хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Мангал-меню ресторації «Сажа» зачаровує киян і гостей столиці

Чи це магія, чи приголомшливий талант Шефа на чолі команди кухарів, однак результат говорить сам за себе: варто лише одного разу завітати в ресторацію та зосередитися на стравах із мангалу, як ви станете частим гостем закладу!

«Сажа» — це атмосферний ресторан у лісистій зоні поблизу Києва. Головний його акцент на стравах на вугіллі: це і європейська, польська, і наша рідна українська кухня. Тож розробці мангал-меню тут було приділено особливу увагу. І справедливо сказати, зусилля вартували того: що не страва, то шедевр!

Стейк лосося просякнутий ароматом деревного вугілля — це поєднання ніжного виразного смаку з неперевершеними нотками димку.

Каре ягняти з мангалу — це не лише еталон соковитості, насиченого смаку й вишуканої подачі. Це незрівнянна насолода, дозволити собі яку можна з нагоди якогось свята або ж просто на вечерю, і тоді день справді завершиться красиво.

Шашлик. Куди ж без нього! З телятини, індички, курячого стегна і, звісно, ошийка свинини. Який би ви не обрали, матимете добрячу порцію насолоди! Зі скоринкою, а всередині суцільна ніжність.

Легендарний люля кебаб… У меню «Сажі» маємо не один його різновид, а кебаб із баранини та з індички. Подається з лавашем, цибулькою і зеленню.

До речі, про лаваші. Додаємо сиру, зелені й томатів, відправляємо на гриль — маємо легку і ніжну закуску, що чудово гармонує з м’ясом і може бути самостійною стравою.

Ну й звісно, що овочі гриль. Такі у «Сажі» також подають з мангалу, завчасно добряче замаринувавши в ароматному соусі з травами.

Тож годі зволікати й розбурхувати апетит, змальовуючи в уяві такі смачні й запашні страви. Завітайте до ресторації «Сажа» та влаштуйте собі таку трапезу, що вразить у саме серденько!

«Сажа» ресторація на вугіллі.
+38 (097) 012-32-43
с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16


0

Коментарі