Профіль

in

in

Україна, Харків

Рейтинг в розділі:

in

in

Сюрприз від Венери

Два роки тому придбали невеличку рослинку: мухоловку, ту яка Венерина.
Через рік їх було вже дві:

У інструкції було сказано, що для нормального розвитку (одна рослина-одна дитина) вони повинні спіймати за літо три-чотири комашки. Мабуть щось пішло не так, бо при пересадці наступного року їх було ось стільки:
 
У три горщики довелось посадити по три штуки, бо ми б розорились на гощиках, піддонах та дистильованій воді. Мабуть цього року треба більш уважно слідкувати за їх харчуванням.
Але це ще не всі сюрпризи. Виявляється ця рослина вміє квітнути.

 
Природа не перестає дивувати. Головне, щоб дива були приємні.

in

in

Творчий тандем

Дочка захопилась скандинавською міфологією. Прочитала купу інтерпретацій сучасних авторів, цитує нам «Старшу Едду» на різні життєві ситуації (наприклад, про вплив пива на розумові здібності), навіть на уроках інформатики розробила сайт про основних героїв. А ще у неї з’явився новий телефон, розміри якого не дозволяють просто запхати його в карман, як це було зі старим. І, здавалось би дві такі різні причини, а призвели до створення цієї сумочки. 

Дизайн навіяний міфами – ясень Іггдрасіль, що з’єднує світи, а функціональність – необхідністю тримати при собі телефон і мати вільні руки.

 

Підбір тканини та дизайн – дочки, виконання моє.

in

in

Диво поряд або ода пиву

Десь років з 10-12 тому у нас з чоловіком було улюблене пиво. Новобаварське. Його фішка була в тому, що смак пива відповідав номеру на пляшці. Наприклад, №11 було найсвітлішим, воно найкраще смакувало після футболу, коли набігаєшся за 2 години, то пляшка випивалась, «як у суху землю». №13 було зі смаком згорілої карамелі, мабуть на любителя. Якраз його ми не купували. Далі йшли №15 та №17, напівтемне й темне, для мене перше, чоловік полюбляв друге. І найтемніше №19, теж на любителя. На ринку пиво протрималось декілька років, потім зникло. Але залишило великий слід в моєму житті, адже навіть за 10 років я пам’ятаю його всі його номери та смаки.  

До чого я веду? Футбол залишився з нами, ми все так і граємо, звісно на любительському рівні. І ось після чергової гри заходимо ми в магазин (рідко в ньому буваємо, бо він далеко від дому) і ….. бачимо ЙОГО. 


№15, майже така етикетка, як і колись. Звісно ж ми купили. І, о диво, смак такий же. Це було справжнє чудо. Як повернення у минуле. Так що, дива бувають.  Бажаю всім  отримати такі ж емоції – здивування, радість, захватdance

in

in

"...вороне Бог

послал кусочек сыра..."
Так і мені - перепав шматочок чудової тканини. І зразу прийшло натхнення. Ось що з цього вийшло:

in

in

Дорога додому

На днях побували у місті Куп'янськ. До вашої уваги фотозвіт  шляху Куп'янськ-Харків.

В'їзд до автовокзалу  м. Куп'янськ



Автовокзал Шевченково

ділянка шляху Лебяж'є- Коробочкіно

Само Коробочкіно. Центр.

В'їзд до автовокзалу  м. Харків


А це приклад ділянки шляху між всіми цими містами чи селищами: 



В чому різниця? Різне підпорядкування? 
Що зробити, щоб ремонтувались всі дороги, і малі і великі, і стратегічні  і прості? Не знаю. Ця замітка просто крик душі. 

Р.S. Куп'янськ взагалі рекордсмен по НЕремонту доріг, одна вулиця Студентська (в минулому Комсомольська) чого варта. По ній проїхати подвиг. 



in

in

in

in

оплата газа. читайте квитанции


скачиваю квитанцию родителей о плате за газ и вижу вот такую картину

Первое, что бросается в глаза это сумма к оплате, которая, при пристальном изучении, ОКАЗЫВАЕТСЯ, состоит из ДВУХ частей: действительный долг и РЕКОМЕНДАОВАННАЯ ОПЛАТА!!!!! на следующий месяц. Оказывается, компания, котая предаставляет услуги газообеспечения, позаботилась о родителях и рассчитала потребление газа на следующий месяц, исходя из каких-то своих соображений (не знаю каких: может прогноза погоды). Эта сумма на порядок больше того, что они платят ежемесячно за реально использованный газ. И что самое уродское, эта рекомендация входит в общую сумму и выставляется в общий счет К ОПЛАТЕ. Представляю шок родителей, когда они ее увидят. и не только моих родителей. Ладно бы сумму разделили: реальное потребление (показания счетчика) и рекомендацию, так нет, все в общей сумме. НЕТ СЛОВ!

так что ждите новых квитанций и будте бдительныlol .

Кстати, я оплачиваю за потребление газа через банк, так и туда пришла общая сумма. Ну не суки ли?beat

in

in

Смішні коти

Ось за літо навалялосьlol три нові магнітики. Усі коти позитивні і прикольні.


Усім гарного настрою

in

in

Запах літа

Люблю запах літніх трав-щебрецю, полину, піжми. Букет з них не зробиш, тому на вихідних спала мені на думку чудова ідея: нарізати запашну траву у якусь ємність і залишити в кімнаті.
у якості ємності-картонна коробка з під печива (діаметр 12 см), підходяща тканина з якої за 10 хвилин шиється циліндричний мішочок. Мішочок одягається на коробку, контрастною ниткою перевя'зується вздовж, якийсь аксесуар (гудзик, чи квітка з тканини). Вуаля... залишилось тільки нарізати траву: у мене полин та піжма.
 
гарного літнього настрою всім!!!

in

in

новая кукла

новая куколка, получилась какая-то задумчивая. мечтательница.

Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна