хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

sms 7 Очі

 Любов - основа життя. Не кожний спізнає її в повній мірі, навіть мавши закоханість. Розуміння цього постійно спонукає  людей на вічні пошуки таємничої духовної квітки. І справа, ясно, тут не тільки в тілесному задоволенні.  За легендою, Геракл за одну ніч відлюбив 40 раніше незайманих. Та чи спізнав він тоді справжнього кохання? Можливо, він узнав його з тією жінкою Мегарою, яка народила йому двох дітей. Та в нез’ясованій, немотивованій мані, у безумстві (а це наслала - от що цікаво – саме покровителька шлюбу Гера) він убиває дітей і дружину. На жаль, у міфах часто ховається психологія людини за волею всесильних богів, де вже не треба пояснень. Так вирішили – і все!

 А хто ж завадив цьому чоловікові спізнати душевної глибини кохання? Прожив 50 років, а справжнє почуття тільки у снах ввижалося. Викликало щем, розуміння щастя, якого так і не знайшов.  Жінки були в його житті, та й поготів.
 Може, так сталося давним-давно через медичну сестру. Коли молода мати приносила трилітнього малюка на огляд чи щеплення, вражена дівчина у білому халаті казала: "Боже! Які у нього гарні очі!! – садовила малого навпроти себе і довгими хвилинами дивилася в них, якихось космічних і єдиних у світі, мліючи душею у незбагненних, мовчки вируючих почуттях.
 Чому ж тут дивуватися, що чоловік не знайшов собі єдиної лебединої пари?  Мабуть, через очі вона забрала собі щастя кохання. Назавжди.

1

Останні статті

Коментарі