хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Камбоджа Комунізм Кампучія Соціалізм Кхмери Пол пот.

За 4-е роки вбито 1.5 млн. людей. 
.
Комуністи вбили.
.
.

У 1975 партизани захопили столицю країни — місто Пномпень. Встановили диктаторський режим. Камбоджа (перейменована у «Демократичну Кампучію») була майже повністю ізольована від зовнішнього світу, контакти підтримувались тільки з Китайською Народною Республікою та Соціалістичною Федеративною Республікою Югославія. Навіть імена та портрети керівників країни (Пол ПотІєнг СаріКхіеу Сампхан) тримались в таємниці від населення.


Терор або геноцид

Керовані маоїстським «вченням про соціальну революцію» в селянському суспільстві, червоні кхмери придушували або знищували в масовому порядку, в першу чергу міське населення та інтелігенцію країни. Були заборонені писемністьгроші, іноземна мова. Вся країна була перетворена на трудові сільськогосподарські комуни з 18-20 годинним робочим днемСтрата загрожувала за найменшу провину (наприклад, народження дитини без дозволу керівництва комуни).

Людей розстрілювали, забивали, рубали голови кирками та мотиками, топили у воді, душили пластиковими пакетами; маленьких дітей вішали на деревах. Як катів та вбивць кхмери часто використовували неповнолітніх підлітків. Значна частина померлих загинула також внаслідок голодомору та хвороб.

Дотепер у Камбоджі були знайдені, розкопані та підраховані масові поховання з близько 1,39 млн останків. Різні дослідницькі студії оцінюють загальне число загиблих та вбитих в межах між 1,9 та 3 млн жертв.

.

.

Хто придумав Комунізм? Євреї, німці і росіяни.

.

чим Приїзд Комунізму Завжди закінчиться? - Завжди Масовими вбивствами.

.

бо євреї, німці, росіяни - по іншому - не вміють.

.

- І Ось Вам Стандартний Приклад Приходу комуністів до влади. Комунізм - Завжди такий. Смерть. 

.

.

це вже багато хто зрозумів. навіть не з зверхрозумників ( типу мене). а і Люди. Знають вже.

5

Коментарі

11.08.20, 12:25

1. Теоретично вчення комуністів базується на "Капіталі" Карла Маркса
2. Єврейський капіталізм базується на лихварських відсотках - тобі дають гривню тимчасово, а ти повертаєш 2 гривні назавжди.
3. В "шлакоблоках" писанини, що ніби-то становлять "...твори всесвітнього значення і неабиякої загальної цінності..." у "геніального" Маркса нема жодного рядочка, присвяченого лихварству!

Дива!!!