Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Провідним вікторини «Креативний клас» стане Олександр Пушной


Найближчим часом на каналі СТС в ефір вийде програма «Креативний клас». Провідним вікторини для учнів старших класів стане Олександр Пишний.

Старшокласники, які беруть участь у зйомках, позмагаються у знаннях математики, умінні логічно мислити, доведуть свою грамотність. У планах творців відзняти п'ять випусків програми. Присвячена вікторина буде майбутнім випускних іспитів, які незабаром доведеться здавати російським випускникам.

На сьогоднішній день оголошено набір бажаючих взяти участь у вікторині. Кастинг проходитиме в 12 містах Росії. За його результатами на зйомки програми будуть запрошені 60 старшокласників. Організатори відзначають, що в кожному випуску передачі «Креативний клас» змагання проходитимуть між шістьма учасниками. Десять школярів, які потраплять у фінал, будуть запрошені для нагородження на свято «Червоні вітрила», організований для випускників Санкт-Петербурга.

Співведучою Олександра Хутрового стане Наталія Земцова - актриса, що прославилася ролями в серіалах «Любов на районі» і «Вісімдесяті».

Варто відзначити, що Олександр Пишний раніше вів передачу «Хто розумніший за п'ятикласника?». Ця вікторина давала шанс гравцям згадати шкільну програму, відповівши на ряд питань. Проте довго передача не проіснувала. У тому ж 2007 році вона була закрита. Причиною стала відсутність фінансування.

У 2007 році в ефір каналу вийшла програма, яка стала аналогом німецької передачі «Galileo». Провідним її став Олександр Пишний, який і продовжує роботу над даним проектом.

Також варто нагадати, що раніше на каналі СТС виходила в ефір програма для дітей шкільного віку «Найрозумніший». Проте в кінці 2012 року керівництво каналу дало розпорядження про її закриття. Ще на початку 2011 року ведуча Тіна Канделакі звернулася до президента Російської Федерації Дмитра Медведєва, у відкритому листі попросивши про допомогу, яку необхідно було надати дітям, що вийшли у фінал. Тоді ж відома ведуча з жалем відзначила, що канал прагне лише розважити глядача. Школярам ж залишається адаптуватися в дорослому жорстокому світі.
0

Коментарі

Гість: Н@блюдатель

118.04.13, 18:02

Нашли про что говорить, блин