хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Головна Проблема у відносинах між чоловіком та жінкою.

  • 03.11.18, 21:29
До жінки треба відноситись, як до принцеси.
.
Бо кожна дівчина думае про себе, - що вона - принцеса.
А так і е. Хоч дівчині жити-то і не легко (слабість, обіди, менструації, овуляції, зачіска в Усіх місцях, запахи і боротьба з ними Все Життя, жінка завжди мусить пахнути добре і виглядати красиво - це купа роботи, але вона стараеться, бідненька! Все встигае! Нам це - маловідомо. Ми, чоловіки, над цим навіть не задумуемось і нічого не робим. Труси тиждень носимо, під пахвами - поголитись, щоби не воняло - ти шо, гонішь, не буду. Ми не знаем кількості вкладу праці в себе. Який виконують жінки. Бо мусять для себе і нас... . Вона - принцеса в тебе! Вона гарна, розумненька, стараеться, молодець загалом!
.
А ми, Чоловіки, відносимось до своеї жінки, - як до рівної собі. Як до рівні Собі. Як до приятеля. Як до попутчика. Як до себе в спідниці.
.
І це найголовніша Помилка. Ця помилка в усьому світі і ще пару віків буде...
.
Якщо якійсь рідкісний чоловік відноситься до своеї жінки, - як до принцеси, то він - молодець!
.
Свою Жінку Усе Життя треба на руках носити!!! Цілувати, цінити... Коли опустиш на землю - вона купудобрих справ ще встигае зробити... . А ми УСІ так не робимо! Бо відносимось до неї, як до напарника. Як до такого, як сам. . І це - найголовніша помилка і Проблема. . Твоя Жінка - це не ти! Це - Принцеса! Твоя! Відносся до неї, як до твоеї принцеси! . Зрозумів? . Це найголовніша проблема відношень. Ніхто не розуміе.
4

Коментарі

116.11.18, 23:17

Дякую за коменти.
)). Мене знають і обсуждають. Займіться справами