хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Панове то вже не жарти!

  • 18.10.14, 17:00

Змій Горинич 

Панове то вже не жарти!

Я на днях був в Польщі і мій товариш поляк каже мені: "Я не можу розрізнити хто з Київа, а хто з Росії! Стоять двоє і говорять російською між собою, я розумію, що то є падлюки-москалі! І тут один москаль каже мені (російською!) що він є "рускаязичний украінєц с Кієва", я не вірю, і тоді то падло показує мені український паспорт. І поляк дивується і не може зрозуміти цього! 
Він каже: "Ти брешеш пес смярдячий, бо то так не може бути щоб поляк жив у Варшаві і не говорив польською! Чи то німець з Берліна не говорив німецькою! Так само як француз живучи в Парижі не знав французської!". 
Це - наша ГАНЬБА! 
І це блядство нам розвели російськомовні, які мало того, що в Україні поширюють і розносять у своєму роті російську заразу, то ще їздять по Європі говорять там російською і несправедливо називають себе українцями!!!
Запамятайте: НЕ БУВАЄ ДВОМОВНИХ НАЦІЙ! ЇХ ПРОСТО НЕ ІСНУЄ В ПРИРОДІ, і тому не навязуйте нам думку Путіна, що ми українці, є двомовна нація!!!!!!!! 
Росія закінчуються там, де закінчується російська мова. Допоки Україна буде розмовляти російською, Росія завжди буде вважати Україну своєю частиною і прагнути захистити російськомовне бидло за допомогою "градів"!
Саме тому Латвія так намагається відокремитися від цієї божевільної країни та на державному рівні захищає латвійську. 
Саме тому там російськомовні не мають права голосу! 
Це саме потрібно зробити в Україні!
Не говориш українською? 
Отримуй замість паспорту довідку на право проживання без можливості працювати в державних органах і службах!

4

Коментарі