хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Лише зброя у населення може зупинити злочинність

  • 31.05.20, 14:20
11

Коментарі

Гість: Bernarda

131.05.20, 14:39

Да, вот это очень правильно у них. Я тоже ЗА легализацию оружия. Некоторые кричат, что если это разрешить, то будет больше преступлений и т.п. но это не правда. Наоборот, преступник двадцать раз подумает, прежде чем на кого-то нападать, потому что будет знать, что у этого человека тоже есть оружие и он может просто застрелить его. А так получается у нас, что оружие только у бандитов и есть.

    231.05.20, 14:47

    Наші урядовці та законодавці ніколи не легалізують зброю для населення.

      331.05.20, 14:52

      Вы всерьез полагаете, что при таких условиях оружие попадет совершенно легальным образом исключительно в руки законопослушных граждан, радеющих о защите своей жизни? И при этом особы имеющие склонность к криминалу, насилию, неуравновешенные и просто люди вспыльчивые и жестокие оружием не обзаведутся? Блажен, кто верует...
      Я не думаю, что женщины, дети и старики поспешать в магазины за винтовками и пистолетами.А между тем, именно они представляют собой уязвимую группу. А предлагаемое нововведение сделает это категорию граждан еще слабее и уязвимее.

        431.05.20, 14:56Відповідь на 2 від Merovingian

        Сподіваюся. Я не маю наміру купувати зброю. А якійсь йолоп по сусідству її придбає. Щось мені підказує, що він не полізе грабувати домівку здорованя з такою ж самою зброєю в руках, а найвірогідніше обере собі за жертву когось слабшого і неозброєного. Я проти такого закону. Нехай мене поліція захищає.

          531.05.20, 15:02Відповідь на 4 від GalinaKiev

          Будь-якому йолопу зброю не продадуть. Знаєте приблизний порядок отримання дозволу на зброю? Треба довідку від психіатра, довідку від нарколога, довідку з поліції про несудимість, та ще купа моментів.
          Немає сенсу про це діскутувати (див. коментар №2)

            631.05.20, 15:03Відповідь на 4 від GalinaKiev

            Нехай мене поліція захищає. ...На даний час аваковці лише старанно гвалтують та катують, а не захищають.

              731.05.20, 15:21Відповідь на 5 від Merovingian

              Ми з Вами добре розуміємо, як іноді такі довідки надаються. Ми з Вами також розуміємо, що довідка про несудимість надається про МИНУЛІ події, а не ПРИЙДЕШНІ. А гвалтують, як ми з Вами також знаємо, не лише в поліції. Серед працівників поліції переважають порядні люди, як і серед представників інших професій. Коли щось стається, то кличуть на допомогу саме поліцію, а не до когось, хто можливо має зброю, бажання, натхнення і час прибути до мене і мене оборонити.

                831.05.20, 15:40Відповідь на 7 від GalinaKiev

                Ви вважаєте, що злочинці або люди з розладами психіки без дозволу аж ніяк не зможуть роздобути собі зброю? На терені пострадянської імперії, де гонка озброєнь та безгосподарність були представлені у рівні мірі? На землі, де й зараз точиться війна та в країні, де проходить трафік в тому числі і зброї в Європу та звідти? Зброя вже є у тих, кому вона потрібна, в тому числі і прихованого носіння - про цей закон мова, гладкоствол - два місяці навччання і дозвіл ваш.
                Зброя - це культура, яку комуністи витравили за довгі роки, бо важко "наїхати" силовою структурою на людину, яка знає свої права та в змозі захистити себе.
                Апелювати до поліції, яка приїде вас захистити - те саме, "навіщо перша допомога, коли є лікарі" або "навіщо вогнегасник, коли є пожежники".

                  931.05.20, 15:42Відповідь на 1 від Гість: Bernarda

                    1031.05.20, 15:42Відповідь на 2 від Merovingian

                    Наші урядовці та законодавці ніколи не легалізують зброю для населення.тоді їх відстрілюватимуть з нелегальної

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна