хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Фашизм - це архетип Смерті. Ситуація в Україні.

  • 24.01.20, 20:28
Фашизм - це архетип Смерті. І проти нього в людей виробився Новий інстинкт!
.
Це саме - архетип, старий тип, тому що це хоча наче і недавно було, але це вже - минуле. 
Це вже не може ніяк статися - знову! Тоді рівень розвитку людського розуму був набагато нижчий, ніж зараз.
Наши бабусі та дідусі  (того часу, часу виникнення та поширення фашизму) по критичності розуму та маттю зверхзнань були тупіші, ніж іхні діти пізніше,- і набагато тупіші, ніж ми (іх онуки, сучасні) зараз. Ніж Рівень Людських Знань - Зараз. На Сьогодення.
.
Побачивши наслідки існування фашизму, людству стало зрозуміло, - що цей режим, ця ідеологія Обов'язково приводить до Смерті великі маси невинних людей.
Пересвідчились по-факту, так би мовити. І людство - чітко зрозуміло. Зробило виснувки.
Тобто,- це типовий грамотний науковий експеримент був проведений по вивченню маловідомої речі. На практиці.
.
Те, що до таких самих наслідків ( до смерті великих мас народу) приводить і побудова іншого схожого ідеологічного режиму,-комунізму, - Людство (маючи мільони фактів) чогось Чітко ще не зрозуміло.
.
Так ось, Людство на основі набутих знань запам'ятало, що радіація - це смерть від променевої хвороби, і що фашизм - це теж - смерть.
.
Страх перед смертю - це інстинкт. Отже, на основі знань в людей на Планеті за короткий час виник новий інстинкт - Страх перед фашизмом.
.
Людина, почувши слово - фашист, фашизм, - починає відчувати ознаки наближення власної смерті - погане самопочуття, ноги відмовляються працювати, запаморочення, сбій серцевого ритму, нудоту, блювоту, корчі, неприємні відчуття на шкіряному покрові та в районі соняшного сплетіння (нервового центру організму), та психічну паніку.
Починається намагання - з великими зусиллями, не зважаючи на неприємні відчуття  (які мішають рухатись та адекватно сприймати дійсність), - врятуватись від цього стану можливого наступання нездоров'я та можливої смерті.
Починає діяти інстинкт самозбереження. Саморятування. 
Людина намагається віддалитися від об'єкту фашизму. Викинути його з голови.
Людина намагається і віддалити від себе об'ект фашизму і власними силами.
Віддалити від себе якнайдалі смертельно небезпечний об'єкт, відсуваючи його від себе силою. Або й взагалі, - просто знищивши об'єкт. Затоптавши ногами, наприклад.
.
.
Саме цим пояснюється наприклад подія 2014-го рокув Донбасі, коли місцева жінка-лікар била ногами впавшого на сходах переходу студента, який ніс державний флаг країни.
.
Жінка витратила увесь свій мозок, щоби вижити в соціумі, щоби заробити грошей на їжу і на існування, та на підримування соціальних зв'язків з іншими та свого соціального стану. Велика частка розумових здібностей ушла також на налагодження відносин з протилежною статтю та на виховання дітей. Розуму не залишилось - залишились тільки приховані інстинкти. Інстинкти - які людину не підводять, вони - вірні.
 Уперше побачивши перед своїми очима зблизька флаг тієї країни, де вона особливо не задумуючись, живе все життя, це було ії - дивно і неочікувано. Невідоме відчуття.
Зрозумівши, що це - маловідома річ, - з'явився інстинкт самозбереження.
З'явилось бажання відійти подалі від невідомої речі. З бажанням знищити, затоптати небезпеку, але краще поки що, - поки немає прямої загрози - відійти.
.
Але тут ввімкнулись рештки мозку, і з'явилась деяка часткова інформація, шматки знань. Можливо, ці знання хтось якраз і освіжив нещодавно, на днях - Інформація про те, - що
.
державний флаг країни тієї де ти живеш не задумуючись вже років 20-ть- це флаг прийнятий та одобрений не нею, і не тими людьми які ії оточують тисячами навколо в сьогоденні ії, - а це чужий ії флаг. Прийнятий місцевими людьми, які живуть тут здавна та іх нащадками -поколіннями сильними духом і розумом, совістю та спільництвом ( розумінням один одного з напівслова - нацією).
І що вона зі своїм десятитисячним оточенням, своїм сталим світоглядом - чужа на цій землі і в цій державі.
Але ж люди так влаштовані - що де б ми не зупинились надовго - ми починаємо не вважати себе чужими там - і починаємо вважати це - своїм. Власністю.
.
От і жінка, вважала цей підземний перехід, ці сходи у ньому - своїми. І побачивши чужий, не відповідний своїй душі флаг - Загрозою собі.
Плюс мала рештки знань, що цей флаг зв'язаний історично з якоюсь там допомогою фашизму, з співпрацею з фашизмом. А значить - причетним до Смерті!!!
.
Спрацьовує інстинкт - Жовто-блакитний флаг прийшов - ось йде мимо молодик, обмотався флагом, притворяється мирним, - але насправді це йде Смерть, яка хоче Тебе вбити!!!
.
Не дамся!!! І жінка валить студента на сходинки і починає його гамселити ногами. Затоптувати. Знищувати нападаючи якби на неї небезпеку. Знищувати небезпеку, яка ніби то нападає на нєї!!!
Флаг України - це Смерть конкретно - ій (цій жінці). Вона так - відчуває. І відчуває інстинктом - вірно!
бо вона - так. і саме - там. і щось було - а щось - настало. Неочікувано ще й. І щось було непізнане але звичне - а стало раптом частково зрозуміле і небезпечне. 
Людина мало здатна підкорюватись Природі ( можливо, якби таке було, люди і не вижили б і не перемогли тваринний світ кількістю та розумом), так що різко почалася природня боротьба за своє, шкурнє, (аби вижити Любим Шляхом, навіть гублячи частку розуму або тіла)  хоча і примітивномисляче назараз. Але - почалось!
Спрацювали два інстинкти одночасно - інстинкт самозбереження ( який, оказується, корегується з часом настанням нових знань!!!) та інстинкт страху смерті.
.
Пост можна було б розділити на окремі знаннєві лекції...- Що таке - інстинкт. Що таке - державний флаг. Що таке - нація. Що таке - відчуття власності. Що таке - не можеш підібрати слово і видумуєш вставляєш якесь підходяще. Що таке - вбивство. Що таке - не вистачає розуму в деяких розуміти прості речі. Що таке - відносини. Що таке - підкорення. Що таке - еміграція. Що таке - предки. Що таке - завойовуння нового та поширення. Що таке - Людина. Що таке - смерть від голоду. Що таке - вижити. Що таке - матеріалізм. Що таке - Душа. Що таке - Смерть. Що таке - Майбутнє. Що таке - біг в нікуди.
Намішав усе разом по типу, я знаю, значить і ви знаєте. Без оспорень, що десь щось може і не так.
Головне. 
Фашизм - це "Новий" архетип, на який в кожної людини виробився - інстинкт! Інстинкт самозахисту! 
Частка внутрішнього інстинкту самозбереження людини складається з самозахисту від фашизму  - механічних нами мало осознаваємих дій, першобутних, напівмавп'ячих.
Не розум захищає від фашизму - а інстинкт самозбереження!!!...
.
- правильно роблять лугандонці, що бьються на смерть проти людей України.
- і правильно роблять українці, що бьються насмерть проти прийшлих людей.
В таких випадках - Завжди Війна.
.
Бо в українців порушений інстинкт проти фашизму. Слабо вироблений чогось. Недовихований, недоформований.  Українці відкидають можливість фашизму - Розумом. А не - Інстинктом.
.
А в лугандонців Інстинкт Добре Сформований. Інстинкт проти фашизму. І це - Добре.
 Але в них слаборозвинутий - Розум. 
Вони не здатні володіти - Розумом. І це вже багато хто - зрозумів. Зате інстинкт в них - Здоровий, справно працює.
От і зійшлися дві групи - взаємно не розуміючих одна одну

1

Коментарі

124.01.20, 22:13

у арабов есть деньги и Украина им продала 200 тыс.гектаров...своей лучшей територии( начал порошенко зеленский продолжил)...
у людей донбаса-луганска денег нет и Украина ИМ в собственость-аренду отдавать те территории не хочет...
значит за деньги арабам дают землю
а своим без денег землю не дают
вот тебе и ответ про что такое фашизм по украински...

    224.01.20, 22:50Відповідь на 1 від atttonikam

    у арабов есть деньги и Украина им продала 200 тыс.гектаров...своей лучшей територии( начал порошенко зеленский продолжил)...
    у людей донбаса-луганска денег нет и Украина ИМ в собственость-аренду отдавать те территории не хочет...
    значит за деньги арабам дают землю
    а своим без денег землю не дают
    вот тебе и ответ про что такое фашизм по украински...
    дякую, що - прочитав. Ще й на укрмові. Те, що ти після говориш в свому коменті - не має Реального. В Світі Такого - нЕмає. Це - твої думки. що так то має - бути. Сам - подумай.

      анонім

      325.01.20, 00:10Відповідь на 1 від atttonikam

      доповідь, за фашистську маячню

        425.01.20, 19:51Відповідь на 3 від анонім

        шо тебе доповидать...тварь продажная...что ты ещё не продал в Украине?
        и порош ваша сука и зелик тоже ваша сука...продажная..
        арабам кто 200тыс гектар сдал...???...ты куда смотрел.???..ты только за рус.бегал...
        кто теперь сгонит арабов с земли?....твои бендеры?...суки падлы

          анонім

          525.01.20, 23:18Відповідь на 4 від atttonikam

          за тобою Бандера ще прийде, гнида кацапська