хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Rockstar Agent Гра. Нова гра. Вигляд. Гра 2019

Компанія "Рокстар" (це автор GTA, а краще GTA5 гри у Світі поки що Немає, не існуе)  ніяк з 2009-го року не може випустити нову гру - "Агент". В планах компанії гра "Агент" стоїть на 2019-ий, але навряд чи це вони зроблять. Бо не можуть зробити це вже 10-ть років. Сюжет в перекладі такий - контррозвідка, шпигунство та політичні вбивства. У СРСР та Європі наприкінці 70-их років.
.
Я думаю, це буде цікаво, але не актуально. Прогорять. Через це і робити не хочуть.
.
ПРОПОНУЮ - Зробити гру "Агент" на актуальну тему, яка усіх будоражить, - 
.
Гра "Агент" - "Арешт путіна і передача його до Гаагського суду". 
.
це суперактуальна гра. Ігра ігрищ. Ігра ігруней. Ігра Сучасного віртуал Світу. Тема. Суть Гри - 
.
- Так просто це не зробити - отже, вже е напружений Сюжет. В реалі цього зробити не можливо, бо за ним стоїть 147 млн. зомбі (росія), а вони не дадуть це зробити. Будуть перешкоджати, рятувати свого улюбленця, гарно брехаючого на вуха, брехуна, Злодія озерної мафії - хоч у віртуалі помріяти. Там е діти нквд, діти і внуки генералів, діти комсомольців, і просто безмозкий простий народ, Який любить Леніна і комунізм, полюбляе рабство і кнут, любить вбивати людей за просто так, за інакомисліе. Росіяни вбивають за те, що просто Людина Хоче Жити Вільно. Напівмавпи. Вбивці. Людожери.Зараза для Усього Світу. 147 млн. напівмавп.
.
В грі росіян вбивати не можна - на вигляд вони повинні бути мирні громядяни, з обличчям стандартного руцького алкоголіка, створюють масовку перехожих.
Вбивати росіян (ворогів) у грі можна тільки - "Національна Гвардія росії" - це самі прості бандити.
Десантники, розвідка десантних дивізій - це бандити другого рівня.
Бійці ФСБ "Альфа" та бійці ГРУ  - це самі складні бандити на складних рівнях гри.
.
Ціль - добратися самому, допомогти своїм напарникам добратись до росії. Добратись до Кремля. По дорозі знищити масу бандитів, - ГРУ та Нацгвардії росії. Захопити путіна і з перешкодами ( бо ніхто вам так просто його вивезти не дасть), доставити ( з перешкодами) його у Гаагу, на суд. 
.
Гра повинна бути Копіею ( по управлінню та свободі дій у міссіях) Mafia - The Sity Of Lost Heawen). ( Мафія 1). Інакше - прогорять. Ніхто Ніколи у Світі не жалівся на цю гру - Мафію 1. В тій грі - все ідеально. Значить, таке потрібно повторити. Як ви це не розуміете????
- Ще в грі -
- Ніяких зомбі, лазерних променів, ніякого космосу і дурні- все чітко мае бути і реально. Як в житті. Реалізм. Реальна росія. Реальні зомбі 147 млн. Реальний правитель напівмавп. росіян. Реальний мутін. Його браття - Реальний десантник з Пскова. (бандит без мозку. Задача у нього одна - вбити тебе. Вбити твій мозок. Розширити росію-матушку в кордонах, щоби обманювала, вбивала, розчиняла і грабувала інші народи й далі).
.
Думаю, геніальна гра  вийшла б. 
Це ж задача Людства №1, всім цікаво зробити, так давайте зробим хоч у віртуалі. Де ми зараз з вами. Ви мене читаете у віртуалі. Передайте цей пост автору Метро Ексодус.
Але це повинна зробити світова компанія - Рокстар - найсильніша.
.
Суть Гри я росписав - основа руху персонажа Мафія 1, задача захват путіна голови бандитів. А це Є Факт))) (голови держави бандитів, бандити - десантники, гру та афганці-інтернаціоналісти).
- Краіна росія складаеться з бандитів десантників, з бандитів воїнів афганців-інтернаціоналістів та з бидла національної гвардії. .
.
задача ігрока - Добратись в росію, створити базу, і з напарніками - вперед на Кремль. На машинах, на захоплених БТР-ах, на мацкву, Дорогами з шлагбаумами, з блокпостами, на захоплених приватних літаках, на метро, таТаемними ходами, з приключками.
мріемо, граемо, це ж віртуал.
Гра буде Супер. "Захват Мутькіна". путіна. fascism putin rosia
.
Grab mutin capture. Grab mutin. Grabs diktator Mutin in RSSR...Capture Banditos Mutin. Swoboda zombye. 
або - Peace of mind. Peace on the planet without Putin.

Назву придумае хтось, хто шарить у назвах та лейблах, кращий за мене у цьому. Я суть гри даю. Це буде - геніально. я грав. я віртуал. 
.
Геніальна гра вийшла б. Надовго запам'ятали. Що і потрібно для гарної гри.
.
Зробіть!
.
Well do it. Rockstars game.
1

Коментарі

123.02.19, 11:49

там, звичайно, вставлять довгі Макспейновські стрибки, графіку супер, ну всі досягнення Цивілізації. Людства. Але ціль одна - е бандити, це росія. І суть управління і дій героем - як Мафія1. Інакше - ніяк. Бо це - Фактаж. Е гарне сьогодення, е досягнення, е Зло Сьогодення, а е і погані анреальні ігри і казочки для православних або недорозвинутих росіян напівмавп 147 млн. А це буде - Фактична Гра.