Цікавить назва книги й автор.

  • 09.10.16, 19:55
Читав дуже давно, й то оглядово, якщо чесно, то слабо пам'ятаю чи вартий той твір уваги чи не дуже. Давно це було, ще на початку 90хх. Разом з тим, колись це було, щось на кшталт пророчого-фентезі про москву. Приблизна суть у тому, що у майбутньому комунізм там ніби як скрізь, але не скрізь однаковий, щось там ніби як 4 кільця комунізму... Не можу згадати, ані назви, ані автора, й якщо хто підкаже де скачати у вигляді е-буку також буду вдячний. (замітка тимчасова)

СлАвянский базар, або думки з приводу...

  • 08.10.16, 13:22
... Введення візового режиму з Ордою(рф) Для тих, хто помилково думає, що слАвяне-це слов'яни, лише так званою росмовою, поясню походження терміну: Слово "славяне" - це каламбур,який припав до душі Катерині 2,оскільки містить корінь slave-раб. Грубо кажучи, цим словом якби підкреслювався сенс "вірнопідані раби її величності". Тобто якщо вірно перекласти на нашу мову, то "слАвянський базар" - ринок вірних рабів для Орди. Орда вказує, на нібито проблеми для...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Маловідома перша страва.Суто осіння.

  • 03.10.16, 00:44
Серед різномаїття грибних супів,є два які випадають з загальногосписку,є маловідомими,а саме - грибний зелений суп з сморчків,який є самим першим повноцінним весняним блюдом,але самапоширенність й доступність сморчків дуже обмежена,тому здебільшїх смак добре знають лише на Закарпатті.Другим,маловідомим грибом - є оленячі роги,причому їхня проблема вже не у рідкості чи малопоширенності,скільки у тому,що мало хто про них знає,та ще й на додачу восени вибір грибів чималий.Отже,на Закарпатті...

Читати далі...

Щастя є!!!(у конкурс).

  • 28.09.16, 01:33
Howdy!Давно не писав,а тим більш,щось цікавенького.ні,зі мною усе добре,й я не пікірував з дуба на катуси,що аж раптом вирішив брати участь у якихось конкурсах.Так ся стрісло,що побачив,як народ традиційно тріпотно-мімішно ставиться до того всього,тож вирішив підстібнути Татошу такоюсобі альтернативою:---------------------------Канкурируйущие праизвединиё.Счастье - ездь!Вкусна ездь,ездь как гурману.Ездь то,шо фсем нипакарману.Ездь шакалад и не палнеть,А такжы езть салямку...Всьо многа есть...

Читати далі...

Делюсь депрессией сваей.(Флєшмоб шоле сёдня?)

  • 31.03.16, 00:13
Весна.Авитаминоз или ищо кака зараза.По телеку фигня,ацтой,проблемы,сопли....Политики визжат,как свиньи на прирезе,Всё им не так,ад голода распухли ихни рожы...Падаражало фсё,и будет ещё хуже(с)-Везде талдычат,как те индусы мантру.По логике вещей:Хатите таг -дак палучите!Палучите и давайти далийе жыланийе-мичту....Кароч разруха ни ф сартирах,ф халавах,Писал ках-дата мудрый гений,И диприсняк,и фсьо ни таг,фсьо швах -Хде швах?Да в ваших жыж мазгах!Ну ап чьом грустить?Идьот война:Падаражали...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

+-+-+-+-+

  • 18.12.15, 20:22
из собеседования. -Как вас зовут? -Мамамария. -...умм...это как в песне какой-то или заикаетесь? -нет,это мой папа пьяный,когда меня регистрировал заикался,а секретарша в ЗАГСе оказалась дурой и фанаткой этой долбанной групы.

+-+-+

  • 26.05.15, 23:42
А вы слыхали как вночи поют сверчки? Вокруг-лишь степь,курган да аромат акаций... Шорох листвы,писк комара-вдали огни... Не объяснишь вам,вам это всё абстракции... Не показать на мониторе мириады звёзд, Не пояснить вам радость тихой ночи.

Чему учит Чеширский Кот?

  • 27.03.15, 10:33
Из сказки о Красной шапочке все знают,как опасно для Волков заговорить с незнакомой девочкой и какими траблами это потом обернётся... Чеширский Кот учит мужчин правильному общению с дамами: пообщался и растаял-слинял,оставив ей улыбочку на память.

Православный мир сегодня празнует Рождество.

  • 25.12.14, 15:13
Да,я не ошибся.И лишь те кто привязан к скорее секте,чем к церкви-рпц празднуют по-дебильному,Новый Год -по новому стилю,а Рождество - по старому стилю с 24 на 25 декабря. Лично я считаю,это маразмом и в Украине это надо исправить... Как думаете?

Дещо про Донбас."життя заради свiтла та добра"(с)

  • 03.12.14, 10:13
Надибав цiкаве: http://korolenko.kharkov.com/alchevski.htm Для тих,хто не в курсi-ця родина зробила Донбас,не лише промисловим,але й культурним центром. Саме тому,Донбас нiколи не був анi руССким,анi суржикодрочерним.Донбас-наш,а совки сплюндровали.