хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Відбір робіт для фотовиставки для всіх бажаючих

http://photospilka.com/vystavki/kitayska-narodna-respublika-z-yakoyu-nsfhu-ma-dogovir-pro-spivpracyu-zaproponuvala-nam-nadati-dlya-vidboru-kitayskoyu-storonoyu-do-100-kolorovih-fotografiy-peyzazhnogo-ta-narodno-tradiciynogo-spryamuvannya-dlya-eksponuvannya-na-fes.html
Шановні колеги! Китайська народна республіка, з якою НСФХУ має договір про співпрацю, запропонувала нам надати для відбору китайською стороною до 100 кольорових фотографій пейзажного та народно-традиційного спрямування для експонування на фестивалі "Барвисте Гуанджоу"
Китайська народна республіка, з якою НСФХУ має договір про співпрацю, запропонувала нам надати для відбору китайською стороною до 100 кольорових фотографій пейзажного та народно-традиційного спрямування для експонування на фестивалі "Барвисте Гуанджоу".  

Автори - переможці за версією китайської сторони матимуть нагоду відвідати виставку за гроші організаторів виставки у травні 2015 року.

НСФХУ вже має роботи такого типу, переважна більшість яких була надіслана на конкурс "Панорами моєї країни". Також буде зроблено розсилку-запрошення для участі у відборі.

Прохання надсилати Ваші прев’ю розміром по довгій стороні 1080 пікселів на адресу [email protected] з обов’язковою поміткою "на конкурс у Китаї". У листі просимо обов’язково вказати 1) ім’я та прізвище автора англійською 2) назву роботи англійською 3) місто проживання автора 3) емейл 4) телефон. Роботи мають бути позитивними, представляти Україну, як країну у якій підтримуються народні традиції та ремесла.

Також прохання підготувати Вашу роботу для завантаження у разі її відбору. Вона має бути придатною для збільшення великого розміру, jpg, srgb, 8 bit, на виліт, без псевдопаспарту.

Строк до 5 квітня.
Участь безкоштовна, друк робіт китайською стороною.

З повагою, відборна комісія:Андрій Чекановський, Едуард Странадко.
4

Коментарі