Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

:)))

3

Коментарі

Гість: Эйрик

119.04.14, 12:31

Звонки і не надсилаються )))
Радий за тебе. Це і коментарів стосується?

    Гість: Эйрик

    222.04.14, 17:08

    Не бачив замітки "захл. дверь" аби бачив не коментував би. Та коли вже так сталося скажу: ображатись на мене нізащо. Вірь не вірь, то правда. Переживати, якщо це взагалі мало місце, також було нізащо. Думаю прийде момент, якщо він ще не прийшов, коли ти будеш рада, що все так сталось, як сталось. Відпускаю тебе, мене ти вже відпустила. Прощаю і ти прости. Вибач, що потурбував, нелегкі часи. Не відповідай і прощавай на завжди.

      Гість: Эйрик

      32.05.14, 15:01

      Мало, що зі мною станеться, тому напишу. Я так вчинив, тому що ты доросла, розумна, красива жінка, якій потрібен не мале, наївне, роозбещене, балванне дитя, а чоловік з яким можна і треба завести дітей. Я не брешу. Дівчини ніякої не було і не має. Відь тієї дурості, що була в мене в голові євр. та інше. я слава Богу позбувся. Єдине, що ще зіграло роль в розриві це випадок в ліфті і ще деяка поведінка, яка змусила мене сумніватись в тобі. Я не виправдовуюсь і не намагаюсь щось повернути, просто пишу щоб ти собі не думала дурного. Проблеми були не в тобі, а в мені і якби я знав це все, я б просто ще тоді залишився другом по перепискі.

      Надіюсь ти це все сама розумієш, ти завжди була розумнішою і чого там таїть хітрішою за мене, не дарма я тобі казав, що ти посміхаєшся, як лисиця.

        Гість: Эйрик

        42.05.14, 15:22

        Дякую тобі за всі добрі миті, які були в нас. Надіюсь ти зустрінеш достойну людину, а навіть якщо не зустрінеш нічого страшного тут не має, в житті треба радіти всьому, чому лиш можна. Та я думаю що зустрінеш, і порівнюючи ти побачиш, що наші стосунки, а особливо моя поведінка, була не гідна хорошої сім'ї. Дякую і ще раз вибач.

          52.05.14, 16:23Відповідь на 3 від Гість: Эйрик

          Як то кажуть : "Краще пізно, чим ніколи". Я тебе відпустила, ще тоді в той самий день. Пробачила те що пам'ятаю.

            Гість: Эйрик

            62.05.14, 16:27Відповідь на 5 від mylanka

            Як то кажуть : "Краще пізно, чим ніколи". Я тебе відпустила, ще тоді в той самий день. Пробачила те що пам'ятаю. Дякую. Схоже на те що тобі це було вже не так і важко. Нічого в мені немає замєчатєльного ти сама це знаєш та й нервішок тобі я тріхи попортив, вийшла неспеціальна підготовка.

              72.05.14, 16:43Відповідь на 4 від Гість: Эйрик

              Ти сам вирішуєш, ким чи чим я була для тебе, і яким кольором буде для тебе той слід що я лишила у тобі. Ти хотів що тебе почули, тебе почули. Зачини двері в минуле, коли відкриваєш двері в майбутність, щоб не здуло вітром теперешне.

                Гість: Эйрик

                82.05.14, 16:46Відповідь на 5 від mylanka

                Я зробив висновок з 5 коментаря. Заспокойся, так я не знаю що з тобою і як тобі було. Але... Я не одноразово тебе попереджував, що якщо в нас нічого не вийде ти повинна тримати себе в руках. Мені здається ти це розуміла. Бачу ти на мене дуже сердися. Не сердся, навіщо. Якщо хочеш напиши щоб я і вкоментах не зьявлявся, я виконаю твоє бажання, хоч буду не дуже радий йому.

                  92.05.14, 16:53Відповідь на 8 від Гість: Эйрик

                  Бачу деяких истин, ти ще не дійшов ... нічого усьому свій час

                    Гість: Эйрик

                    102.05.14, 16:54Відповідь на 7 від mylanka

                    Ти хотів що тебе почули, тебе почули..., щоб не здуло вітром теперешне.
                    Та от якраз теперішнє мене може здути, тому й хочеться поговорити, не виїбнутися, не щоб почули, а просто поговорити, розумію що навєрноє сплутав адресу. Причом тут зачини, хочеш сама зачиняй. Тобі заважають коментарі, вони зачіпають тебе?
                    Двері нашим стосункам, як пари, й так завалині. Я не думаю про колір сліду. Погане пішло, залишилось лише хороше, нейтральне, принанні так у мене. Напевне вам жінкам тяще.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна