хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Бар Punkraft та амбіційна броварня Дідько заколабилися

Крафтова культура України невпинно розвивається, і в тому процесі задіяні як колоритні й амбітні невеликі броварні, так і бари по всій Україні, де це пиво виставляють на крани й у холодильники, і воно таким чином досягає свого споживача. А споживач то все смакує, зацікавлюється, прагне нового й максимально непересічного.

Так народжуються колаби. Це коли, наприклад, команда одного бару знаходить немало спільних інтересів із пивоварами крафтової броварні: сидять, потягують якийсь топчик, і тут бінго! А чи не створити нам спільно щось таке… щоб аж дах знесло! І створюють.

Так народилося пиво Never Again від амбіційної київської броварні Дідько та флагманського бару Punkraft, що вже не перший рік збирає поціновувачів крафта на Подолі.

Never Again — це вельми достойна спроба хлопців у Double Pastry Sour, це неймовірний кисляк із ароматом цедри та присмаком свіжості, він кисло-солодкий, а ще цілющо-тонізуючий. Він народився із лаймів та м’яти. Великої, непристойно гігантської кількості лаймів, які спочатку чавили на сік, а потім кришили на цедру, а потім то все замішували й підсилювали м’ятою.

Задумувалося все як шалений експеримент на тему мохіто, а допоки процес над лаймами тривав, хлопці потихеньку приговорювали: «Ніколи знову… Ці дрібні крихітки у такій кількості… Ніколи знову не зв’яжемося з ними!»

Втім, хто знає… Хто знає, чи стане лайм повторним випробуванням для крафтярів із Дідько та Punkraft, але в чому впевненість існує, то це в абсолютному захваті від новоствореного сауеру. 100% варте уваги!

Вже 7 жовтня о 19:30 у барі Punkraft відбудеться презентація-дегустація несамовито-лаймової колаби Never Again. На розливі біля кранів — Євген Більченко, засновник і натхненник броварні Дідько. Хлопці запрошують резервувати столи, вмощуватися зручніше і на барі також — буде душевно, весело і трохи п’яно.

Не можна виключати, що пиво залишиться й на наступні дні, але це неточно… Так само неточно, як і те, що хлопці цей рецепт більше ніколи не повторять. Втім, маємо те, що маємо: треба поспішати жити, пити і тусити тут і зараз. Тому завітайте!

P.S.: У прагненні до експериментів Punkraft невпинні, тож обіцяють іще більше колаб із крафтовими пивоварнями, готовими до того. Тож далі буде. Слідкуйте за новинами ;)

вул. Ігорівська, 14А

+38 (050) 4240024


0

Коментарі