми, які хвилюють вас, з"їдають, і вам конче потрібна чиясь порада чи допомога по їх вирішенню, але (соромлячись чи побоючись) ви не можете ними ні з ким поділитися.... То що робити?
         Як ви вирішуєте таке? 

В когось була думка піти до психолога за для того, щоб трохи полегшити душу?

Хотілось би почути думки людей з приводу консультацій у психолога. Можливо хтось ходив і поділиться досвідом.


 Апрель_ка.rose

36%, 12 голосів

64%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Не п*здіть в МакДональзах телефони, ібо будете наказані!

  • 11.12.14, 14:47
         Хочу розповісти вам коротеньку позитивну пригоду, яка сталась в МакДональдзі на м.Дарниця. 
         Там працює моя найкраща подруга заступником директора і недавно при нашій зустрічі розповіла мені про те, як працівники макдаку впіймали крадійку мобільних телефонів. 
         Десь вже з два місяці в МакДональдзі на м.Дарниця почастішали кражі мобілок. Майже кожного дня люди там скаржились та писали заяви про пропажу гаманців та телефонів. На кожну заяву звичайно ж викликались працівники міліції та складаються відповідні протоколи.... 
         Так от! 
         Як відомо, приміщення МакДональдзів просто занадто напічкані камерами внутрішнього спостереження, де майже кожен куточок фіксує камера як залів для відвідувачів так і робочі приміщення, включно сервіс, кухня, бекруми, морозильники, склади і так далі. Про це, здавалося б, має бути відомо!
ВСІМ, але як виявилось не всімsmeh
Переглядаючи записи тих днів (годин) коли відбувались крадіжки, менеджерський склад почав замічати в чергах, за столиками одних і тих же двох дівчат віком від 20 до 22-х, непримітно одітих, які щоразу займали одні і ті ж самі позиції в чергах та за столиками, та зазвичай нічого не замовляли....максимум - кава! І так на протязі двох місяців ці дівчатка, однаково поводячись, майже кожного дня (в різні години) приходили до МакДональдзу на м.Дарниця. 
         І тут, дві неділі тому, шифт зміни (другий заступник директора), побачив в черзі одну з тих двох "відвідувачок" (чомусь тоді вона була сама, без своєї напарниці) і вирішив (спочатку жартома) провести невеличкий експеримент, а саме: попросив трьох працівників передягнутись в свій звичайний одяг та стати в чергу до кас, прикинувшись відвідувачами, але так щоб потрібна їм "відвідувачка" була повністю в їх полі зору. Сам також передягнувся і вийшов в зал.
         Діло не заставило себе довго чекати - та злодюжка тихенько витягла смартфон із сумки дівчини, що стояла в черзі (і щьолкала *блом), поклавши того собі в кишеню вийшла швиденько з ресторану та пішла в сторону метро. wakeup
         Звичайно ж, по команді шифта зміни, тут же була нажата "тривожна кнопка" і через декілька хвилин під"їхав наряд міліції швидкого реагування. Сам же шифт, разом з одним працівником, попрямували слідкувати за злодюжкою. В телефонному режимі вони повідомили працівникам міліції, що злодійка на м. Лісова сіла на рейсову маршрутку на м.Бровари, номер даного "богдана", і не встиг автобус доїхати навіть до другої Биковні, як машина міліції підрізала "богдан", та попросила "гражданочку" вийти та показати добро в сумці та кишенях. Злодюжка при виході намагалась "скинути" смарт, але це помітили міліціонери та ввічливо попросили її не розкидатися "власним майном"crazy  
         Разом з працівниками міліції приїхала і власниця смартфону, що плакала від щастя та дякувала працівникам МакДональдзу та таку допомогу!!!!

Хепі Ендsmoke


Особисто від мене:
                              Так той дЄвочке на ім"я Таня (злодійці) і треба. 
Врешті решт, вона в свої 22 роки знала на що йшла.
І будьте уважні та стежте за своїми речами!umnik
 
Апрель_каrose

Благаю про допомогу та небайдужість!

  • 04.12.14, 14:52
Всім привіт!

         Свою замітку я присвячую другові, в якого сталось величезне горе, а саме: вбили його брата. 
Коротко, - річ в тому, що міліція докладає всі зусилля, аби прикрити/зам"яти даний злочин, спираючись на те, що то було не вбивство, а нещасний випадок, хоча всі факти про те, що це саме ВБИВСТВО кричать про себе та є на виду!
         Мій друг в пошуках правди, за ці 5 місяців від моменту смерті брата, вже збився з ніг, та на грані відчаю!... Він звертався в усі можливі інстанції зі скаргами на протиправність, бездіяльність в діях правоохоронних органів, але кругом отримує лише пусті відписки, де діловим мовленням його просто посилають нахуй. Справа то відкривається, то через місяць закривається знову.... і так вже три рази! На даний час кримінальне провадження знову відкрито по ч.1 ст.115 ККУ, але надовго? 
        Де правда? Де?
Залишається ще надія на те, що важливим важелем до того, щоб кримінальне провадження все ж таки почали якось рушити з місця - це оприлюднити дану тему по ТЕЛЕБАЧЕННІ!!!

Величезне прохання до вас, шановні блогери!!!!

В кого є зв"язки з телеканалами, або можливості, щоб якомога скоріше 
медійники взялися за даний сюжет - прошу, благаю ДОПОМОЖІТЬ!!!

Всі подробиці ви можете прочитати перейшовши по ссилці, це стаття про те жахливе вбивство, яку вже було опубліковано, і вона мала хоч і малий, але результат - зняли головного прокурора району: 


Всіх небайдужих, прошу зробити перепост, та якщо в кого є можливість допомогти з медійниками: писати мені на пошту [email protected]!

           Давайте допоможемо людині, дуже хорошій людині, моєму хорошому другові Олексію!!!
 
                                                                                                                                      Апрель_каrose  
                                                                                                                

Як учасники АТО землю получають.

  • 28.11.14, 10:15
Доброго всім ранку.
Хочу написати пару слів про наболівше,... а саме про те, як учасників АТО футболяють.

           Мій чоловік кадровий військовий, командир роти, приймав участь в бойових діях на території АТО з початку квітня місяця по середину вересня цього року. Зараз знаходиться у черговій щорічній відпустці. Як всім відомо, що згідно ст.ст. 118, 121,122 Земельного кодексу України, учасники антитерористичної операції мають право отримати земельні паї різного призначення. 
           Подумали ми з чоловіком, що поки він у відпустці, тобто дома, то може займатися цими питаннями, бо коли його знову відправлять в АТО, то даним питанням я можу займатися лише по нотаріально завіреному дорученню, яке звісно коштує грошей від 200 до 350 грн. Навіщо платити, якщо є час?
           Давай узнавати, виясняти що, де, як.... і тут почалися пригоди!crazy
У земельному відділі місцевої держадміністрації в нас прийняли всі необхідні документи, які там пролежали тижня три, а потім, коли я подзвонила і поцікавилась, ну як там справи? мені відповіли, що до виборів діла не буде. 
          Добре. Я залишила їм свій номер мобільного, щоб коли що. то телефонували саме мені. 
Пройшли вибори, а толку знову немає.
          Нам у земельному відділі кажуть головні спеціалісти, що їм прийшла дЄпЄша з Київоблдержадміністрації, що всі питання з приводу отримання земельних участків учасниками АТО нашого міста вирішуються тільки в Головному управлінні Держземагенства у Київській області або в управлінні державного земельного кадастру.... Короче, кудись туди нам надо. Пиздуйте йдіть з Богом туди.
Ясно. Понятно... bye

          Поїхав чоловік мій туди, а там черги....уууууу.... йоханийбабай які!!! hypnosis Вистояв день і не протрапив!!! Приїхав злий і втомлений. Уявіть тільки.... Йому і мені вже нічого не хотілось, ні тої землі, ні того всього....
Пройшло два дні, тут мені знову звонять з нашого місцевого земельного відділу: "тут в нас пройшла оперативна нарада у міського голови та районного голови з головами селищних рад нашого району і ми вирішили питання, щодо землі". І? Що вирішили? "вам треба звернутися в зем.відділ району і туди подавати документи." 
                    ОК. Добре.ura
           Поїхали туди, а там нам кажуть: "Землі немає. nini Немає. Є трохи в Мухосранську з цільовим призначенням садівництво 0,10 га і все." Подививсь чоловік на план тих участків, а там...ууууу...йоханийбабай  ....smeh така земля, що нікому й даром непотрібна, десь поле за 10 км. від Мухосранська і там той участок.... 
Кошмар....
          Чоловік звонить мені і каже, що то таке виділили учасникам АТО, що "не жалко" як то кажуть.
Мда.... Питає чоловік у тої спеціалістки в земельному, що нічого іншого немає? Під забудову, наприклад. Вона каже: "Є! Там-то там-то, десь я чула, 8 участків видали. Сходіть до сільського голови, запитайте, може й дасть вам! А в Мухосранську ви завжди встигнете взяти." - посовітувала вона.angel  
stena Хорошо. 
          В той день не поїхали ми в ту селищну раду, бо сільського голови не було на місці. Тут знов мені звонять з  земельного місцевого: "Завтра збори в міській держадміністрації з приводу земельних участків. Прийдіть." Навіщо? Ну ладно.... Сходимо.
          Пішов чоловік туди - а там міський голова радо відчитався що всі участки в нормальному селі (куди ми саме збирались їхати) під забудову вже роздали! Молодці! Супер! Кому роздали, цікаво? Кому? Відповідь сама собою напросилась.... Якщо всіх зібрали і всі учасники ТУТ, то кому роздали?
Суки....angry  
          Ще сказали, що буде на наступному тижні в них засідання і до лютого місяця 2015 року вони вже точно оприділяться де ще можна виділити участки учасникам АТО окрім Мухосранська, і зауважили, що кожен учасник має право отримати 3 участка з різними цільовими призначеннями. Тобто, беріть зараз в Мухосранську, платіть за той непотріб 2000,00 грн. на виготовлення необхідної документації (тобто Акт на землю), а в 2015 році ще отримаєте десь кращі паї вже під забудову.... От такі вони молодці.
           Ви в це вірите? Я - ні.
Ми з чоловіком собі думаєм - отримаєм ми в Мухосранську нахуй нікому не нужну землю, а потім нам скажуть: "Ще хочете? Так у вас вже є!", а ми: "Ми маємо право на ще!", а нам: "Поки на "ще" землі немає! Ще не отримали ті, які ще нічого не отримали...." і т.д. т.п.

Не знаємо, що робити. 
Чекати кращої, чи брати цю?... чи послати нашу державу і її можновладців до чортової матері, хай вони вдавляться своєю тією землею.... 
 
 P.S. - вибачте за матюки, просто інакше не виходить.

                                                                                                                                           Апрель_каrose

24%, 14 голосів

40%, 23 голоси

36%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Зі святом мене)))

  • 30.09.14, 10:22
30 вересня!

Сьогодні свято - день Вєри, Надії, Любові та їх матері Софії!!!! 

Хочу привітати всіх жінок, що мають ці чудові імена з Днем Ангела!!! cvetok
        Нехай у вас завжди буде віра у світле майбутнє та в самих себе, душу ніколи не покидає надія, як опора у житті, а серце нехай завжди буде гарячим від любові!!!!

І себе також не забуваюsmutili!!! Зі святом мене, любаdrink


пи.си. - згадала дитячий віршик: 

"Надежда умирает последней" - сказала вера и застрелила любовь! podmig

Сама придумала.

  • 22.09.14, 12:28
Сижу на роботі.
Роботи поки що немає.
Сумно. burumburum
Завікном дощ, хлодно і все таке... короче як у всіх на Київщіні... 
Думки різні - хороші, погані, веселі, сумні... настрій як у вагітної! Тобто не передбачуваний! (то все погода на мозги давить, шопапала).drink
Думаю: щоб я зараз хотіла? І придумалаumnik

Хочу на свіданіє, романтічное... с коханим!!!smutili 
                                                             Проблєма номер "два" - а що тепер ввечорі одіти і куди піти?stena




Голосовалка. Прошу завітати кожного!

  • 05.09.14, 21:55
      Перш за все хочу сказати, що я дуже люблю країну, в якій народилась і проживаю. Я патріот і вважаю, що нам не потрібно здаватись в боротьбі за нашу незалежність, свободу і волю!!!
      Але все ж таки хочу спитатись у вас, чи вважаєте ви зрадою (дезертирством) відступ наших військ від займаних позицій, коли є реальна загроза їх життю? Коли вони відступають, бо не мають чим відстрілюватись, оборонятися або захищатись?
      Особисто я вважаю, що життя є найвищою цінністю, але все ж таки хочу почути вашу думку.
                                                                                         Дякую.

5%, 10 голосів

95%, 183 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.