хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Своя шкура ближча до тушки, аніж державні інтереси…

  • 26.06.19, 22:48


Розміщено sekretar UNA-UNSO Вкл Червень 26, 2019 Немає коментарів

Перший місяць царювання новопреставленого приЗЕдента ознаменувався івеличними, вражаючими думку досягненнями державотворчого характеру. По-перше, це дозвіл приходити до Адміністрації Президента у шортах (по суботах, мабуть, можна й топлес). По-друге, це перейменування самої Адміністрації на Офіс (трохи незрозуміло, чому не на «Квартал» або не на «Лігу»). По-третє, публічне пожирання шаурми. По-четверте, бігання по фонтану. По-п’яте, це намір переїхати з Банкової на Європейський майдан, аби створити якнайбільше незручностей дорожньому руху в центрі Києва. Але, розсудивши, що Київ – то нєкошерно, шостим великим досягненням приЗЕдент оголосив ще один намір – взагалі перенести столицю України. Головними ж досягненнями є: дуже сумнівна поїздка на фронт; поїздка до Європи та НЕпоїздка до тієї ж Європи. Тож розглянемо останні дві величних події, які навіки будуть вкарбовані в історію України певною субстанцією Зеленого коліру.

  1. Поїздка до Європи пану приЗЕденту вдалася. Він таки з неЗЕмним насолодженням пожер СПРАВЖНЬОЇ шаурми в ларьках Парижу та Берліну, з надзвичайною легкістю звинуватив Макрона у брехні та також напрочуд легко та невимушено нахамив пані Меркель (в своєму улюбленому сортирно-анальному стилі). Це можна вважати значними досягненнями ЗЕдипломатії вищого рівня. Заодне його лагідно потріпав за щічку здоровенний дядько (а міг би й газеткою по пиці, аби не срав по кутках), і якби фостик приЗЕдента виглядав з штанів, то благовірні ЗЕленого братства впали б у релігійний екстаз, лишень побачивши щасливі мотиляння фостиком їхнього кумира.
  2. НЕпоїздка теж вдалася. Бо в той час, коли Президент України мав би у Стразбурзі виборювати державні інтереси, приЗЕдент реєстрував в Києві чергові торгові марки та два слогани на своє ім’я. Це можна побачити в базі даних Укрпатенту. Що там якісь державні інтереси, яких на булку не намажеш, у порівнянні з тим, що має приносити прибуток до власної кишені! Хоча, якщо чесно, слогани та торгові марки приЗЕдент зареєстрував трохи не ті. Значно більший прибуток має бути очікуваним десь через півроку від брендів на кшталт #ZEgovno, #ZEhuylo, #ZEpidor та #ZEchmo. Тоді гроші хлинуть бурним нестримним потоком до родинної каси приЗЕдента.

Я не стану розповідати читачеві, що то все означає, бо розумні і так знають, а дурним доводити очевидне – теж саме, що перед свинями сіяти дрібними гарними перлинами чи то бісером (Матф. 7,6), бо вони потопчуть його лаписьками своїми і, повернувшись, розтерзають в коментарних висерах праівдолюбця. Але від споконвічних християнських цінностей перейдемо до містики, що оточує кожного з приймаючих українську булаву влади. І в кожного булаво держця траплялися обумовлені містичними збігами та знаками неприємності. Нагадувати їх теж не буду, бо пишу не для склеротиків та маразматиків, що кожного дня почуваються новою людиною, але для тих, хто пам’ятає всі інавгурації та знаки, які були дані протягом перших кількох місяців після прийняття повноважень.

У випадку із приЗЕдентом ми бачили, як посвідчення цієї істоти під час кенгурації впало на підлогу із загрозливим гуркотом. А на часі, коли б приЗЕдент мав бути у Стразбурзі у ПАРЄ, але реєстрував в Києві барижну марку щоби нею гендлювати, в рідному місті приЗЕдента у пам’ятника Богдану Хмельницькому відвалилася рука з булавою. Можуть сказати, що ту булаву полегшували кілька разів, але ж вона відвалилася саме тоді, коли ЗЕленський нахабно нехтував ОБОВ’ЯЗКОМ голови держави Україна. Згадаймо, як воно домагалося тієї булави, як воно волало на увесь ютуб, розмазуючи по мільйонах моніторів сльози та шмарклі, що злі дядьки не дають побавитись іграшкою. І як воно, розмахуючи булавою одразу ж після кенгурації, зробило порушуючи Конституцію (Гарантом якої ЗЕ стало) заяву про розпуск Верховної Ради. Тож маємо те, що маємо – грізного знаку з відірваною рукою можновладця. Януковича всього лиш вінком по голові стукнуло – і що вийшло, аж тут – такий скандаль з булавою… У Кривому Розі…

Тож слідкуємо за знаками, а Служба Інквізиції Кіммерійського Ордену Лицарів Бука допоможе вам в їх тлумаченні.

Шануймось, браття та сестри!

Тримаймо зброю чистою та зарядженою, ножі гострими.

Все буде Україна – нагнали #ЗЕка, нагонимо й #ЗЕко!

NIRVANA PRAPTO BHUYAT!


12

Коментарі

127.06.19, 06:55

О народе судят по президенту. И это логично. Он народный избранник.

    227.06.19, 07:14

      327.06.19, 08:02Відповідь на 1 від Манго

      О народе судят по президенту. И это логично. Он народный избранник.ото ж...

        427.06.19, 08:02Відповідь на 2 від Андрій1961

          527.06.19, 08:04

            627.06.19, 08:10Відповідь на 3 від BlackPR

            О народе судят по президенту. И это логично. Он народный избранник.ото ж...Мы позор с Януковичем пережили)) нам ли бояться молвы? Просто лишний раз напомнили миру: украинцы те ещё кренделя

              727.06.19, 08:15Відповідь на 4 від BlackPR

                827.06.19, 09:00Відповідь на 1 від Манго

                О народе судят по президенту. И это логично. Он народный избранник.Теперь мы посмешище для всего мира

                  927.06.19, 09:11

                  Скорее бы он дрыснул в гости а яныку

                    Гість: Nahibator

                    1027.06.19, 10:21

                    При Порошенко во всём мире украинцев считали героями. При этом недоразумении стали считать дебилами.
                    Шаурмен не мой президент.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна