хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

На Прикарпатті свобода слова ще не вмерла

  • 01.06.13, 22:56

Минулий тиждень славетний для Івано-Франківська двома подіями у міському суді, подіями які надали можливість вільно дихнути небайдужим громадянам міста, які останнім часом вимушені були мовчати під загрозою судових переслідувань зі сторони можновладців.

 Так, перед тим забудівельником Сливкою  було через суд притягнуто пенсіонерку  до сплати десь біля 10 тис.гр.  за моральні збитки та попрану його ділову репутацію шляхом оприлюднення головою  будинкового комітету припущення щодо  можливості підкупу суду для сумнівної прибудови. Апеляційний суд це рішення справедливо  відмінив.

А вчора  міський суд відхилив позов ЄРЦ до п. Михайла Вінтоняка, який на думку недоброї слави п.Войтика завдав моральних збитків конторі на 100 000гр. своїми відповідями на 3 студії ще минулого року, якими розкрив зловживання та  надав повштох для низки викриваючих перевірок контролюючих органів .  

До цього моменту дописувачам ЗМІ області було якось , чесно кажучі, страхітливо  висловлюватись щодо свавілля можновладців. Так, до пирикладу, мене особисто за публікацію матеріалу "Ми- не буратіни" щодо темних справ  нашого самозваного комунального підприємства ЄРЦ та його ненажерливих підрядників, по їх наклепу було незаконно позбавлено можливості коритсуватися гарячою водою... Це окрема тема щодо тупих дій газконтори на замовлення ...Крім того неодноразово доводилось чути погрози щодо  розправи за чесні слова, і не тільки судових розправ...

А сьогдня я вітаю колег з невеликою, але усе таки важливою перемогою свободи, свободи  висловлювати свої думки без остраху. Перемооюи над "безпределом" крутеликів...

Ура!


1

Коментарі

12.06.13, 06:31

Да,победа,действительно,небольшая,но знаковая.Знаковая тем,что простую пенсионерку,не смог "засудить" серьёзный человек со связями,имущественным положением и т.д.Хотя это и частный случай,но он даёт НАДЕЖДУ,на то,что у нас не всё потеряно.И,касательно,суда.Значит,есть у нас незаангажированные судьи.Я не знаю всех подробностей этого дела,но судья,вынесший такое решение (ухвалу,постанову),поступил очень достойно.

    23.06.13, 00:01Відповідь на 1 від тор102

    Судьи, непредсказуемы...
    Так, судья осудивший бабушку, перед тем оправдал журналиста от позова крутого полковника-податкица...

      33.06.13, 08:04Відповідь на 2 від Петрович59

      Петрович!Пишите мне на украинском!Я понимаю украинский язык,я разговариваю украинским...Но не пишу-правила пунктуации позабывал со школы-могу не там запятую поставить.А по этому,очень не хочу коверкать украинский язык,и не хочу быть похожим на господина "Азїрова".

        412.06.13, 13:24Відповідь на 3 від тор102

        Спілкування Людей не залежить від мови.