хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

_Баст_ 1

попередня
наступна

Прокуратура розслідує факт нападу "тітушек" на учасників АТО в Д

  • 10.05.17, 12:09

Правоохоронці затримали 12 осіб, які брали участь у зіткненнях 9 травня в Дніпрі як так звані тітушки, зокрема 8 - ідентифікованих як таких, що напали на учасників АТО.

"Вчора 8 ідентифікованих тітушек, що напали на учасників АТО, затримано, їх притягнуть до кримінальної відповідальності", - написав генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Фейсбук у середу вранці.

За його словами, слідство працює над тим, щоб встановити організатора і джерело фінансування тітушек. Проводиться розслідування щодо співпраці Нацполіції з тітушками.

"Прокремлівська по суті акція стала можливою через самоусунення патріотичних організацій і партій від святкування нашої Перемоги", - підкреслив Ю.Луценко.

Через деякий час мер Дніпра Борис Філатов залишив під постом генпрокурора коментар, у якому стверджував, що "всіх затриманих, крім одного, який побив депутата облради Влада Бородіна, вже відпущено" і "станом на зараз у СІЗО - тільки одна людина з тітушек".

У відповідь на цю тезу міського голови Дніпра Ю.Луценко написав: "Борис, у райвідділі фізично перебувають 12 тітушек. Одному вже вручено підозру. Іншим це зроблять у відведені законом 72 години".

0

Коментарі