Життя прекрасне.

  • 13.03.13, 14:13
Життя прекрасне. Чий це вислів - достеменно не пам'ятаю. Але дозволю собі повторити ці слова – життя прекрасне. І не тому, що в мене оптимістичне відношення до нього, а тому, що це дійсно так.
Перебуваючи здебільшого в погоні за життєвими благами і в стані постійної депресії, замаскованої ейфорією здійснення бажань, людство втратило відчуття спокою і рівноваги. Принаймні, більшість із нас. Ми перестали споглядати світ, а як результат – розуміти його. Наше життя обмежене рамками догм і правил суспільства, яке затирає нашу індивідуальність і штампує ординарних істот з єдиним світоглядом. І в цьому ніхто не винен окрім нас самих. Ми живемо по інерції, не розуміючи, що це не життя, а існування. Отже, ми існуємо в штампованому світі, де всі такі як „я”, а я – такий як „всі”. І то є добре, але лише до певного часу, бо потім починається етап незгоди. Принаймні, у деяких з нас.
Час непевності, запитань і переосмислення настає завжди. Рано чи пізно, але настає. Для когось він приходить серед життя і є переломним моментом, для когось він триває упродовж лічених хвилин в період прощання з цим самим життям. Одні переглядають свої цінності та прагнення однократно, інші – постійно. Навіщо це робити? – запитаєте ви. Щоб знайти себе і своє місце у світі. Навіщо шукати місце? Щоб бути певним у собі і впевненим у завтрашньому дні. Навіщо бути впевненим? Щоб бути собою. Навіщо бути собою? В протилежному разі немає сенсу в існуванні, а тим паче в житті, яке так і не стане прекрасним для того, хто не має індивідуальності, хто такий, як „всі”.
Безглузді розмірковування? Дивлячись, під яким кутом зору їх сприймати. Коло в 360° містить в собі багато кутів. Кожен обирає свій. Але всі кути, якими б вони різними не були, зрештою, є складовою кола. Отже, ми ходимо по колу, збираючи кути. Невже не простіше зразу побачити коло, яке є досконалим по формі і зрозумілим по змісту? Простіше, але неможливо. Для цього потрібно пройти через шлях кутів.
Життя прекрасне. Але має свої закутки, перебуваючи в яких, людина не завжди бачить їх прекрасними, так як відсутнє цілісне сприйняття реальності. І тільки після проходження більшості закутків, починаєш розуміти дійсність, і перед тобою вимальовуються справжні обриси життя, яке є прекрасним

Не буває..

  • 13.03.13, 13:48
Не буває ідеальної роботи, ідеальної сім\'ї, ідеальних людей ... Але
бувають ідеальні моменти ... І їх може стати більше в нашому житті,
треба тільки навчитися їх помічати і цінувати!

Життя...

  • 13.03.13, 13:30
Життя... Воно дивовижне, непередбачуване, гірке і солодке, одноманітне і барвисте, часом сумне чи радісне, але дивовижне й цікаве. А найголовніше (що дуже шкода) — дається один раз. А от для чого ми приходимо в цей світ так і не знаємо. Знали б, напевно, виконували свій обов’язок ретельніше і чітко йшли до мети, а так... Живемо, мало що робимо, часто пливемо за течією і думаємо, що ми вічні. Та, на жаль, нема в цьому світі нічого вічного, все тлінне, мінливе і швидкоплинне. В цьому ми переконуємося, але вже проживши чимало на цій землі. Та життя — це справді велике диво! І саме нам випало щастя жити на дивовижній Землі. Тому треба цінувати кожну його хвилину, радіти сонцю і ранковій росі, вічним зорям у нічному небі, кожній квіточці, що прийшла у цей світ так само, як і ми; пташині, що виспівує хвалу життю радісно і невтомно.

У кожної людини є ціна.

  • 13.03.13, 12:12

У кожної людини є ціна.Вона визначається його вчинками, словами, способом життя. Деякі люди з часом стають просто безцінними у вашому житті, найдорожчі, кохані, рідні. . А є ті які коштують копійки і вчинки підлі і слова їх повітря .. . Їх щиро шкода. але такі теж мають бути серед нас, щоб розуміти ціну реальним людям...

... Мы просто болтали, мы выпили чаю.

  • 13.03.13, 11:01

... Мы просто болтали, мы выпили чаю.
Не виделись долго, но время - условно.
И очень хотелось сказать: "Я скучаю"
Но мы же "друзья", значит, держимся ровно...

...А время идет, мы все ближе и ближе...
И что еще, в сущности, женщине надо?
Тепло, кот играет игрушечной мышью.
И рядом мужчина. Мучительно рядом.

...А рядом желанные теплые губы,
Которые хочется трогать и гладить.
Зачем ты мне шепчешь: "Я даже не думал..."
Я тоже, хороший мой. Солнышко, хватит!

Какие слова, если током сквозь душу?
Зачем разговоры? Мурашки по коже!
Да, завтра я струшу...Как девочка, струшу...
А то, что не думал...Я тоже...Я тоже...

Лилия Киракосова

Ремарк

  • 13.03.13, 10:44
Мне казалось, что женщина нe должна говорить мужчине, что любит его. Об этом пусть говорят ее сияющие, счастливые глаза. Они красноречивее всяких слов.

Ремарк

О нас..

  • 05.03.13, 21:24
Чтобы губы были красивыми — говорите добрые слова. Чтобы глаза были красивыми — излучайте доброе. Красота женщины не в одежде, не в ее фигуре или прическе. Красота женщины в ее глазах, потому что это дорога к ее сердцу — месту, где живет любовь.

© Одри Хепберн
Сторінки:
1
30
31
32
33
34
35
36
37
попередня
наступна