хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Як пройшла акція на Прорізній

"На мееерію-на меерію", - співають, йдучі до міської адміністрації активісти "Збережи старий Київ". Вони несуть рештки паркану, яким був огороджений скверик на Прорізній - напроти пам`ятника Паніковському.

Після того, як паркан встановили, мешканці прилеглих будинків забили на сполох. Вони мають інформацію, що на місці скверу - під приводом реконструкції фонтану - побудують кафе з паркінгом. Вони оголосили громадські слухання і звернулися за допомогою до "Збережи старий Київ".

Як тільки мешканці і активісти збираються, в будинку під сквером - на Прорізній, 3 - виникає пожежа.

"Та це старий сміттєпровід", - на ходу кидає "Свідомо" один з пожежників. "Там бомж жив. Слава богу для нього, його не було".

З іншого боку будинку хлопці зі "Збережи старий Київ" починають атаку на паркан. Вони заздалегідь підпиляли опори - досвід в боях за Пейзажну алею, Жовтневу лікарню та інші неповторні місця столиці, які намагаються забудувати.

(Під час пиляння сталася сутичка. Як повідомила "Свідомо" журналістка Марія Лебедєва, на тих, хто пиляв, напали двоє невідомих. Приїхала міліція, забрала усіх до відділення, записала пояснення та відпустила. За словам Лебедєвої, міліціонери розповіли, що противниками пиляння виявилися представник забудовника та представник мерії).

Паркан впав. Його перенесли під Київраду.

Попереду - громадські слухання.

2

Коментарі

128.01.10, 15:12

Цікаво.

    228.01.10, 20:15Відповідь на 1 від N 47-ий

    Побільше мешканцям Києва живих ялинок у скверах замість ресторанів!