хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Жан-Клод Ван Дам в числі зіркових клієнтів «Нової Діагностики»

У серпні та вересні 2020 року в Києві відбулися зйомки фільму «The Last Mercenary» («Останній найманець») для стрімінгового сервісу Netflix. З цією метою до України прибула знімальна група та, власне, головна зірка фільму Жан-Клод Ван Дамм.

У відповідності до протиепідемічних правил проходження через пункти прикордонного контролю в аеропортах необхідно надавати довідку з результатами ПЛР-діагностики на COVID-19. Як раз за такою процедурою, а також задля загального медично-лабораторного супроводу, знімальна група і звернулася до мережі лабораторій «Нова Діагностика».

Співпраця з зірковими гостями протягом усього перебування в Україні стала за честь для мережі лабораторій «Нова Діагностика». Наданий гостям із-за кордону сервіс жодним чином не відрізнявся від того рівня, якого ми дотримуємося в роботі з усіма клієнтами мережі. Швидко, безпечно та точно – таким є кредо «Нової Діагностики». За них нас цінують і нам довіряють.

За потреби звертайтесь і ви!

Зі списком доступної діагностики можна ознайомитися на сайті лабораторії www.newdiagnostics.ua, а скориставшись опцією «Замовлення онлайн -5%» ви зекономите і час, і частину від загальної вартості досліджень.

Медична лабораторія «Нова Діагностика»
+38 098 471 00 22
+38 050 471 00 22


0

Коментарі