хочу сюди!
 

Киев

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

vkysnaja

попередня
наступна

Борщ без засмажки в мультиварці

Один з варіантів смачного борщу без жиру і смаження.
Збалансовано солодкий і завжди яскравого кольору.

0,5 кг курка (будь-яка частина)

2 - 3 л вода

350-400 г буряк

1 морква середня

1 цибулина середня

0.5 шт. перець болгарський (опціонально)

3 ст. л. томатна заправка

2-3 шт. картопля

150-200 г капуста свіжа

150 г кріп, петрушка

квасоля варена

за смаком сіль, перець, паприка

часник

 

Покрокове приготування борщу

Візьміть картоплю, очистіть і наріжте невеликими кубиками. Очистіть цибулю і теж наріжте дрібно. Візьміть одну моркву і одну буряк, натріть на терці.

Перець наріжте соломкою, краще використовувати червоний солодкий перець, щоб колір вийшов насичено-червоний.

Поріжте м'ясо як вам більше подобається. Відправте всі інгрідієнти в чашу мультиварки.

Додайте томатної пасти. Посоліть за смаком і додайте улюблені прянощі.

Візьміть 250 г білокачанної капусти, наріжте і відправте в чашу мультиварки.

Влийте 2 л води і поставте в режим "Суп" на 40 хвилин. В кінці приготування, за бажанням, дрібно порубайте 3 зубчики часнику і додайте в борщ.

Подавати можна зі сметаною і салом.

Борщ в мультиварці - простий рецепт борщу — УНІАН

0

Останні статті

Коментарі