Шахов унд Сухов травят людей

  • 30.01.20, 23:40
"Есть информация, что в Лисичанск и Северодонецк завезли большую партию сахара... из Китая!!!
швидше - не людей, а свій електорат. Тож їхнє нищення лише вітається.

Дещо про тощо

  • 29.01.20, 02:19
Світлина від Ingwar  Berk.

ніщо не загрожує вашому життю так, як комплімент чудовим вусам вашої дівчини

Стосовно найдієвішого імпічменту

  • 27.01.20, 14:39
Світлина від Ingwar  Berk.

Хоча краще було б посадити довічно з ОБОВ'ЯЗКОВИМ притягненням до фізичної праці на свіжому повітрі по чищенню зонівських сралень.

Про короля-віслюка

  • 23.01.20, 10:25
Світлина від Ingwar  Berk.

Іх бін дер продивився мульта про короля-віслюка. Нажаль, українського перекладу у вільному доступі не знайшов, тож дивився з перекладом на єзиг.

Але з'ясував невелику проблему з різницею між намальованим у 3Д віслюком та тим, що сидить на Банковій - мультвіслюк, хоча й був віслюком, але після того, як усвідомив власні боки. то став таки патріотом; його покійний
папа був не гнидним поки що живим пристосуванцем, а знов-таки патріотом; у віслюка була команда гнид, але він її хоча й наприкінці, та позбувся. І саме головне - віслюк не був свідомим дістройєром держави, яким зараз виступає ЗЄлюпа.

Кінець-кінцем, але король-віслюк врятував потрапивших у полон звірів. проявляючи при тому героїзм та самовідданість. Чого ми хєр коли дочекаємося від хрипатосифілітичної мразоти.

Але мульт і мав би закінчитися хепі-ендом - що в реальному житті відбувається не часто.

Підсумок: ЗЄлюпа не тягне навіть на цього мультяшного героя.

PS Аж ось лисичка Луїза. яка затіяла здачу звірів до цирку, мені чимось нагадала ще одну подружку путєнга, а саме ту. що колись бігала з обгорнутою в косу бошкою...