хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Недільна проповідь про шашлики та журнашлюх

  • 08.06.21, 10:06

На зображенні може бути: текст

Хотів спочатку написати про зашквар ЗЕгнид з шашликами для кишенькових "журналістів", але не пішло, бо занудило.

Кожниго дня у мавпочки на паганялово "ЗЄлюпа" - черговий зашквар. І ось - бенкет під час чуми з Гондонами та іншими уродами (хотів написати більш відповідне слово, але не став травмувати читача перлами ненормативної лексики).

Втім, що ми побачили на галявинці, яку заполонили журнашлюшки-шаурмісти:

Істотка, що грає роль президента України, весело корчила своє мерзотне їбало, роздаючи присутнім під прицілом снайперів Державної Служби Охорони в кущах, шматки підозрілогго м'яса. Здається, що бабуся таки спромоглася продати свого елітного Шаріка та заплатила за комуналку, а ЗЄлюпі дісталося трохи м'яска на шашлики. Дивно, що на зустрічі з так званими "журналістами" не було зроблено шаурму, яку так полюбляє жерти істотка ЗЕ со товаріщі. Мабуть, м'яса з Шаріка було надто мало, а готувати шаурму - ліньки.

Проте, не зважаючи на таку прикрість, галявинка бурхливо кипіла присутніми, немов говно опаришами в сільському сральнику. Єдине, чим та маса людиноподібних відрізнялася від говна - коліром. Галявинка була не брунатною, але ЗЕленою. І ворушіння проходило не лише під булькотіння опаришів, але під сраколизательні крики, голосне плямкання, голосне пердіння та хруст кісток бідного Шаріка, частини якого жадібно жерлися присутніми людиноподібними потворами.

З позитивного у відбувшейся події можна вважати одне - ми тепер знаємо, чиї матеріали з журнашлюхівської "творчості" можна навіки забути. Бо вони наочно, на багато мільйонну аудіторію, були засвічені самою криворагульною потворою. Бо тваринка їх причащала Шаріком власноручно. Але ЗЄлюпа, мабуть, ніколи не чула про євангельскі слова (хоча, можливо, навпаки - просто з тих слів було розіграно комеді. в дусі "кварталу") - "Це той, кому, умочивши, подам Я куска" (Ів. 13, 26). Звичайно, що таке порівняння некоректне, але варто подивиьися, як найвідданіші потвори одержували з рукголовного Слуги Діавола шматки Шаріка, вмочені в кетчуп, щоби подібна асоціація виникла з цьго блюзнирського, огидного видовища...

Втім, ватажок ЗЕгнидної шобли забув ще одні слова євангеліста: "ҐВаш батько - диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв, бо правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить зо свого,- бо він неправдомовець і батько неправди" (Ів. 8,44). Зрозуміло, що ЗЕ - представник антисистеми, який опинився на посту президента саме для того, щоби руйнувати та знищувати, називаючи це "Великим будівництвом".

І коли настане час, то саме ті, кого головний слуга годував "з ладошкі", повернуться проти нього та затопчуть мерзоту.

Але тим самим не врятують себе, бо рука гніву народного така ж важка й неминуча, як і длань Господа. І будуть розшматовані Слуги діавола, і втоплені в лайні шматки "слуг", де і є їхнє справжнє місце.

Тож гостріть сокири на богомєрзкіх діавольських слуг, які бенкетують  на нещасті людському, жеручи нещасних Шариків, відібраних у бабусь, яким ті собачки були єдиними близькими душами.

ЗЕгнид - на палю! Амінь.


7%, 1 голос

0%, 0 голосів

93%, 14 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

18.06.21, 11:10

    28.06.21, 13:28Відповідь на 1 від БезЛица

      38.06.21, 13:29

      Боженька! Дай тобі розуму!

        48.06.21, 13:32

          58.06.21, 14:26Відповідь на 3 від sazia

          Боженька! Дай тобі розуму!Ви про себе?

            68.06.21, 14:26Відповідь на 4 від Андрій1961