хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Липові українці. На Ютубі все засрано "росіянами" НАШИМИ.

  • 19.09.18, 19:45
На Ютубі УВЕСЬ спорт, більярд, більшість ріелторів, комп'ютерні ігроогляди, риболовля - від так званих "українців" - усі на росмові ........
.
Я розумію, коли теми пра шансон. Це не можливо писати на укрмові... Бо вони зечье двохсотлітне, там культура зеків на рівні професорів і генералів.
Росія - це зеки. Сьогодні пів-країни охороняе одних, завтра міняються ролями. Бо УСІ - напівмавпи.
147 млн. напівмавп.
А напівмавпа завтра запросто порушуе закон, бо напівмавпа не знае, де закон а де - ні...)
.
І Золотов - охоронець Закону завтра опиниться разом з полковником Россії Захарченко (тим що стирив 9 млрд. І сидить в зоні зараз.
.
Ну хуй на них, цих кацапів. З іхнім зековством і шансоном вічним.
.
Це хай буде на росмові, це - нормально.
.
Але спорт, більярд, продаж та аренда, компігри, рибальство,
.

Чого всі теми наші пишуть на росмові? Проституюють??
.
4

Коментарі

Гість: Fedor888

119.09.18, 20:15

    Гість: гогінцоллєр

    219.09.18, 20:52

    слышь Скиф , пишу ,ну там у меня в конце сейчас 3 коммента, укр мова, а Т9 исправляет, на укр мочу ))
    все , больше слово мова , в жизни не на пишу.. поганое слово
    а васька піська

      319.09.18, 21:11

      ну так після кількасотрічної кацоокупації і насильницької кацапізації, особливо в великих містах, українського залишились тільки прізвища. особливо там звідки українців вивозили практично населеними пунктами (хоча там і прізвища вивезли) і завозили кацапенсобакен. і нажаль не найкращого ґатунку. при цьому інформ продукт дешевше випускати російською. її зрозуміють, бажаючи того чи ні на всьому постсовковому просторі. заставляли нас ходити в кацошколи. навчання в вишах було тільки кацапською. без всілякого вибору. тобто українці зрозуміють расіянський, а кацап українську не зрозуміє. якби і дешевше до споживача достукатись. а так роби кілька версій, різними мовами.

        419.09.18, 21:12

        хоча потроху привчаємо. телефонує манда, а пачєму вьі інтєрєсовалісь, і нє купілі. тому що купили в інших. а пачєму нє у нас? а тому, що у вас прайс російською. А вьі чіто, нє панімаєтє? Так ми і англійською панімаєм. Чому прайс не англійською, чи китайською, тм американська, а виробництво то китайське. Так ето нам пєрєводіть нада. Так вам на яку мову легше перевести, на українську чи на китайську? Тепер прайси приходять українською. І при порівнянні з російськомовними більш детальні. І при дзвінках по людські спілкуються.

          519.09.18, 22:01

          Лоївськ,ось воно як було в Дніпрі з 70-х ще років.Коли ми(ті кому зараз від 35 до 100 и більше) шли в школу в 7-м років і починали з російського алфавіту.Читати,писати,розмовляти.І так в 95% школах.Українська мова починалась у 4-му класі.Богато було дурнів хто відмовлявся від вивчання мови своєї Батьківщини.На сході України зробили пошти повну русіфікацію.Скоріш за все керівництвом це робилось навмисно.І не дивуйся що богато де на Україні говорять ще російською.Пройде ще рокив 30-ть коли російська мова на Україні умре практично остаточно.Зараз у дітсатках,школах,спортивних секціях викладачі спілкуються з учнями виключно українською.Цей порядок треба було робити ще першому президенту країни.А поки спокій,дуже послідовно з любовю до всього українського все іде у правильному напрямку.