хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

D0rian Grey

попередня
наступна

Помощь в выборе аниме

Додивився я щойно ще одну анімешку та задумався, а яку мені подивитися наступною і зрозумів що не маю відповіді на це питання. В мене склалося відчуття що я вже подивився все що мені могло сподобатися і існує на даний момент. Та це лише відчуття, насправді ж я впевнений що існує аниме яке я не дивився і яке б мені сподобалося просто я не знаю про його існування! Тож я вирішив допомогти собі та всім таким заблукавшим душам)) дізнатися про те що ще можна було б переглянути!   
Пропоную всім хто має бажання поділитися своїм досвідом про переглянуте аніме та допомогти таким чином всім іншим його подивитися)))
Напишіть будь-ласка назву переглянутого аніме, коротко наскільки можливо для розуміння його сюжет та звісно виразіть свою власну думку про нього! При можливості напишіть також про те де ви його дивилися чи качали! 
Власне подам приклад першим))) Так одразу я звісно не згадаю всі аніме які дивився тай опис їх усіх займе неймовірну кількість часу тож напишу про декілька тих які зараз у мене на думці!
До тогож я хоч і люблю дивитися аніме я не надто добре знаю назви стилів тому вибачте якщо що за мої помилкиpodmig
                                                            BLEACH
Bleach(дослівно перекладається назва як відбілений найкраще пояснення цієї назви як на мене це те що головний герой має руде волося, що вкрай рідко зустрічається в Японії тому руді люди там як білі ворони, звідси і назва) - Ічіго Куросакі(їм'я головного героя) звичайний  15 літній школяр який бачить привидів. Здавалося нічіго страшного можна і так жити та одного дня він зустрічає Рукію котра по її словам є шинігамі(японский бог смерті) - ця зустріч перевертає життя Ічіго з ніг на голову. В момент смертельної небезпеки поранена Рукія вирішує поділитися своею силою з Ічіго який з усіх сил намагається захистити свою сім'ю борючись проти того що йому не підсилу побороти! З того моменту Ічіго сам стає шинігамі і починає виконувати обов'язки Рукіі оскільки при передачі сили вона тимчасово втратила свою і має відновитися!

Це класичний опис взятий мною з сайту Вікіпедія:

Действие происходит в современной Японии. Однажды в спальне Ичиго Куросаки, который с детства был способен видеть духов и призраков, неожиданно появляется девушка-«проводник душ» (синигамиРукия Кучики. Она удивлена тем фактом, что Ичиго может не только видеть её, но и дотрагиваться, однако разговор прерывается появлением «пустого», сильного злого духа. В битве Рукия, защищавшая Ичиго, получает серьёзное ранение и понимает, что дальше сражаться не в состоянии. Она решает передать Ичиго половину своих сверхъественных сил, чтобы он смог за себя постоять, но тот внезапно поглощает всю её энергию и одолевает пустого с лёгкостью. В результате Ичиго сам становится проводником душ, а Рукия остаётся практически беспомощной. Лишившись сил, она не может исполнять работу проводника душ, то есть сражаться с пустыми и отправлять души умерших в загробный мир («Сообщество душ»), поэтому уговаривает Ичиго помочь ей.

Слева направо: Ясутора СадоРукия Кучики, проводники душ Рэндзи Абараи иТосиро ХицугаяИчиго КуросакиУрю ИсидаОрихимэ Иноуэ. На переднем плане — плюшевый лев Кон.

Несколько месяцев они действуют сообща, но в мире Рукии передача сил проводника душ человеку — серьёзное преступление. Её арестовывают, возвращают в Сообщество душ и заключают под стражу, чтобы предать казни за нарушение закона. Ичиго отправляется туда, чтобы её спасти,[7] a за ним следуют друзья и одноклассники: Урю Исида, оказавшийся последним представителем расыквинси, издавна враждующей с проводниками душ; Ясутора Садоокинавский верзила, выросший в Мексике; одноклассница Ичиго Орихимэ Иноуэ. Всех их готовит к трудной миссии Кискэ Урахара, владелец специального магазина для проводников душ.

Пережив немало сражений, Ичиго с друзьями всё-таки спасают Рукию.[8] Они узнают, что и её казнь, и миссия спасения были с самого начала спланированы одним проводником душ по имени Сосукэ Айдзэн, который строил далеко идущие замыслы по захвату Сообщества душ. Получив из тела Рукии артефакт Хогёку (яп.  хо:гёку?), дающий владельцу огромную силу, Айдзэн предаёт своих товарищей-проводников душ, объединяется с пустыми и создаёт собственную армию, становясь центральным отрицательным персонажем «Блич». Между Айдзэном и Сообществом душ разражается война, следующим шагом в которой должно было стать уничтожение родного города Ичиго. Однако Кискэ Урахаре, воинам Сообщества душ и Ичиго совместными усилиями удаётся перебить большинство пустых, ослабить Айдзэна и пленить его. За предательство Айдзэна приговаривают к тюремному заключению в 20 тысяч лет. Ичиго же в последней битве полностью теряет свои силы проводника душ, в том числе способность видеть призраков.

Власне моя думка щодо цього аніме позитивна я його дивлюся вже давно. По суті це звичайний сьонен та всеж він мене захопив там як на мене дійсно відмінні бої хоч і як правило розтягнуті на декілька серій , але це звичайна річ для сьонена! Всім любителям цього жанру раджу подивитися та попереджую на момент написаня статі існує вже 303 серії і це ще не кінецьuhmylka
Дивився я його тут у користувачів http://narod.i.ua/user/1574161/ та http://narod.i.ua/user/2634414/
                                                        HELLSING
Hellsing TV (13 серій) Точно не пам'ятаю, але мені здається що події відбуваються в 80-х 90-х роках 20-го століття. Мова йде про організацію Орден протестанських рицарів котра служить її величності королеві Великобританії. На службі у цієї організації а точніше у її керівника Інтегри Ван Хеллсінг є вампір на їм'я Алукард (цікавинка - Алукард анаграма від Дракула) На протязі серіалу організація бореться з різними вампірами і знаходить інформацію що ними керує якась таємнича організація яку вони намагаються в свою чергу вистежити і ліквідувати!
Цей опис також з вікіпедія: 

Алукарда на долгое время заточили в подвалах родового поместья Хеллсингов и, после смерти главы Ордена, он сыграл немалую роль в жизни маленькой Интегры, когда спас её от претендующего на положение наследника дяди. «Освободив» вампира, Интегра стала единственной полновластной его хозяйкой. В дальнейшем Алукард составляет основную силу тайной организации, сражаясь как с вампирами-преступниками, так и с враждебно настроенными к Хеллсингу и Интегре организациями или отдельными людьми, попутно ища настоящего противника — вампира, по силе подобного себе.

Вампирология в сюжете Человек может стать вампиром, только если его укусит другой истинный вампир, причем обязательным условием является целомудрие жертвы(в Ова версии), в противном случае человек превращается в «упыря» или «гуля» (от англ. «ghoul» — вурдалак, вампир, упырь) — прислужника вампира, схожего с зомби. Единственное, на что способны упыри — слушаться своего хозяина и убивать с целью наживы. Укушенные упырями сами становятся упырями. Чтобы стать свободным от хозяина вампиром, ставший немёртвым должен выпить крови вампира-хозяина.

На вампира накладывается множество ограничений — свет ослабляет его, вампир не может пересечь водные пространства (океан или реку), уязвимость к святыням и серебру. Но всё опять же зависит от уровня вампира.

Вместе с кровью убитых людей истинные вампиры поглощают их души, перенимая их опыт и знания. «Кровь — это монеты жизни, деньги души», — слова Интегры. Также вампиры могут использовать поглощённые души в своих целях, призывая их на поле боя (см. конец 8-го тома манги). Сила вампира напрямую зависит от того, сколько душ он подчинил.

Серіал мені сподобався, навіть дуже! Зроблений він був студією Гонзо і має ну просто неймовірний музикальний ряд як на мене. Він доволі цікавий та реалістичний, принанні соплів там якщо і є то мало. Немає цензури на кров як у більшості аніме, місцями немало жорстокості але і посміятися можна) Мій вирок - аніме варте для перегляду і багатьом сподобається.
Дивився я його тут у користувача http://narod.i.ua/user/713834/
Hellsing OVA ( на данний момент є 7 ов) Сюжет відрізняеться від сюжету серіала, хоч сдається перші 2 ови чи 3 відповідають декільком серіям серіалу та далі сюжети розходятся в різні сторони. Тут згідно сюжету виникає організація котра фактично є залишками СС - військ Третього Рейху котрі займалися створенням солдатів вампірів для своєї армії. Вони хочуть продовжити справу Третього рейху, що означае що вони зібралися напасти на Європу а почати вирішили з Великої Британії. Орден Протестанських Рицарів дізнавшись про це вирушує їм завадити.
Мені неймовірно подобається це аніме. Як на мене це одне з найкращих аніме нині існуючих та це моя власна думка. Раджу його подивитися абсолютно всім. Головна різниця між ним та ТБ серіалом це звичайно якість котра неймовірно різниця сюжет та то таке)) і музичкий супровід ( як я казав студія Гонзо зробила в ТБ серіалі дійсно крутий супровід).
Дивився я його на rutube та тут також є ови просто через пошук введіть і знайдете))))))) Тут є не всі ови я власне помітив лише 4 та я міг продивитисяyazyk  
Darker Than Black
Це аніме також входить до списку моїх улюблених. На данний момент є 2 сезони та одна OVA, яка власне розповідає про події між сезонами. В серіалі розповідаеться про хлопця на ім'я Хей котрий працює на таємничу Організацію. Події відбуваються в наші часи після того як на планеті з'явилися аномальні зони, разом з появою яких з'явилися і контрактери (контрактери - це люди які так би мовити заключили контракт згідно з яким вони отримують певну силу(кожний свою), але мають платити за її використання, плата у кожного різниця(від поїдання квітів та сигарет до розкладування каміння)). Хей також є контрактером хоча напряму і не показується що в нього є якась плата та дивлячись на те скільки він їсть можна подумати що то і є його плата)) 
Опис знову таки з Вікі:
Darker than Black (яп. Darker than BLACK -- Да:ка: Дзан Буракку -Куро но Кэйякуся-?, Темнее чёрного) — аниме режиссёра Тэнсая Окамуры с музыкой композитора Ёко Канно. После успеха сериала в журнале Asuka начала выходить одноимённая манга. В 2009 году сериал получил анимационное продолжение Darker Than Black: Ryuusei no Gemini, а в 2010 — 4-х серийное OVA-продолжение, хронологически стоящее между первым и вторым сезонами.
Недалёкое будущее, за десять лет до описываемых в первом сезоне сериала событий, на Земле появляются аномальные зоны, названные позже Вратами Рая (зона в Южной Америке) и Вратами Ада (зона в Японии). На их территории загадочным образом гибнут люди, растут неизвестные науке растения и появляются призраки. Правительства организуют эвакуацию, а сами зоны огораживают стеной. На базе ООН создаётся специализированный институт по изучению аномалии — Пандора. И всё бы хорошо, да влияние зоны распространилось далеко за её границы. Среди людей начали появляться контракторы (контрагенты) — люди, наделённые особыми возможностями, но лишённые эмоций и чувств. У каждого контрактора своя плата за предоставленную ему силу: кто-то обязан постоянно курить, кто-то — раскладывать определённым образом камешки. Возможности контракторов были по достоинству оценены и, вскоре, многие из них попали на работу в спецслужбы, якудзу или террористические организации. Главный герой сериала Хэй — контрактор. В составе небольшой группы он работает на таинственную «Организацию». Выполняя задания, Хэй пытается выяснить, что произошло с ним, его товарищами и сестрой пять лет назад…
Власне я вважаю що дуже хороший та цікавий серіал та мабуть не кожен витримає до кінця)) Раджу якщо зберетесь його дивитися то запасіться терпінням та силою волі ато не додивитеся. Власне раджу подивитися його всім без вийнятку! Тільки от включайте мізки коли будете його дивитися ато нічорта не зрозумієте(можете навіть потренувати їх перед переглядом draznilka ). І не дивіться ОВУ до того як подивитеся 2 сезон ато зіпсуєте враження. Дивився я його на rutube та його можна знайти і тут у цих людей http://narod.i.ua/user/92899/ та http://narod.i.ua/user/344296/
0

Коментарі