хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Друга Світова війна. Ніхто не знае Правди. Росіяни перекручують

  • 06.12.18, 17:59
Росіяни - любителі історії намагаються знайти Правду і Суть Другої Світової війни.
.
Це почалося ще з Віктора Суворова, з 1981-го року...
Який чистий росіянин. Ніякий він не українець.
.
Зараз росіяни вже ведуть мову, що Жуков був дійсно Предатель, а придурки Ворошилов і Буденний - вже в них молодці....
.
Але ця нова правда - це теж Брехня.
Росіяни - це мавпи.
147 млн мавп.
Не володіють Логікою. Мишлення в них - емоційне, алогічне.
Ніколи!!! в Житті вони не здатні розкрити любу подію, суть, і винних. Жодного преступленія!!
Навіть, битового. Ну не здатні вони... Мозку - немае.
- Розкрити любе преступленіе здатні Тільки европейці.
Розкрити Суть і Правду Другої Світової зможуть тільки Європейці. Вони володіють Чіткою Логікою.
Дайте незаангажованим европейцям документи - і взнаем Правду. . Це нас Стосуеться! Наші Предки там були. А всі документи - в росіян. Які Ніколи не скажуть Правду. Потрібно Вести Знання Так - щоби росіяни Накінець Зрозуміли, - що Вони - Напівмавпи. І що вони Толку Ніколи в Житті - не виведуть. . І що якщо вони хочуть Взнати Правду - то вони повинні віддати документи Нам. Людям. Європейцям. . Ми хочем Взнати Правду. Забрати документи в них - не можем. Не маем юрправа. . Так і не взнаем, якщо не віддадуть. А От Вони Хочуть Знати??????? . Вони - не взнають самі - Ніколи. Бо мозку в них - немае. . Маючи доступ до тисяч документів - вони все одно в них Нічого не зрозуміють - і зроблять Обман і не вірні виснувки.... Бо Ложь - в сердці кожного росіянина з дитинства. Йому бреше мати з молоком. Так воно і живе - оманюе потім і себе і близьких. Ще жиди так живуть, але мова зараз про росіян. . Виснувок - хто з росіян хоче взнати Правду про Другу Світову Війну - нехай еднаються, ми зацікавлені теж, - і віддають документи і Право Вивчення і Право Робити Висновки Нам!!! Людям! Не довіра до українців? Віддайте Право - швейцарцям! Добровільно! . Віддайте документи швейцарцям. Усі архіви. І право робити узагальнення і виснувки. Аж тоді ми взнаемо Суть і Правду Другої Світової війни. Або - ВОВ. . Зроблять це росіяни? Здатні росіяни разом з істориками-любителями іх зробити це заради правди і розкриття і поняття тіеї війни? . ?))) . . Ні. І нас, суки, і мільони ще інших Людей залишать без правди. Не зроблять... А могли б. Теоретично. . На відкритті тайн історії власне і стоїть людина, по бігу життя... Але ж то люди... А росіяни - то не люди. . жодного діла з росіянином не буду мати - бо там хаос, воровство, брехня, і кінця і краю не знайдеш. Хоча гроші в них е, да. Легкі гроші, воровані гроші. Але мені таке не треба... Алогічність, хаос, брехня, воровство, безвідповідальність, крайнього не знайдеш, все відносне і повітряне, ну їх нахуй, недолюдки. А от історію хотілось би взнати. Чесну. Як іх штовхнути, щоби добровільно розкрили для себе теж правду про Другу Світову? і щоби самі не мучились, не помилялись, не здогадувались. . Я впевнений, що наприклад швейцарці все б розписали по толку. Потрібно тільки вмовити мавп росіян добровільно віддати документи і право робити виснувки... .
7

Коментарі

16.12.18, 18:17

Четкая логикаЗакусывать не забывай

    26.12.18, 18:24

    "Хохли воруют газ!!!!!!!!! Добре, давайте перевіримо? Н-н-є-є-єт!!!!!!!!!!!!!!!!!!". московитська логіка.

      Гість: б66

      36.12.18, 18:34

      Москва,це не Морква, не Маска, і даже не Моква, - Це Мозґ!, а як він працює, навіщщо твоїм ногам знати?)))!

        Гість: Сергей я

        46.12.18, 18:57

        Страждання мавпи........яка возомнила себе европиозом

          56.12.18, 20:31

          Щоб різнити історію воєн проти нас я читав твори Ф.Енгельса. Масона і одного з основоположників комунізму. Та к Енгельс писав-"Панславянские народы это мусор истории и наша первейшая задача - стереть их с лица Европы." Убвство Ерц-Герцога Фердинанда масонами дало привід для 1-ї Світової, яка пройшла на землях СЛОВ`янських народів. Масони убили російського державотворця- реформатора Столипіна і згасли реформи що могли перевести Росімперію на новий світовий рівень розвитку. Масони дали гроші Леніну на Переворот і довалили Росімперію. Масони фінансували Гітлера і направили його на СРСР. Недарма Сталін два тижні не міг второпати як все сталося. Адже світ уже був ними з Гітлером поділений! Шлях Гітлера лежав на Ближній схід до газу та нафти!

            66.12.18, 20:53

            А шо, плюс только я поставил!!???

              76.12.18, 21:05

              +100000

                86.12.18, 21:11Відповідь на 1 від tamagochi

                Четкая логикаЗакусывать не забывайЗабуваю. Що, Логіка не чітка? Ти помічала у Свому Нещасному Житті, що у Нормальних Людей - Логіка Чітка. А у росіян - ні.
                Бо росіяни - це Мавпи. А в Нас, нормальних Людей, Логіка Чітка. Чітко відповідаем на запитання. Або не відповідаем. Але немае тудись-сюдись, ах хаос у менн в галавве, намелю щось аби було. - це Стандартна відповідь росіянина. Хаос. Омана.

                  96.12.18, 21:13Відповідь на 7 від ikrol

                  +100000Дякую. Але міг би привести доказуючі це Факти. Це було б гарно. І тобі б допомогло. І іншим.

                    106.12.18, 21:21Відповідь на 2 від Віктор Русин

                    "Хохли воруют газ!!!!!!!!! Добре, давайте перевіримо? Н-н-є-є-єт!!!!!!!!!!!!!!!!!!". московитська логіка.Я так розумію, що ти зрозумів основи російської мавпячої логіки, що те - що вони говорять - це нечесно і хаос.
                    Да, так і е.
                    Протиріччя Розуму і перекручування з ніг на голову, так і роблять. Це - Іх мозок. Але ж тема про Історію Другої Світової війни. От що ТИ ТАМ Зрозумів і наскільки росіяни Нездатні Розкрити Суть Історії
                    ... І що зробити, щоби розкрили губки... А?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна