хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

В росії НІЧОГО не зміниться 100 років.

  • 25.09.18, 12:27
Не зміниться, бо цей народ не здатен від Природи.
.
Причини -
.
По-перше, бо це напівлюди. Напівлюди виглядають, як Люди, але мозок не мае звичайних сучасних здатностей мозку Людини.
Росіяни - це лоботомовані люди.
.
Вони не здатні робити у мишленні повноцінний Логічний ланцюжок.
.
Жодне розслідування в них не доведене до правдивого кінця. І ніколи реальні факти причини виникнення випадку чи події ними названі не будуть. Бо вони - нездатні від Природи на це.
.
Також неможливість будувати логічні ланцюжки до кінця не дае змоги ім робити виснувки.
І робити зміни над собою, керуючись виснувками.
.
.
По-друге, в росіян унікальне нелюдське Емоційне Мишлення. Любу емоцію вони ставлять Головною, і вже під Емоцію вони підтасовують Факт!!!
.
Тобто їх не цікавить Істина і Факт, іх цікавить Емоція.
Якщо емоція позитивна чи негативна відчута - це їм вистачае.
І вони перекручують істину і факт так навколо емоції, що ті стають Брехнею. Все для емоції.
.
Росіян не цікавить, був Жуков великий полководець, - чи не був. Їм не потрібні факти чи істина. Ім треба одне - слово "великий" емоційно їх гріе... І все.
Оточують словами навколо слова великий, і створються лживий міф. А що лживий, - їх не цікавить. Головне - чути слово великий! І живуть в Брехні - і радіють! Головне, чути "скаленпаднял". Це приемно. Але це - психічно ненормально. Емоція і Брехня не можуть бути головніше Правди. В Дорослих людей. І потрібно науці цим вивченням іх зайнятись. .
.
По - трете. В цих напівлюдей (росіян) стоїть якись дивний код у мозку на Дискомфорт. Вони Абсолютно не бажають чути нічого негативного.
.
Коли вони чують якісь негатив, - в них вимикаеться Слух. Начисто.
. Відповідно, не маючи негативної чи критичної інформації, їхньому мозку немае і над чим працювати. Як вдосконалюватись?
Жоден росіянин не сприймае критику на себе. Обзивательство не приміряе на себе. Не розглядае себе зі сторони. Думка іншого про нього для нього - не існуе. Відповідно, росіянин не аналізуе свої дії. І не можи виправитись чи вдосконалитись. .
.
По- четверте, останне і саме Головне -
.
В росіян головна могутність - у Говорінні.
Ти росіянина - не переговориш!!! Це Майстри ведення Розмови.
Розмовами красивими вони захопили усі оточуючі іх народи...Не зброею чи грішми чи культурою вони мають Силу над всілякими бурятами зараз і українцями нещодавно, а Красивими Розмовами. Вони всіх переговарюють, при чому, - красиво. Ця повітряна розмова веде інших туди, куди потрібно росіянину... . А тепер, коли у них в країні бардак, і кожен день все вскривае і все гірше і гірше, - вони не можуть щось робити, бо привикли говорити. Говорити вже 300-та років - і цим перемагати. А тут треба щось Робити, а не говорити. . А вони Не можуть робити!!! А тільки - красиво говорити! І ось говорунів розвелось - жах! А робити - не можуть-то. І цих Говорунів стане в двадцять раз більше, - і все одно Ніхто не буде Нічого робити!! Ну не можуть вони - Робити!!! . Вони створені тільки - говорити! . А щоб щось змінилось - треба хоч щось робити! . Таким чином ці Майстри Слова та Розмови опинились заложниками самі себе... Там, де раніше вони перемагали, словом, слова не достатньо. . . Потрібно, щоб учені соціологи і психологи уважніше вивчили цих 147 млн. напівлюдей. І ці, мною досліджені причини. І коряві речення мої теж написати більш доступно... . Оці чотири причини в поведінці і мишленні цілого народу мало кому відомі і недосліджені. І дають відповідь на те, чому в росії немае ніяких змін і не буде найближчих сто років.
2

Коментарі

125.09.18, 13:29


Оце ти наговорив.
Та ще й так емоційно!
За сто років зміниться в Росії пару поколінь.