хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

sms 13 Валяночки

Ще в одній газеті було опубліковано історію, як п'яничка-батько геть пропився. Почав шукати вдома грошей. Немає. Жінка на другій зміні працює. Мала дочка заснула, притискаючи новокуплені валяночки. Зима ж бо. Кожна дитина щиро радіє подарункові чи обновці. Так і ця. Вона, радісна, й заснула з обновкою в руках, яку мати дала.
Він видер валяночки.Їх возьмуть, можна пропити. Але мала прокинулася. Він, як міг швидко, вибрався із хати на рипучий сніг за дверима. Та мала в нічній срочці, бігла боса й благала:
-Папа, віддай валяночки! Папа, віддай валяночки!- плакала.
Однак він її не слухав, а, п'яний, продовжував іти й відштовхував її. "Іді до-д-домой, а то просту-ддіся",- сам трусячисьод холоду, штовхнув її і, не оглядаючись, чвалав далі, щоб залити пельку.
Пройшли дні. Отямився. У тумані пам'яті сплило про валяночки та "Іді домой... простудіся". Тверезий після 15 діб, він усвідомив, що образив любу маленьку дочку. "Як не як, а люблю доцю".
Позичив у когось гроші, купив валяночки.Та вдома нікого не було.Сусідка сумно подивилася через пліт на нього й сказала, що Катруся в лікарні після простуди і... (недоговорила). Він, винувато глянувши на сусідку, мовчки пішов до любої дочки.
- Вибач, донечко. я просто взяв тоді валяночки... А ось вони. Нові...- і не знав, як далі викрутитися у сірих круглих рідних очах доні.
- Папа, валяночок не треба. У мене ніжок немає.
Раптом здогад, наче блискавка, ударив йому в мозок. Чоловік миттю відкинув лікарняну ковдру. Замість ампутованих ступнів були бинти.
І батько безвільно осів на підлогу. Волосся на голові в нього за мить посивіло.

4

Останні статті

Коментарі

Гість: B@rseG71

15.06.13, 12:30